2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bişey sorcam hani bebeklerimizin hereketlerini takip etmemiz gerekiyor ya artık. peki benim oğluş arada kafasını göbeğime yaslıyor ve göbeğmin ssol karafında bi şişkinlik oluşuyor 1 2 dakika sonra normale dönüyor göbeğim. şimdi bu hareketi hareketten saymalımıyım saymamalımıyım, sadece kafasını dayıyor hareketini hissetmiyorum bu şekilde yaptığında.

senin gibi aktif bir anne nasıl olurda yerinden kalkamaz

Canim uykusuzluk faktorunu unutuyorsun, her gun yazmiyorum bu gece de uyumadim diye ama yine tas catlasa 4 saat uyumusumdur.
Ssbah 1 saat tempolu yurudum, eve gelip kahvalti, mutfak toplamaca, camasiri makineye koymaca, ev supurmece. Ben yamulmayayim da kim yamulsun?

Belki biraz sonra gidip tekrar uyumayi denerim, basim donuyor cunku:-(

canım ama senin bu uykuyu için artık bir uzamanda yardım alman gerekiyor senin bebiş doğduğu zaman uyumuycak yoksa..

canım ama senin bu uykuyu için artık bir uzamanda yardım alman gerekiyor senin bebiş doğduğu zaman uyumuycak yoksa..

Evet ben de ondan cok cekiniyorum ama bu donemde ilac da vermiyorlar. Bir de uykusuzluk cekmek de normalmis, kadin dogumcuma gidince sorucam. Gerci ona da hic gidesim yok ya neyse. Herkes bebegini ultrasonda gormek icin cok heyecanlaniyor bense doktor hastane hemsire gormekten nefrt ediyorum. Fazla inceliyorlar, bir sıkıntım da olmadigi icin elimden gelse sadece dogurmaya gidicem

relakssın en güzeli hep böyle olmak istemişimdir ama olamıyorum bi türlü :) bu seferki bebiş için değil kendin için gidiceksin ama

anladım canım, benim de hem okul hem ev işleri yoruyo baya ondan olabilir demekki , çok sağol...

kızlar herkese günaydınn....

biz bugün sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşımı ziyarete gidicez saat 13.00 de Allahın izniyle Kerem dünyaya gelicek çok heyecanlıyım çooookkk...

günaydınlarrr herkesciklere :)
bizde bugun biraz evi topladıkdan sonra ders calıscaz gun boyu yaa o kadr calısdım testleri çözüyorum yanlıs cıkıyo iyice baluk olmusum herseyı unutyorum

Herkese merhabalar,

ne güzel beişlerini görenler olmuş, bende 2 hafta önce görmüştüm çrş tekrar gidicem artık 2 haftada bir mi ki? bide şu an beni görenler göbeğin inmiş diyor gerçektende göbeğim baya aşağı indi. ağırlıktan yer çekimine mi dayanamadı acaba :44::44: ya da bebek mi indi :18::18:

canım fiziksel yapından kaynaklıdır
yine de doktoruna danış haftaya, için rahat etsin

Kizlar dolapta ata ata giysi birakmadim kendime
Emzirirken dugmeli giymek lazim ama degil mi? En az 1 yil boyle olacaksa, dar elbiseleri, yakasi kapalilari falan vereyim gitsin dedim
Kuru kalabalik yapmasin dolapta, bir de bugun vakumlu poset alicam koctastan, 6 tanesi 15 liraydi galiba. Ferahlamaya ihtiyacim var.
Kalin battaniye yorganlari falan da yikiyorum, hepsi kalksin ortadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…