- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
bu sabah kızımda anne dedi.sanki herşey çok hızlı gelişiyor.birazdan banyo yaptırıcam bebeklerimi.
kan ilacını bende duydum fakat bazı part no lu olanlar toplatıyorlar.yanlış hatırlamıyorsam 71 ,72,74,76 idi bunlardan biri yada bikaçı. hatta 2012 şubat anneleri başlığında da sohbeti olmuştu.bi arkadaş söylemişti.
benim 80 part no. ama bütün ferro sanol ilaçları toplatılıyorsa onu bilemem.sağlık bakanlığı sitesinden bakmak lazım.
uhde canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur.insan kendi için affedemiyor hazmedemiyor yapılan haksızlıklara daha kaç kere olucak diye düşünmeden edemiyor ama evlatlar olunca iki arada bi derede kalıyor.
bence çocuklarında seni anlardı sen ne kadar babalarını iyi anlatırsan anlat.şimdi kafan karmakarışıktır inşallah hakkında hayırlısı olur.barışsan da barışmasan da senin için bu hayat.
maşallahhh canım bebişlerinee bıcı bıcı yaptır bakalımmm rahatlasınlar birazcıkkk ..
inan çok zor karar verip sonrasında böyle bir durumla karşılaşmak allak bullak oldum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun öyle diyorum artık. öncesinde çocuklarlada ilgilenmiyodu ama şimdi bir ilgi bir alaka güvenmiyorum ya artık bana numara yapıyor gibi geliyor Allahım düze çıkarsın beni doğru kararlar alayım ne ben nede bebeklerim sonrasında üzülmesin istiyorum herşeyin hayırlısı olsunnn bizler için...