bende akşam sırf bamya için pazarra gittim aldım ve yaptım ay nasıl güzeldi ben sossuz sade seviyorum onu öle çerez gibi yedim valla kalanını da bugün yapıp yiyebilirim bayıldım bayıldım oğlum bile her bamyayı ısırdığımda dans etti o da çok sevdi
apple ım harika gözüküyor tebrikler azmin elinden bişey kaçmaz eşinde beğendimi bu arada resim çekmek aklıma bile gelmedi direk üstüne atladığım için bamyanın
afiyet bal şeker olsun kuzum yarasın sanada bebişine de:)
anemmmmarifetli hatun ne güzel yapmışsınnn eline sağlıkkk
knorr lu tadı daha nefis oluyor öyle denemelisin bir dahakine :)
afiyet olsun şekerimm
bende bamya yemeği yaptım soğanlı sarımsaklı limonlu
herkes bamya yemişş
bamyacı oldukk çıktıkk afiyetler olsunnnn
kızlar her ihtimale karşı bu topikte paylaşayım dedım bugunkü kahvaltım sudem nasıl bı bak bakalım
eline saglık canım nefis görünüyor valla olsa yerım de sen gene ıyı ugrasmıssın ben o kadarda ugrasamam vallabamya almak bıle ban azor gelıyo suı an
:) afiyet olsun kuzum bende pek reçel marmelat sevmem nedense
kızlar her ihtimale karşı bu topikte paylaşayım dedım bugunkü kahvaltım sudem nasıl bı bak bakalım
aferin kocaman alkış sana...
çok beğendim menünü...
yalnız ekmeğine dikkat etmedim..
tam tahıl,çok tahıl,çavdar tarzıdır umarım hem bağırsakta çalıştırır hem daha sağlıklı lifli kilo yapmaz...
beyaz ekmek yok demi?
bide o yeşillik dereotu yada maydonoz değil demi?
dereotu maydonoz rahim kasılmalarını artırıyo ben yemiyorum eve bile almıyorum o yüzden...
doğumdan sonra dereotu yiycem malum maydonozda sütü azaltıyo...dereotu bol süt yapıyo...
çok beğendim menünü...
tam tahıl,çok tahıl,çavdar tarzıdır umarım hem bağırsakta çalıştırır hem daha sağlıklı lifli kilo yapmaz...
beyaz ekmek yok demi?
dereotu maydonoz rahim kasılmalarını artırıyo ben yemiyorum eve bile almıyorum o yüzden...
doğumdan sonra dereotu yiycem malum maydonozda sütü azaltıyo...dereotu bol süt yapıyo...
akşamki menüm....dişarda tabi...
ayran aşı çorbası
cağ kebabı
yoğurt
kırmızı biber közlemesi
çoban salata,mevsim salata
ayran,ezmeler
kadayıf dolması
hehe gözünden de kacamamıs ekmegı cekmedım beyaz ekmek dıye ıs yerınde kepeklı yıyorum eve almıyorum yenmıyo dıye ama ızne cıkınca bende tam tahıllı olanlardan alıcam canım haklısın
bıde normalde yesıllık tüketmıyorum evde salata bıle yapmıyorum esım yemıyo dıye aklıama geldı koyuverdım maydonozu:26: okadarcıktan bısye olmaz heralde daha yemem
ben hep beyaz ekmek yiorum:26:
ben maydonozu cok seviorum bütün salatalarıma koyuorum
bende evde yemek yapamıcam yaa
kayınvalideme de gidemem iftara davetli o..
dışarda yesek bizdeeee
arzuş sormayı unuttum sabahları kahvaltını evde mi yapıosun ?
kepek ekmek yeme kansızlık yapar bebeğim zaten doğumda ve lohusalıkta çok kan kaybedecez rengimiz solar iyice....kan hapı içiyon mu sen bakıyım...decavitide iç bak ihmal etme ben her gün decavit içiyom hiçte kılo almıyom....hehe gözünden de kacamamıs ekmegı cekmedım beyaz ekmek dıye ıs yerınde kepeklı yıyorum eve almıyorum yenmıyo dıye ama ızne cıkınca bende tam tahıllı olanlardan alıcam canım haklısın
bıde normalde yesıllık tüketmıyorum evde salata bıle yapmıyorum esım yemıyo dıye aklıama geldı koyuverdım maydonozu:26: okadarcıktan bısye olmaz heralde daha yemem
bu ramazan dışarda başbaşa ilk iftarımız olacak kocişle....kaç aydır canım cağ kebabı isityodu umarım güzeldir kebapları...ben hep beyaz ekmek yiorum:26:
ben maydonozu cok seviorum bütün salatalarıma koyuorum
bende evde yemek yapamıcam yaa
kayınvalideme de gidemem iftara davetli o..
dışarda yesek bizdeeee
arzuş sormayı unuttum sabahları kahvaltını evde mi yapıosun ?
