cnm melittayı ben de cok merak ediyorum ama onun haftası benden de öndeydi zannediyorum yapmıstır dogumunu. allah hepimizim yardımcısı olsun. bana gelince cok heycanlıyım artık. her gece rüyamda dogim yaptıgımı görüyorum. hormonlarım tavan yaptı sanırım sürekli aglamak geliyor icimden. son 5 günüm hayırlısıyla. gecmek bilmiyor ve iple çekiyorum onlara kavuşacagım anı. kısmetse epidural sezeryan olucak. dualarınıza ihtiyacım var..
NURTENCB sen nasılsın canım? bebislerin nası? kilo almaya basladılar mı? bakımları zor mu? merak ediyorum seni.. kısmetse benim de son 5 günüm ama bizim bebeklerimiz biyolojik olarak aynı yaşta çünkü aramızda sadece 2 gün mü ne vardı degil mi?
yalnız olmadığıma çok sevindim meldir.üç kişi kaldık o zaman yokmu arttıran.aynen bende çok ağırlaştım Allah yardımcımız olsun canım.inşallah en az 36 ı buluruz hayırlısı olsun bakalım .yarın benimde kontrolüm var umarım herşey yolundadır.artık hiç iş yapmıyorum hep yatıyorum.senin rahminde ağrı varmı.benim rahmimde ağrı var baya.kasıklarımda ara sıra oluyor çok oturursam senin durumun nasıl.benimle aynı haftada olduğun için merak ediyorum seni.
ben hep yatamıyorum uzun süre yatmakta ağrı yapıyo gün içinde biraz işimi yapıyorum biraz yatıp dinleniyorum bebekler aşağıya indiği için oturmakta sıkıntı hafif ağrılarım oluyo nidilat kullanıyorum 6 saatte bir bide fazla şişkinlik var bende ayaklarımda özellikle tahlil sonuçlarında ciddi bişey yok çok şükür ama ellerde ayaklarda şişkinliğim var
AMINNNNNNNNNNNNN ...32 haftaliksin ALLAH tamamini erdirsin hamilelik boyunca nekadar kilo aldin .........
arkadaslar merhaba bende ıkız hamılelıgım oldugunu ogrendım ama henuz cok erken haftaya netlesıcek dedı doktor cunku 4+5 teyım daha hepınız saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın ınsallah.tavsıyelerınız varsa cok sevınırım
benim bugün pembe akıntım gelmeye başldı arkadaşlar.büyük bir ihtimal doğum yaklaştı.buradaki doktora gittik rahimde açıklık yok dedi.nstdede sancı çıkmadı.ama doktor ne olur ne olmaz sen bugün ankaraya git dedi orada bekle dedi.öğleden sonra ankaraya gidicez.hayırlısı olsun bakalım.doğumum zannedersem çok yaklaştı.bakalım ankaradaki doktor ne diyecek.hafif hafif kasıklarımda da ağrı var.kayınvalidemlere gidiyoruz.orada internet varsa girerim inşallah arada.
benim suyumla birlikte pembe bir şey gelmişti ama daha senin suyun gelmemiş. ne güzel canım ya 34. haftayı doldurdun sayılır. bu kadar durdu bebekler bi sıkıntı da olmaz herhalde. bak ben 31. haftada doğurdum şimdi çok şükür bebeklerim evdeler. güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.
selam kızlar yarın sabah doğuma gireceğim bana dua edin
ne güzel ikiz annesi olacaksın ve planlı bir doğum yapacaksın ne mutlu sana. bu haftaları görmen de çok büyük bi şans bence. Allah hayırlı kolay doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin...
slm arkadaşlar 34w haftada bende bebeklerime kavuştum. Çok korkuyordum daha erken diye maşallah korktuğum gibi olmadı Herşey çok hızlı gelişti kontrola diye gitmiştim doktorum açılmamın olduğunu söyledi ve ogün beni bırakmadı küveze girmediler çok şükür Benimde hiç zamanım kalmıyor çok uykusuzum ama harika bir duygu allah dayanma gücünü veriyor Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin rabbim hepsini
kızlar ben de artık anneyim :) dün saat 16.45 te geldi kızlarım. 35+2 de biri 2000 digeri 2490 gr olarak dogdu. sükür saglık sorunları yok, küvöze de girmediler ama benim amelyat sancılarım beni hayli yoruyor. hala hastanedeyim fırsat bulunca tekrar yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?