2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

bende 11+5 deyim. dr aynı şeyleri bana da söyledi. bize test yok, sadece ultrason.

ne güzel canım ne mutlu sana. bebeklerin küveze girmeden atlattın doğumu. hem kiloları da gayet iyi. benimkiler 1 ayı geçtiler ancak o kiloya geldiler. ameliyat sancıları geçer birkaç güne biraz sabretmen lazım. güzel şeyler düşün ve yürümeye çalış. eğer yürürsen daha çabuk iyileşiyorsun...

hayırlı olsun..allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..çok sevindim iyi olmanıza..seninde bir-iki güne kalmaz ağrıların geçer..

dogummu yaptınn bebeşkomm benimmm saglıklaaa çok sevindimmm bitanecik arkdaşımmmm
cnm teşekkür ederim arkadaşım sonunda aldım kucağıma bebeklerimi. Arıycam en kısa zamanda seni öpüyorum çok.
[

[
aaa özge sendemi hamişdinnn ya bizim kızlar atılım yapmışlarr ikiz bebeklere hadi hayırlı dogumlar cnm

Evet cnm özgede ikiz kızlarına hamileydi

Amin inşallah doktor 2 hafta daha dayansalar iyi dedi rahim boyum 24mm olmuş ben 18 kilo aldım 72 ydim 90 oldum :)

ALLAH tamamini erdirsin canim salikla kucana alirsin insalla ... ben tedavi boyunca cok kilo aldim ondan merak etim nekadar kilo aldin hamilelikte diye ben 70 kilo hamile kaldim simdi 74 oldum ama daha 11 haftalikim gerceyi herseyin hayirlisi olsun bebisler salikli olsun kilo cokta onemli deyil ALLAH kolaylik versin ........

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah.kilolarıda iyi.zannedersem sende ciğer geliştirici olmamıştın.bende olmadım o yüzden daha stresli geçti son haftalar.bende inşallah bir iki hafta daha dayanabilirim.

buglemcim ben buralardayım artık ankarada kayınvalidemlerdeyiz.dün biraz pembe akıntı olunca yozgattaki doktora gittik oda zaten ankarada doğum yapcakmıssın ne olur ne olmaz git dedi.bizde ankaraya geldik dün.bugünde randevum vardı.rahimde açıklık gözükmüyor bebeklerin suyu da iyi.nstede de sancı çıkmıyor.bir akıntı geldi ondan sonrası normal devam ediyor.inşallah bir iki hafta daha durabiliriz.ama doktor heran herşey olabilir diyor.kiloları da artık hiç sormuyorum ama doktor iyi dedi.2 kiloyu geçmişler tabi doğruysa.son haftalarda doğru dürüst büyümediler nedense neyse hayırlısı olsun napalım.birde son olarak hamileliğimin başından beri ben hep çift yumurta ikizi diyordum bu ankaradaki doktor tek yumurta ikizi de olabilir deyince şok geçirdim.bu aylarda tam anlaşılmıyormuş ama çiftde olabilirmiş tekde.hala şaşkınlık içersindedim.artık bu saatten sonra doğunca anlarız dedi doktor.ama ben açıkcası doktora pek inanamadım.

NURTENCB, İLAYBARS, ZEYNEPPP cok tesekkür ederim canlarım. açıkçası biraz üzülüyorum kiloları düşük diye. son ultrasonda biri 2400 digeri 2600 dediler ama 2000 ve 2400 olarak dogdular. ödemi de atınca 1800 ve 2200e düstüler. minik kızım ada küçücük kaldı. bugün hemsireler geldi bana eğitim vermeye, soydular sildiler minicik bedenini görünce dayanamadım ağladım. insallah atlatıcaz bu zor dönemleri ama azim ve sabır gerekiyor. zeynepcim benim 31. haftamda su sızıntısı ve sanki olunca 12 saat ara ile yapmıştı dr ciğer gelistiriciyi, iyiki de yapmıs kurtarıcımız oldu. yoksa bu kilo ile kesin girerlerdi küvöze. ona ragmen büyük kızım ela solunum düzensizligi yasadı ve ilk 2 saat oksijen aldı. ama küvöze girmediler şükür. sana şiddetle yaptırmanı tavsiye ederim. bizler ikiz anneleriyiz başımıza ne gelecegi belli degil.

BUGLEMCİM henüz hala hastanedeyiz. Annemler, kayınvalidemler, kardesim, babam , eltimler, kuzenlerim hepsi geldiler :) biliyosun edirneliyim ben ama istanbulda yaptım dogumumu. saolsunlar burda kalıyorlar hergün yanımdalar. geceleri de annem kalıyor. ben henüz birsey anlamıs degilim cünkü tüm bakımlarını hastane yapıyor. mamaları, alt degisimleri, bakımları, kıyafetleri bile onlar giydiriyor bizden almadılar. bunun haricindeki zamanlarda da hep yanımdalar. arada emme antremanı yapıyoruz. göğüslerim bugün biraz biraz dolmaya basladı ama yine de cok az geliyor süt. sanırım amelyat sancılarından. epidural sezeryan oldum müthisti, ilk çığlıklarını bile duydum öptüm onları o anda, hatta küçük kızım dogar dogmaz gözlerini açtı bana bakıyodu ve elini yüzüme koydu, o an yasadığım duygunun tarifi yok.. ama sonrasında ertesi gün aksama kadar agrım olnadı desem yalan olur. o yüzden de sütüm hemen gelmedi. sürekli 3 saat arayla da sagıyorum uyarılması icin. yani biz henüz tam olarak üstlenmedik bakımlarını ve o yüzden bisey anlamadık ama çıkınca yandık

