2012 kasım anneleri yemek menüleri

kızlar mayalı böyle puf puf olacak kıymalı poğaça tarifi istiyorum yardım please

tavuğun en yiyemedğim yeri kanat ki hamilelikte tavuğun genel olarak yiyemyiroum çorbada belki haşlanmış olarak falan o da .çok nadir ama güzel gözüküyor

benimde en sevdigim yeri kanat ama böyle soslu fırında olacak :)
bu tarif cok güzel oluo annem ögretmişti bana.

hayat bana güzel bamya kızrtması senınmıydı canım..

acil tarıfıın isityorum kurcaladım siteyi bulamadım..

bamyayı yağda kızarttım,tuzlayıp bahartladım...eeeeee napıcam şimdi?

yasemın mıydı adın canım?

yanlışlıkla senın yemegı hılale sormuşum özel mesajla?

getirecen bana ben hepsini yicem baamyaaaa canım istiyor bamyaaaaaaaa

kızlar mayalı böyle puf puf olacak kıymalı poğaça tarifi istiyorum yardım please

bı bardak sıvıyag bı bardak ılık su tek kullanımlık mayabı tatlı kaşıgı şekerı karıştır cnm sonra tuz vbe alabıldıgınce un ekle 1 saat bekle sonra ıc malzenesıın kullanıp sekıl ver ısınmış fırnda pişir cnm afıyet olsun ustune ya yumurta ya yumurta ve yag karlşımı yada şeker yumurta karılşımı suebılırsın tatalım cıkıncada temız bı poşet sarıp örtu ört kı yumuşacık olsun

Süpper görünüyor tatlımm tavuğun zaten bi kanat kısmını severim ben fırında ya da yağsız tavada pişireceksin mmmmm. Ama patatesi her şekilde yerimm hatta şu resimdeki sadece patatesi yiyeyim ben yeter bana

Keşke bilsem tatlım, ancak kaynanam yaparsa yiyebiliyoruz. Daha hiç mayalı bi hamur yapmadım, cesaret edemedim Çok beceriksizim anacım bennn

getirecen bana ben hepsini yicem baamyaaaa canım istiyor bamyaaaaaaaa

tarifini hatırlayan yok mu yahu bamya var ortada tarif yok kaldım öylece...

dometes soteliycektik bıde galiba........

aysunnnnnnnnn...nerdesın yemek canavarı sen hatırlarsın.........

teşekkür ederiz efendim

tarifini hatırlayan yok mu yahu bamya var ortada tarif yok kaldım öylece...

dometes soteliycektik bıde galiba........

aysunnnnnnnnn...nerdesın yemek canavarı sen hatırlarsın.........

valla ben onu sadece kızartıp yiyiorum arada da sarımsaklı yoğurt koyduğumda oluyor domatesli yapmıyorum

biz macır işi yapıyoz

bamyaları ayıklayıp yıkıyon sonra hafif kuruyunca az yağda kızartıyorsun tavayı sallıyorum ben çeviriyorum ama şakır şakır yağda değil, kızgın ateştede değil orta ateşte,
sonra üstüne birz tuz atıp bir tabağa alıyorum, üzerine domates rendesi ve sarımsak ile sos döküyorum çok hoşuma gidiyor

ama banyalarınız biraz iri bamya büyük bamya olması gerek daha leziz oluyorrr

hayat ın tariffi kuzucum buyur

evet yaseeeeee tarifi isterizzzzzzzzz

bu cok pratik ve cok lezzetli oluo canımcım dene birgün.

owww ne güzel

geldim cnm evet yasemn :)

banyaları ayıklıyorsun yıkıyorsun yıkarken ben tuz limon atıyorum uzamasın diye, tavada kızartıyorum cnm evet ama knor atıyorum kızartırken çok tatlı oluyor, sonra üstüne sarımsaklı domates sosu yapıyorum :) 2 dk üstüne döktüğüm bamya ile pişiriyom afiyet olsun

knor derken ? anlamadım:26:

canım tarifi bulmuşsun ama sana bir püf nokta söyleyeyim hamur dinlendikten ve kabardıktan sonra içine yarım bardak daha yağ dök ve tekrardan yoğur bu sayede tel tel kabarıyor ve bayatlaması gecikiyor

bende bahçeden getirdiğim patlıcan ve kabakdan türlü yapmayı planlıyorum fırında yapasım var ama nasıl olur acaba:26:

bamyalar iyice pişsin diye fazla kızartmışım galiba...

birde dometes sosu piştikten sonra bamyayı tekrar atıp pişirmedim az kuru oldu...

evde ekmeğimde yok ya ekmeksiz gitmiyo boğazımdan...

eşimin gelmesini bekliycem artıkın...

bide kıymalı bamya yemeği salaldım kafadan oda pişiyo şimdi bakalım nasıl olacak...

kendimi çok beceriksiz hissediyorum ya....

arcakın patlıcan yemeğini yapıcam bide bugün...

canım tarifi bulmuşsun ama sana bir püf nokta söyleyeyim hamur dinlendikten ve kabardıktan sonra içine yarım bardak daha yağ dök ve tekrardan yoğur bu sayede tel tel kabarıyor ve bayatlaması gecikiyor
,
hıım çok yağlı olmuyor dimi

bende bahçeden getirdiğim patlıcan ve kabakdan türlü yapmayı planlıyorum fırında yapasım var ama nasıl olur acaba:26:

ben fırında daha çok seviyorum canım onları küp küp kes tuzla yağla at fırına biraz ölsünler etli yapıyorsan sonra etini ve salçalı suyunu koy harika oluyor tatlım tencereden daha güzel pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…