- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.581
üzüm pekmezim bitti tekrardan üzüm pekmezi yerine keçiboynuzu pekmezi almak istiyorum ama en güvenilir marka hangisidir biliyor musunuz??:26:
senin gibi aktif bir anne nasıl olurda yerinden kalkamaz
Canim uykusuzluk faktorunu unutuyorsun, her gun yazmiyorum bu gece de uyumadim diye ama yine tas catlasa 4 saat uyumusumdur.
Ssbah 1 saat tempolu yurudum, eve gelip kahvalti, mutfak toplamaca, camasiri makineye koymaca, ev supurmece. Ben yamulmayayim da kim yamulsun?
Belki biraz sonra gidip tekrar uyumayi denerim, basim donuyor cunku:-(
canım ama senin bu uykuyu için artık bir uzamanda yardım alman gerekiyor senin bebiş doğduğu zaman uyumuycak yoksa..
Evet ben de ondan cok cekiniyorum ama bu donemde ilac da vermiyorlar. Bir de uykusuzluk cekmek de normalmis, kadin dogumcuma gidince sorucam. Gerci ona da hic gidesim yok ya neyse. Herkes bebegini ultrasonda gormek icin cok heyecanlaniyor bense doktor hastane hemsire gormekten nefrt ediyorum. Fazla inceliyorlar, bir sıkıntım da olmadigi icin elimden gelse sadece dogurmaya gidicem
canım o bende de oldu 2 ay once doktor kanıma baktı normal ozaman temizlik falan herhangı bısey yapıosun galıba farkında olmadan kendını yoruyosan oluodur dedı yada çok dusunup heycan yapıosan panık atak baslangıcı dedı kardıyolaga cık bı dedı bnde takıp ettım kendımı yoruyomusum meger işi gücü bıraktım duseldı
relakssın en güzeli hep böyle olmak istemişimdir ama olamıyorum bi türlü :) bu seferki bebiş için değil kendin için gidiceksin ama
kızlar sizce uyku setinin kirli torbası alsammı almasammı??
Neymis o anlamadim? Ne takimi canim?
canım kıyafet olrak takım ama çok ciciydi :)
anammmm ben ne fark ettim...
kızlar bnm göğüsler böyle sünger gibi olmuş birden, bıngıl bıngıl olmuş
böyle pelte gibi yaa....
evet bnde gecenlerde yazmısdım vucudumuz sekılden sekıle gırıyo :)
Eki Görüntüle 383021 Eki Görüntüle 383020 Eki Görüntüle 383019 Eki Görüntüle 383022 Eki Görüntüle 383023 Eki Görüntüle 383025 Eki Görüntüle 383026 Eki Görüntüle 383035
oğluşumun odasının son hali
dolabımızın içi daha tam dolmadı
oyyy maşallah çok enerjik bi oda güle güle uyusun , büyüsün , oynasın içinde paşan :)
Herkese merhabalar,
ne güzel beişlerini görenler olmuş, bende 2 hafta önce görmüştüm çrş tekrar gidicem artık 2 haftada bir mi ki? bide şu an beni görenler göbeğin inmiş diyor gerçektende göbeğim baya aşağı indi. ağırlıktan yer çekimine mi dayanamadı acaba :44::44: ya da bebek mi indi :18::18:
bence gerek yok ama çok da bişey fark etmıyosa al gıtsın.
Hayirli olsun, nerden aliniyor bakayim bunlar?aldım gitti :))
canım fiziksel yapından kaynaklıdır
yine de doktoruna danış haftaya, için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?