Yarın taburcu olacagız. Eve gidince daha rahat yazarım hepinizi cok öpüyorum

kızlar merhaba.
9 haftalık hamileyim.
7.haftada bebeğimin kalp atışlarını duymuştum.
dün kontrolde ikiz olduklarını öğrendik.
hala şoklardayım. doğal yolla hamile kaldım. ilk bebeklerim.
beni de aranıza alırsanız sevinirim.

slm kızlar bebeği olanlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de yarın doktora gitcem 33 hafta bitiyor doğum yakın olabilir dedi geçen hafta inşalllah 2 - 3 hafta daha dayanır keratalar.

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına. hayırlı olsun bebişlerin şimdiden. bende 27+1 haftalığım artık evde dinleniyorum işi bıraktım. ikiz hamilelik zor olsada çok güzel bir duyguymuş. ilk başta bende çok şok yaşadım senin gibi. ama sonra alıştım zamanla daha hoş duygular yaşıyor insan. kendine dikkat et sağlıklı hamilelik diliyorum sana.

Bu arada doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum güle güle büyütün darısı başımıza hepinizi çok öpüyorum :)

CNM BENDE yenı hamıs olan ıkız anne adayı yokmu dıyordum senı gorunce sevındım bende 5+6 haftalık hamısım ıkızlerım var benöde ben bu cumartesı kalp atıslarını duyucam nasıpse.
bende dogl yolla ıkızlere hamıs kaldım benmde ılk bebeklerım senın le ırtıbatı bırkmayalım cnm olur mu

gulizelif,şimdi evindesindir sanırım..telaş ama tatlı bir telaş sarmıştır seni ve aileni..kolaylıklar diliyorum sana ..nasıl gidiyor,bi yaramazlık yoktur inş..

zeynepp sen nerdesin,neler yaptınız..
melittadan haberi olan var mı..akılma gelen diğer kızlar nerdesiniz..daha önce yazdıysanız görmediysem kusuruma bakmayın..tek tek okuyamadım..okuduysamda belki unuttuğum olmuştur..
özellikle hathar..sen nerdesin cnm..desouza,,filorinda,firmament34,boncukkk,uhdee.. ..ibremine ..haber verin kızlar..

birde snalan ve leylnur vardı,sizlerde iyisinizdir inşallah..son durumlarınız nasıl,inşallah sizde de bi problem yoktur..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım.
dilerim sağlıkla kucaklarımıza alırız.
senin bebişlerin cinsiyetleri belli değil mi?

canım bende bebişlerime kavuştum çok şükür 13 şubat günü süpriz yaptılar bize ve sağlıklı bir şekilde aldık kucagımıza şimdi evimizdeyizz çok tatlılar yaramazlarrr günler nasıl geçiyor anlamıyorum inanki Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.. bende merak ediyorum diğer kızlarrııı neler yaptılar acabaa inş. onlarda kavuşmuşlardır bebişlerinee

çok teşekkür ederim canım.
dilerim sağlıkla kucaklarımıza alırız.
senin bebişlerin cinsiyetleri belli değil mi?

canım benim bebişler erkek olacak. 11 yaşında 1 tane daha oğluşum var. kızı tutturamadık:) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. uhdeciğim senide tebrik ediyorum çok sevindim. bebişleini sağlık ve huzurla büyütmtni diliyorum.

