hayır canım hatta benim tarifim söyle 1 paket margarin bir bardak yağ işte bu bir bardağın yarısını sonradan kullanıyorum ve yağı hiçde çok olmuyor tarif isteyeni çok,
hıım çok yağlı olmuyor dimi
ben fırında daha çok seviyorum canım onları küp küp kes tuzla yağla at fırına biraz ölsünler etli yapıyorsan sonra etini ve salçalı suyunu koy harika oluyor tatlım tencereden daha güzel pişiyor
bende bahçeden getirdiğim patlıcan ve kabakdan türlü yapmayı planlıyorum fırında yapasım var ama nasıl olur acaba:26:
hayır canım hatta benim tarifim söyle 1 paket margarin bir bardak yağ işte bu bir bardağın yarısını sonradan kullanıyorum ve yağı hiçde çok olmuyor tarif isteyeni çok
kabaran hamuru yağla yoğurduğunda tel tel pastane poğçası gibi oluyor hoş oluyor yani...
dur ben fırında yapayım bakalım saat 5 den sonra işe başlıyayım benim akıllı koca fatmam yorgun demedi yemeğe misafir çağırdı
bamyalarım bile sebze vermeye başladılar canım bahçem sayesinde taze taze yiyorum her bir şeyibahçeden patlıcan kabak mmmmm nefissssss
bende köye ananeme gitsemde yesem bahçeden tazecik tazecik
nere dinlenecen canım gelen ben geldim der yemek lazım ayar çekecez artık bir şekilde bişeyler daha daha bunun tatlısı var pilavı var çorbası var varda varsenin o akıllı kocayı dövecez topikçek ay bir dur kuzum ya dinlen azcık
bamyalar iyice pişsin diye fazla kızartmışım galiba...
birde dometes sosu piştikten sonra bamyayı tekrar atıp pişirmedim az kuru oldu...
evde ekmeğimde yok ya ekmeksiz gitmiyo boğazımdan...
eşimin gelmesini bekliycem artıkın...
bide kıymalı bamya yemeği salaldım kafadan oda pişiyo şimdi bakalım nasıl olacak...
kendimi çok beceriksiz hissediyorum ya....
arcakın patlıcan yemeğini yapıcam bide bugün...
knor tavuk bulyon yani ?
öle bütün mü atıon ?
rendeliyom kuzum üstüne çok tat farkı oluyor
rendeliyom kuzum üstüne çok tat farkı oluyor
yani şimdi bende gidip bir bamya alacam farz oldu artık yapacak bişi yok çok canım istedi
knor tavuk bulyon yani ?
öle bütün mü atıon ?
kızlar et bulyonu ben çok seviyorum hatta eskıden pilavım onun sayesınde süper olurdu ...bizim et bulyon alırdım hep...çoğu yemeğe de katardım...ama zarralı olduğu için almıyorum artık,,,hazır çorbalarda öyle mono sodyum glutamat (çintuzu)dolayısıyla çok zararlı...artık ikisinide eve sokmuyom....hele hamılelıkte eşim hazır çorba içirmiyo....rendeliyom kuzum üstüne çok tat farkı oluyor
yaşasın bamya tarifi için çok uğraşsamda hilale kadar özel mesaj atsamda şükür bugün beysal sen ve benim yemeğim bamya bakalım sizler becerebilecekmisiniz....ben bide bamyaları iyice kızarsın dıye mınık mınık doğradım...çıtır çıtır oldu...ben çok becerıksızım...sanırım taze yumşak ve büüyk bamya olacaktı...ben büüykleri bile minicik doğradım....işten gelirken bamya aldımmm dayanamadım bende denicem :)
yaseeeee bakalım becerebilcem mi :)
Eveeeeet dün akşam yaptıgım bamya kızartmam budur ;
Eki Görüntüle 491062
yalnız knor rendelemeyi unuttum biiiiirrr
bamyalarım cok küçüktü ikiiiii
bamyaların uçlarını keserken cok üşendim baktım uzun sürüo komple kesiverdim üüüççç
yine de cok lezzetliydi
tarif için yaseminime ve betülüme teşekkürler
bamyaların uçlarını keserken cok üşendim baktım uzun sürüo komple kesiverdim üüüççç
yine de cok lezzetliydi
bende akşam sırf bamya için pazarra gittim aldım ve yaptım ay nasıl güzeldi ben sossuz sade seviyorum onu öle çerez gibi yedim valla kalanını da bugün yapıp yiyebilirim bayıldım bayıldım oğlum bile her bamyayı ısırdığımda dans etti o da çok sevdi
apple ım harika gözüküyor tebrikler azmin elinden bişey kaçmaz eşinde beğendimi bu arada resim çekmek aklıma bile gelmedi direk üstüne atladığım için bamyanın
anemmmmarifetli hatun ne güzel yapmışsınnn eline sağlıkkk
knorr lu tadı daha nefis oluyor öyle denemelisin bir dahakine :)
afiyet olsun şekerimm
bende bamya yemeği yaptım soğanlı sarımsaklı limonlu
herkes bamya yemişş
bamyacı oldukk çıktıkk afiyetler olsunnnn
Eki Görüntüle 491062
yine de cok lezzetliydi
hergün olsa hergün yerim bayılıyorum :)
kızlar her ihtimale karşı bu topikte paylaşayım dedım bugunkü kahvaltım sudem nasıl bı bak bakalım
o kasenin içinde ne va gıı
hehe bunu soracınızı bılıyodum kayısı marmelatı canım annem köyde yapmıs getırmıs sadece o kadarcık 3 catal yedım bende tazeyken yoksa aram yok bu tarz seylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?