canım benimkilerde tek tek tattırdığımda midelerini bulandırmış yememişlerdi hepsini karıştırdım içine 1 tatlı kaşığı pirinç ,1 çay kaşığı zeytinyağ yada tereyağı koydum ondan sonra benim bıcırıklar yemeye başladılar bugün semizotunu koydum bakalım ne yapacaklar merakla bekliyorum zamanla alışıyolar ama benimkiler çok değişik şeyler istiyolar hergün aynı şeyi yemek istemiyolar bazen sebzeli çorba bazen farklı bir çorba yapıyorum ağız tatları değişiyor sonra tekrar sebze çorbası içine farklı bir şey koyup yediriyorum değişik olunca yiyolar anacım beğendiremiyosunda onu yemem bunu yemem yapıyolar bazende çıldırtıyolar benii.. ben sürekli götürmüyorum dr. valla ek gıdaya bile kendim geçtim sonuçta geçilecek ayı biliyorum neyle başlanacak ne yiyecekler nasıl olacak hepsini bildiğim için farklıda birşey söylemiyorlar zaten şimdiye kadarda bir problem yaşamadım çok şükür zaten bizim burası mahrumiyet bölgesi 1 özel hastanemiz var çocuk dr. 2 gün bekle sıra sana gelmez o derece
kalabalık ben oraya götürsem şimdi iyi olan bebeklerimde orda beklemekten ya birinden enfeksiyon kapacak ya beklemekten hasta olacak ne gereği var şehre gitsem 1 saatlik yol iki bebekle yanlız nasıl gidecegim hastalık gibi bir durumları olmadığı sürece götürmek istemiyorum, inş. bir problem yaşamam büyütene kadar, memleketime gittiğimde götürüyorum zaten oda yetiyor bana... benim oğlan baya mızmızlanıyor ateş falan yok şuan ama inş. olmazda diş ilacını alacagım bugün aklımda canım..benim yiğenim çıkarırken hem ateş hem ishal hem huysuz hepsini yaşamıştık onda inş. benimkilerde sorunsuz geçirir..
helal olsun sana yeniden bebek istiyosun ne güzel vallahi benim gözüm korktu Allahıma şükürler olsun iki tane yavrum yeter bana diyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin onların her hali ömre bedel vallahi benimkilerde aynen seninkiler gibi inanki komediyiz evin içinde inanki Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı![]()
bende ilk 3,5 aylıkken başladım yoğurt ve püre ile.sonra ıhlamurlu bisküvi vermeye başladım.geçen ay bi doktor bulduk çok memnunum.ona sordum öylelikle neler vereceğimi nasıl yapacağımı söyledi.çok memnun kaldım.
burası da öyle mahrumiyet bölgesi gibi.hiçbirşey yok bulamazsın Türkiye den gelir.onun dışında bi alışveriş merkezi var oradan yapıyoruz alışverişleri.sağlık bile sorun burada.öğleden sonra bütün doktorlar özelde oluyor.gece hastalansan hastane de hemşire nerden bulayım doktor yok diyor.
bende çektiğim sıkıntılardan sonra aman aman bi daha mı asla diyordum.hakikaten de böyle diyenler doğuranlarmış :):) ileride Allah nasip ederse düşünüyorum.eşim daha çok istiyor. inşallah tabi arada kazara olmazsa.çocuklarla da iletişim çok iyi.özellikle kızıma ayrı bi düşkün :) kızımda öyle yaa.gün boyu benimle değilmiş gibi bir kahkaha bi çığlıklar babasına resmen aşık.

rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah.