bi ara bize yaptığımda tattırayım.eğer beğenirlerse ve sorun olmazsa özellikle yapabilirim.birde yoğurt çorbası düşünüyorum.içinde pirinçte var ya belki yerler.
bugün tekrar denedim patates havuç pirinç çorbasını birde tarhana yaptım.içine de az zeytinyağı koydum.böğüre böğüre yediler ama kustular.
sonra bi arkadaşım bir ay önce damağına peynir yapıştır çiğneme refleksleri olsun demişti.aklıma o gelince denedim bi güzel çiğnemeye çalıştılar.sonra içimden yemek mi seçiyorlar acaba dedim ?
tatsız tuzsuz olması gerektiğini biliyorum fakat internette araştırayım dedim.bi yerde ççooook az tuz katılabilir demiş.bende çorbaya çok az kattım walla yediler.
benim bebekler yemek seçecek gibi duruyorlar sanki. :):):) daha çok çeşit denemeliyim.
benim annemde bebekken bizleri yıkarmış günde iki kere.hatırlıyorum rahmetlik babamda yıkardı bizi birde denize götürürdü hep.
bizde hep suyu çok severdik hala da öyle.annem bana " emin ol bebekler yıkandıkça gelişip büyüyorlar " demişti.
kızım ağlardı yıkandığı zaman oğlum ağlamazdı.şimdi kızım ağlamıyor ikisi de yıkandığı zaman su da oynuyorlar.