merhaba arkadaşlar.geçen hafta cuma günü buraya son mesajımı yazdıktan 1 2 saat sonra suyum gelmeye başladı.apar topar hastaneye gittik.hastanede iyice çoğaldı suyumun gelmesi..ve acil beni müşadeye aldılar.ciğer geliştirici yaptırmadığımı duyunca ciğer geliştirici yaptılar ama 12 saat sonra etki eder dediler.ama mağlesef 12 saat dayanamadık.aşırı derecede suyum geliyordu bir yandan doğum sancıları başladı son olarakda rahim 3 4 santim açılınca 9 saat sonra sezeryana alındım.ama 6 saat inanılmaz sancılar çektim çok kötü bir geceydi.sonra sabah 9 da ameliyata girdim.amaliyat sırısı çok iyiydi açıkcası belden istedim.ve her saniyesini yaşadım.inanılmaz güzel bişeydi.bir dakika arayla iki tane erkek bebişlerim dünyaya geldi.ve hemen gözümün önüne koydular.ben tabi inanılmaz duygularla ağlamaya başladım.çok güzel bir duygu.biri 2.400 diğeri ise 2.300 33+6 da doğdular.ilk sorduğum soru bebekler küveze girdimi oldu.hayır girmedi dediler.sonra ilk birini emzirtmeye çalıştı hemşire o emdi.diğeri emmedi.ve hemşire hemen çocuk doktoruna götürdü ve küveze girdi.diğer bebişimle beraber biz odamıza gittik.ama ertesi gün akşama kadar doğru dürüt ne emdiği nede mama yemediği için oda küveze gitti.şimdi ikiside küvezde bebişlerim.ben bugün taburcu oldum beş gece yattım.bebişlerim heran çıkabilir diye benide beklettiler.ama bebeklerde çok gelişme olmayınca onlar kaldı.tek sorunları bişey yememeleri.bir tanesi beni azda olsa emiyor ama diğeri hiç emmiyor.biberonlada çok zor besleniyor.o yüzden biraz yemek yemeleri düzene girene kadar küvezde kalacaklar.bende sütümü sağıyorum sürekli biberonla içiriyorlar. .şimdiye kadar çok şükür sütüm yetti.sağıp sağıp gönderdim hastanede hiç mama yemediler şimdiye kadar.bilmiyorum sizin bebişler ne kadar yiyor sormak istiyorum.bugün 40 cc yemeye başlamışlar.ama tabi çok yavaş şekilde çene kasları gelişmediği için.3 saate bir besliyorlar hemşireler.artık gün içinde sütümü sağıp her öğlen götüreceğim.Allah yardımcımız olsun.bebekleri hastanede bırakıp çıkmak çok zoruma gitti.bugün kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum.çok özlüyorum. o kadar tatlılarki gözümün önünden gitmiyorlar.

gözün aydın zeynep seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben yaşadım 33+3 te doğdular 1 hafta hastanede yattım sancılar durmadı 6 santim acılınca sezeryana aldılar benim bebeklerim 2570 ve 2000 ilo olarak doğdular ciğer geliştirici olmama ragmen solunum sıkıntısı çektiler 2 gün havaya bağlı kaldılar sonra beslenebilmeleri için kuvezden çıkarmadılar midelerine kadar hortum vardı ordan beslendiler biri 9 gün kaldı diğeri 18 gün şimdi evdeler buğün 40 gün oldu doğalı sağlıkları iyi çok şükür kiloda aldılar sütüm ikisine yetmediği için mama desteği veriyorum senin bebişlerinde iyi olacak üzülme sakın biliyorum çok zor ama sabır arkadaşım sakin olki sütün gelsin üzüntüden sütün kesilmesin allaha emanet olun .....

bebişlerin hayırlı olsun..rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..

bebişlerin hayırlı olsun..rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..bende epiduralden çok memnundumçç.herşeyi yaşamak süperdi..sakın üzülme..küvezde bırakmak zor olsada,seinkilerde sadece gözlem amacıyla oradalar..bundada vardır bir hayır..onların sana ihtiyacı diğer bebeklerden fazla..sende demesi kolay ama yapması zor olsada dinlen...ilk bir hafta 10 gün 2-3 saatte 30 cc içiyorlar...10 günden sonra 50 cc ye geçiyorlar.seninkiler iştahlı 40 cc ye geçmişler bile...

senin bebişlerinde hayırlı olsun..rabbim onları da sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..küveze giren bebekler daha dirençli oluyor galiba...benimde bir oğlum zayıf olan küvezde kalmıştı.şimdi diğer küvezde kalmayan oğlumun kilosunu geçti..gelişimi daha iyi...

hayırlı olsun zeynepcim maşallah kiloları iyi inşallah tez zamanda evine gelir bebişlerin aynı hafta da olduğumuz bitek sen vardın inş. bende sağlıcakla kavuşurum kızlarıma

benim şuanki halimi en iyi siz anlarsnız zaten.bugün mağlesef sarılık olmuş ikiside.ve mideden beslemeye başlamışlar.çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.inşallah sütüm kesilmez.aklıma getirmemeye çalıyorum ama olmuyor işte.yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız canım.inşallah sonumuz sizinki gibi mutlu sonla biter.

çok sağol canım.inşallah en kısa zamanda evimize getirebiliriz.inanılmaz yavaş yiyorlar ama işte.evde olsalar sanırım biz daha kötü yapardık onlar sabırla içirmeye çalışıyolar.

hayırlı olsun zeynepcim maşallah kiloları iyi inşallah tez zamanda evine gelir bebişlerin aynı hafta da olduğumuz bitek sen vardın inş. bende sağlıcakla kavuşurum kızlarıma

sen maşallah daha doğurmadın çok şanlısın meldircim.ne kadar çok dururlarsa o kadar iyiler.bizimkilerin kilosu iyi ama işte başka problemler çıkıyor.herşey kilo değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum.sağlık çok daha önemli.35 i tamamlarsan seninkiler girmez sanırım küveze.ama doğumun en güzel yanı tam doğum anları.inanılmaz güzel bir duygu oluyor.sende yaşayacaksın o günleri.şahsen ben tam doğum anını tekrar yaşamak isterdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…