• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm millet gayet bereketli bi gün olmuş 6.6.2012... hem önceden doğum yapanların hbrini aldık hem sezaryenleri hem normali.. galiba şu sıralar nehirefe yi de uğurluyoruz doğuma :52::52::52:
şimdi gelelim bizim neler yaptığımıza.. dün artık üzüntüden dudağımda uçuk çıkıyordu daha fazla dayanamadım eşimle artık diyalog halindeyiz hiç değilse.. birazdan dışarı çıkma teklifi yapıcam bakalım ne diycek :52::52: ayyy tam da bunu yazarken geldi o teklif etti barıştık biz galiba:16::16: dün üzüntüden baktım ki elim ayağım tutmuyor yapılacak birsürü de iş var. girdim mutfağa bir sinir, ağlıyorum iş yapmaya çalışıyorum. o sırada tepsiyi koydum kaydı koydum kaydı veeee bi sinir fırlattım parçalandı:52::52: içimin bütün siniri,stresi,sıkıntısı gitti o anda.. önce mutfağımı toparladım, sonra evi. sonra da bi güzel duşa girdim. çıkışta mini yazlık elbisemi giydim,kremlendim falan:21::21::21: sonra da yemeklerimi pişirirken eşim geldi. ona da güleryüzlü davrandım. o da terslemedi çok şükür.. yalnız ayrı ayrı yemek yapıp yedik :1::1: neyse işte gündüz saat 4 ten sonra kendime geldiğim için yapılacaklar listesi olduğu gb kalmıştı. bugün kalktım, ilacımı eczaneden,tlf ve kamerayı tamirden aldım. camlarımı sildim,balkonları yıkadım. lohusa şerbeti ve çayı için gerekli malzemelere 58 tl ödedim. sabahtan da internetten korse,lierac,bebek güneş kremi,göğüs kalkanı,süt saklama poşeti aldım.. son birtek sling kaldı almadığım.. o da nasipse en yakın zamanda.. şimdi bi gezip gelelim biz...:34::34::34:

canım benim de bugün girdi bi ara, ama gerçek sancı belden başlıyormuş..

o tepsi fırlatma anındaki rahatlamayı top on listesinde 1 numara ilan ederim :52:

ooooooooo haziran gebeleri doğurmaya başlamış yavaş yavaş ...ben şubat annesiyim...dün 4. ayını doldurdu oğlum...oh şimdi rahat rahat konusuyosunuz..tabi kimsenin basına geleceklerden haberi yok :52::52::52::52::52::18::18::18::18::18::18:....ama inşallah rahat sorunsuz bi doğum yaparsınız sağ salim cocuklarınızı kucagınıza alırsınız

ayy kızlarr yatarken suyunuz gelebılır son zamanda onlem alın ve yataga musamba yayın dıyor
ben hıc boyle bısı yapmadım ne dersınız
canım ben o tedbiri çoktan aldım altıma su geçirmez hasta bezi seriyorum ama benim kızımında keyfi yerinde sanırım hiç gelmiycek gibi hissediyorum :) senden bi farkımız yok yani bende takvimi kapatırım bu gidişle:27::27::27::27:
ooooooooo haziran gebeleri doğurmaya başlamış yavaş yavaş ...ben şubat annesiyim...dün 4. ayını doldurdu oğlum...oh şimdi rahat rahat konusuyosunuz..tabi kimsenin basına geleceklerden haberi yok :52::52::52::52::52::18::18::18::18::18::18:....ama inşallah rahat sorunsuz bi doğum yaparsınız sağ salim cocuklarınızı kucagınıza alırsınız

sonuçta doğurmasakta ne ile karşılacağımızı çok iyi biliyoruz Allah büyüktür elbet yardımcımız olacaktır bunca insan doğurmuş ne kadar başına ne geleceği bilmesede bu topiktekilerde doğurur elbet..:36::36::36:

Günaydın herkese
Gece hiç uyutmadım yine. Saga don sola don mahvoldum. Zorlandığım için oflayip pufluyorum :1:
Esimin uykusu çok ağırdır ama uf desem uyandı durdu ::1: adam korkuyor herhalde dogurcam diye

Oğlumda gece çok hareketliydi. Suanda kıpır kıpır. Kendimi kandırıyorum,yakında ben dogurcam diye :37:

Hava berbat burda,kapalı ve yağmurlu. İnsanın ici daralıyor.