alkış alkış süpersin canım...bak bi gun yumurta haşla,bi gun kaşarlı yada beyaz peynirli pişir,bi gun menemen yap...ben genelde öyle yapıyom bugunde menemen yaptım mesela...uzun uzadıya değil ama...kırmızı bıberı kavurdum uzerıne 2 domates rendesı ve sarmısak o kadar....süper oldu...canım fırsat bulursam evde yapıyorum ama genelde iş yerind eyapıyodum ıste poaça simit veya evde tost yapıp saıyodum hep hamur işi anlıycagın ve genelde beyaz ekmek dedıgın gıb ı
dün sudemın kahvaltısı hosuam gıttı erkende kalkınca saglıklı besleneyım dedim
kepek ekmek yeme kansızlık yapar bebeğim zaten doğumda ve lohusalıkta çok kan kaybedecez rengimiz solar iyice....kan hapı içiyon mu sen bakıyım...decavitide iç bak ihmal etme ben her gün decavit içiyom hiçte kılo almıyom....
bu ramazan dışarda başbaşa ilk iftarımız olacak kocişle....kaç aydır canım cağ kebabı isityodu umarım güzeldir kebapları...
sende kap kocayı yorgun olmazsa götür dışarı...
alkış alkış süpersin canım...bak bi gun yumurta haşla,bi gun kaşarlı yada beyaz peynirli pişir,bi gun menemen yap...ben genelde öyle yapıyom bugunde menemen yaptım mesela...uzun uzadıya değil ama...kırmızı bıberı kavurdum uzerıne 2 domates rendesı ve sarmısak o kadar....süper oldu...
ekmeği de ben unonun premıum çok tahıllısını alıyorum acaip lezzetli yedikçe yiyesim geliyo...o tahıllaar ağzıma geldıkçe bayılıyom keyifle yiyorum...son kullnam tarıhıne dıkat et....bayatlamıyo da zaten...sabahları tostta yapsan ondan yap çok güzel....
decavit hangisi bende elevit var ama içmiorum
ben evde hazırlamaya üşeniyorum ama dısarı cıkarsamda cok yerim
aaa buldum en güzeli menemen yapım ben hem hafif, hem pratik, hem lezzetli
çok beğendim menünü...
beyaz ekmek yok demi?
kepek ekmek yeme kansızlık yapar bebeğim zaten doğumda ve lohusalıkta çok kan kaybedecez rengimiz solar iyice....kan hapı içiyon mu sen bakıyım...decavitide iç bak ihmal etme ben her gün decavit içiyom hiçte kılo almıyom....
bu ramazan dışarda başbaşa ilk iftarımız olacak kocişle....kaç aydır canım cağ kebabı isityodu umarım güzeldir kebapları...
sende kap kocayı yorgun olmazsa götür dışarı...
alkış alkış süpersin canım...bak bi gun yumurta haşla,bi gun kaşarlı yada beyaz peynirli pişir,bi gun menemen yap...ben genelde öyle yapıyom bugunde menemen yaptım mesela...uzun uzadıya değil ama...kırmızı bıberı kavurdum uzerıne 2 domates rendesı ve sarmısak o kadar....süper oldu...
ekmeği de ben unonun premıum çok tahıllısını alıyorum acaip lezzetli yedikçe yiyesim geliyo...o tahıllaar ağzıma geldıkçe bayılıyom keyifle yiyorum...son kullnam tarıhıne dıkat et....bayatlamıyo da zaten...sabahları tostta yapsan ondan yap çok güzel....
Pul biber ve naneli mantı makarna tarifi,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri
makarnası aldım daha ne zaman yapmak nasip olur bilmiyorum
ayy incik cincik bunla ugrasması da zor olur gibi geldi bana ama cok lezzetli görünüyor
yalnız yağını suyunun içine döktü ona şaşırdım
bende şaşırdım ama güzel olabilir çünkü suyun tamamını çekti .. incik cincik ama hamur açamayanlar (yani ben için) süper bir çözüm:
haklısın canımcım
bu arada bende hamur açamam nerde bende o beceriklilik
nasılsa herşeyin hazırı, binbir tane çeşidi var işimiz kolay
ilk 3 ayda ödem söktürücü özelliğinden dolayı düşüğe sebep olabilir diye yasak...sonrakı zamnlarda da kasılmaları arttırdığı için..Aaa ben maydanozu ilk 3 ayda yenmez diye biliyordum canım, hatta benim doktoruma da sormuştum kalsiyum yönünden zengin olduğu için çok olmamak şartıyla tüketebilirsin demişti :44:
serra nın annesi onun sağlığı için yapıcaksın kulağını çekeicem yoksa senin....kilo laman bence haptan ziyade yediğin poğaçalar beyaz ekmeklerden canım...seni seviyom...bebikim...dikkat et...kendıne..her şeyi izne ayrılmaya endeksleme...ne kadar erken dikkat edersen kardır senın için...haklısın canım ıs yerınde alısmısım dıyet yaparken taa elım hep ona gıdıyo evdede beyaz ekmek zaten kanım düşük biraz:26:ama düzelticem ıste
vıtamın bana cok kılo aldırmıstı alperende gercı bu sefer duzenlıde ıcmesem gene aldım baya gecen gun ucuk cıkınca ıcmeye basladım tekrar canımdıyorum ya pek dıkkat edemeıdm bu hamılelıgımde:26:
bamyacılar buraya yumruk havayaaaaaaaa:79::79::79:
mmmm nefisssss marmelatı cok severimmm benim anacıgımda cok yaparrrr
afiyet olsun, yarasın bebişine canımmm
napım canım cekti iş çıkışı aldım yapıverdim hemencicik :)
kendin marmelatsın ondandır balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?