hamdolsun benim bebekler kucağa alışmadılar yerde de yuvarlanıyorlar.çok nadir kendim uyutuyorum.genelde kendileri uyuyorlar.eğer kendileri çok yorulmayıp uyuyamıyorlarsa destek istiyorlar sanırım.gözlemledim çünkü.artık yoruldum yaaa salla salla ayaklarım , ellerim mahvoldu.bazen pış pış yapıyorum popolarına uyuyorlar.
uykusuzluk dert zaten.uzun ve derin bir uykuya hasret kaldım.ayrıca onlar uyanında mecbur ya Allah diyorum yataktan kalkıyorum gün başlıyor malsef.ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum ama şu durumda tutmuş olsaydım.doğumdan sonraki ilk iki ayıma dönerdim herhalde azap dolu günlerdi.
bebekelr uyuduklarında ev işi yemek işlerini yapıyorum.tam dinlenip uyuyayım diyorum.uyanıyorlar bu sefer gene karınlarını doyur.agu bugu yap ilgilen.bi dahaki uyumalarına kadar.bu sefer biri uyuyor bi ayık kalıyo.hadi dinleneyim diyorum yüzüstü dönüyoır geri dönemeyince başlıyor " ııııııı ııııııııııı "demeye.hadi geri çevir.sonra tekrar başa dönüyoruz.böyle böyle sonra bel boyun sırt diye birşey kalmıyor.omurga çöküyor
haklısın bi şekilde bakılıyor ama vücut çöküyor .1 saatlik dinlenme bile yetiyor ama o fırsatı bulmak zor.şu anda çocuklar uyuyrken çamaşır attım makinaya ,mutfağı topladım.makinaya dizdim bulaşıkları.vakit bulunca oturdum pc başına makina durana kadar vakit geçirmek için.
aynen karga kakasını yemeden kalkıyoruz.onlar dinlenince iş güç görüyoruz.tam dinlenelim derken uyanıyolar.
bizim bebişler gece 23-00-00:00 o cıvarlarda uyuyorlar ama baba düşkünü oldukları için ikisi de babaları ne zaman ortalıktan yok olursa yada ayağında sallarlarsa o zaman uyuyorlar.özellikle kız.
aynen bizde çift yöntemle dikkat ediyoruz ama ne kadar edersem de muhakkak junıorlar "ce eeee "yapıyorlar.açıkcası kızlar bu ay ı bekliyorum.şu anda istemiyorum sezeryan dan dolayı iyileşmedi ama bedenimde bazı değişiklikler var.yıllar önce sezeryan doğum yapan bi kadın bebeği doğduktan sonra iki üç ay sonra gebe kalmıştı doğumuna da az kalmıştı.iç dikişlerim çok acıyor diyordu.
o yüzden şu anda bende korkuyorum fakat rabbim yine layık gördüyse anneliği napalım üçüz gibi büyütürüm.isyan etmem çünkü anne olamayanlar var.o yüzden 3 yada 5 yıl sonra istiyorum yine.