Günaydın kızlar...
Benim doğumum kesinleşti 20.06.2012 kısmetse bebişte acele etmezse gidiyorum. Benim doğum günüm 10 haziran, babamın 15 haziran, kızımda 20 haziran olcak inşallah:) Eşiminde 20 kasım haziranı benden 20si eşimden olcak:) Bende çarşamba günü doğmuşum düğünümüz çarşambaydı bebişte çarşamba gelcek baya tesadüflü bi tarih ama bakalım erken gelmez umarım.
Hem bebeğimi içimde hissedemiycem diye üzülüyorum, hem kucağıma alıp yüzünü görcem diye seviniyorum, hemde ameliyattan çok korkuyorum. Daha önce benzer bi ameliyat olduğumdan az çok biliyorum kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ama 2.kez kesilcek olması, bu kez rahminde kesilmesi ve o acıyla uyanma anı beni strese sokuyo!
Epidurali konuştum dr.umla ama özelde olsa küçük yerde lüks bi yere kadar sanırım. Çok ameliyat oluyo anestezi uzmanı sayısı az başında bekleyemeyebilir, epiduralde tutmama fazla uyuşmama gibi şeylerde oluyo o yüzden acil durumlar dışında yapmıyoruz dedi belki ısrar etsem olur ama bende korkuyorum doğrusu çok sallıyolarmış başıma gelenleri bilmek ürkütücü bide dikişleri beklemek falan uyumak daha iyi sanırım ama onunda acı duyarak uyanması var çok kararsızım...
Plasentada kireçlenme var dedi, hiç aşağı inmede yok zaten kafasıda 2 hafta önde gidiyo maşallah şimdiden 3.200 gr istesemde normal doğuramazdım heralde cesaretimde yok zaten:(
Gündüz saat 4 gibi uykum geliyo 2 saat kadar uyuyorum sonrada gece uykum gelmiyo bide stres yapmaya başladım gece döndüm durdum arada regl ağrısı gibi ağrım oluyo uykum bölük bölük son zamanlar zor cidden ama az kaldı hayırlısıyla...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn açılış benden olsun güzel hberler bekliyorum bugün inş.:46::46::46::46::46::46:

Günaydın canımmm... Bakalım bugün kimler doğurucak.. Sabaha kadar rüyamda suyum geliyodu ama doğuramadım bi türlü:1:
Günaydın herkese
Gece hiç uyutmadım yine. Saga don sola don mahvoldum. Zorlandığım için oflayip pufluyorum :1:
Esimin uykusu çok ağırdır ama uf desem uyandı durdu ::1: adam korkuyor herhalde dogurcam diye

Oğlumda gece çok hareketliydi. Suanda kıpır kıpır. Kendimi kandırıyorum,yakında ben dogurcam diye :37:

Hava berbat burda,kapalı ve yağmurlu. İnsanın ici daralıyor.

Canımm beni de o dönmeler mahvediyor ve her döndüğümde eşimde uyanıyor,onunda uykusunu bölüyorum,ayrı odalarda yatalım diyorum onu da kabul etmiyor,sanki ayrı odada yatınca bana bişey olacak ve yanımda olamadığı için kendini suçlayacakmış gibi geliyor:1:

gunydınnnnnnn herkeseeee bnm gbıbsezeryn tarıhı bellı oln varmı yoksa en son bnmı dgurcm haftya persembee hazıran 14 üüü:52::52:

