2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

minecim sanada günaydın kızlar dün doktorum programından çok bahsettiler burda canlı doğum var diye akşam netten açtım izledim çok ağladım hatta bide eşimle izledim ben bakamam dedi ama sonradan izledi :)) bide diyo bu bebek niye böyle ağlıyor

ben kaçırdım. işteydim. akşam da aklıma gelmedi izlemek. şimdi merak ettim herkes izleyince. evde izleyim netten artık. korkulacak bişey yok demi?

iki öznur
naber canımcım??
evet iki adaş açılışı yaptık :) iyiyim canım sen nasılsın geldi yine işe :) dahada izine çıkmama var 32'den sonrada devam edicem..

ben kaçırdım. işteydim. akşam da aklıma gelmedi izlemek. şimdi merak ettim herkes izleyince. evde izleyim netten artık. korkulacak bişey yok demi?

bende işteydimde akşama kadar unutamadım hatta saat 12 falandı açtım izledim :)) yok canım göstermiyolar sadece bebeği çıkarırken gösteriyolar çok duygusal :)

günaydın herkese kızlarrrrr sanah 7 den berı mınnagımdan tık yokkkk

günaydın canım. benimki de 2 gündür çok hareketsiz. yerleri mi daraldı ne. sabah tek bi tekmenin dışında ben de hissetmedim henüz. kıpır kıpır olup da bir anda böyle durulunca korkuyo insan. ama dün de böyleydi. akşam çoştu biraz. sabah yine tık yok.

günaydın herkese kızlarrrrr sanah 7 den berı mınnagımdan tık yokkkk

daha uyanamamıştır belki :) bide benimkide sabahları gece falan oynardı ama şimdi hareketleri daha bi yavaşladı , bu haftalardan sonra daha çk büyüyorlar ee haliyle yerleri daralıyor onun için hiç tedirgin olma canım belkide pozisyonunu değiştirdi bebişin hareket ediyordur sen hissetmiyosundur..

Cutekitty, akillibidik, az_uz_, karamuk04, aysun5538, almeda1982, minesualp, bnmge, tofita85, olipps günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah dün kilolardan konuşulmuş hep ben 15 kilo aldım toplamda daha alırım bu gidişle sonrasında nasıl verecem çok merak ediyorum..

canım cüzü verdiğiniz kimse yoksa ben okuyabilirim.

Gunaydin kizlar.
Biz 6:30 da kalkip yuruyusumuzu yapip geldik, kahvalti yaptik, ben biraz evi toparladim ve yamuldum.
Bugun carsi pazar gezmeyi dusunuyordum, umarim yerimden kalkabilirim.

üzüm pekmezim bitti tekrardan üzüm pekmezi yerine keçiboynuzu pekmezi almak istiyorum ama en güvenilir marka hangisidir biliyor musunuz??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…