Günaydın kızlar...
Benim doğumum kesinleşti 20.06.2012 kısmetse bebişte acele etmezse gidiyorum. Benim doğum günüm 10 haziran, babamın 15 haziran, kızımda 20 haziran olcak inşallah:) Eşiminde 20 kasım haziranı benden 20si eşimden olcak:) Bende çarşamba günü doğmuşum düğünümüz çarşambaydı bebişte çarşamba gelcek baya tesadüflü bi tarih ama bakalım erken gelmez umarım.
Hem bebeğimi içimde hissedemiycem diye üzülüyorum, hem kucağıma alıp yüzünü görcem diye seviniyorum, hemde ameliyattan çok korkuyorum. Daha önce benzer bi ameliyat olduğumdan az çok biliyorum kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ama 2.kez kesilcek olması, bu kez rahminde kesilmesi ve o acıyla uyanma anı beni strese sokuyo!
Epidurali konuştum dr.umla ama özelde olsa küçük yerde lüks bi yere kadar sanırım. Çok ameliyat oluyo anestezi uzmanı sayısı az başında bekleyemeyebilir, epiduralde tutmama fazla uyuşmama gibi şeylerde oluyo o yüzden acil durumlar dışında yapmıyoruz dedi belki ısrar etsem olur ama bende korkuyorum doğrusu çok sallıyolarmış başıma gelenleri bilmek ürkütücü bide dikişleri beklemek falan uyumak daha iyi sanırım ama onunda acı duyarak uyanması var çok kararsızım...
Plasentada kireçlenme var dedi, hiç aşağı inmede yok zaten kafasıda 2 hafta önde gidiyo maşallah şimdiden 3.200 gr istesemde normal doğuramazdım heralde cesaretimde yok zaten:(
Gündüz saat 4 gibi uykum geliyo 2 saat kadar uyuyorum sonrada gece uykum gelmiyo bide stres yapmaya başladım gece döndüm durdum arada regl ağrısı gibi ağrım oluyo uykum bölük bölük son zamanlar zor cidden ama az kaldı hayırlısıyla...

gunydınnnnnnn herkeseeee bnm gbıbsezeryn tarıhı bellı oln varmı yoksa en son bnmı dgurcm haftya persembee hazıran 14 üüü:52::52:

Ooo maşallah tarihler alınmış,haklarınızda hayırlısı olsun kızlar,bebeişlerinizi kucağınıza almak için gün saymaya başlayacaksınız ne güzel,bnmge merak etme canım topik de en son ben doğurucam galiba BDT 26-27 Haziran:1: Ve kızımın gelmeye de hiiiç niyeti yok gibi,bakalım hayırlısı.

günaydın hanımlar:3:gece gece ii kaynatmışsınız kalkınca şok oldum..doğum haberleri beklerken....doğuran var mı ki:52:gelsin bebişler hayırlısı ile..bu aakşam eyüp sultan camisine gideceğiz hayırlısı ile tüm hamişler için dua edeceğim hayırlısı ile..

günaydınnnnnn arkadaşlarım nasılsınız ???
gece uykularım sıcaklar bastırdığından beridir bölük pörçük olmaya başladı...
sabaha kadar dönüp duruyorum...
şimdi kahvaltımızı yapacağız...
görüşürüz kızlar...

Ooo maşallah tarihler alınmış,haklarınızda hayırlısı olsun kızlar,bebeişlerinizi kucağınıza almak için gün saymaya başlayacaksınız ne güzel,bnmge merak etme canım topik de en son ben doğurucam galiba BDT 26-27 Haziran:1: Ve kızımın gelmeye de hiiiç niyeti yok gibi,bakalım hayırlısı.

simuzer cnm ogunden once gelırse sasırma :1: ama hyrlısı tabı bnm 38+4 müş meger bn ynlış solemişim4 gun daha kardaym ama takvimi duzelttım
çizelgeyi duzeltemedmm ykın olmk daha hycanlndırıyo ama korkuda vr sezeryan sonuçtaaa ne acılma ne sancı olmyınca sezer abıye bas vuruolarrr:1:

Back
X