2012 kasım anneleri yemek menüleri

hayır canım hatta benim tarifim söyle 1 paket margarin bir bardak yağ işte bu bir bardağın yarısını sonradan kullanıyorum ve yağı hiçde çok olmuyor tarif isteyeni çok
kabaran hamuru yağla yoğurduğunda tel tel pastane poğçası gibi oluyor hoş oluyor yani...
dur ben fırında yapayım bakalım saat 5 den sonra işe başlıyayım benim akıllı koca fatmam yorgun demedi yemeğe misafir çağırdı

senin o akıllı kocayı dövecez topikçek ay bir dur kuzum ya dinlen azcık

bahçeden patlıcan kabak mmmmm nefissssss

bende köye ananeme gitsemde yesem bahçeden tazecik tazecik
bamyalarım bile sebze vermeye başladılar canım bahçem sayesinde taze taze yiyorum her bir şeyigel konyaya beraber yiyelim

senin o akıllı kocayı dövecez topikçek ay bir dur kuzum ya dinlen azcık
nere dinlenecen canım gelen ben geldim der yemek lazım ayar çekecez artık bir şekilde bişeyler daha daha bunun tatlısı var pilavı var çorbası var varda var

knor tavuk bulyon yani ?
öle bütün mü atıon ?

rendeliyom kuzum üstüne çok tat farkı oluyor

knor tavuk bulyon yani ?
öle bütün mü atıon ?

rendeliyom kuzum üstüne çok tat farkı oluyor
kızlar et bulyonu ben çok seviyorum hatta eskıden pilavım onun sayesınde süper olurdu ...bizim et bulyon alırdım hep...çoğu yemeğe de katardım...ama zarralı olduğu için almıyorum artık,,,hazır çorbalarda öyle mono sodyum glutamat (çintuzu)dolayısıyla çok zararlı...artık ikisinide eve sokmuyom....hele hamılelıkte eşim hazır çorba içirmiyo....

işten gelirken bamya aldımmm dayanamadım bende denicem :)
yaseeeee bakalım becerebilcem mi :)
yaşasın bamya tarifi için çok uğraşsamda hilale kadar özel mesaj atsamda şükür bugün beysal sen ve benim yemeğim bamya bakalım sizler becerebilecekmisiniz....ben bide bamyaları iyice kızarsın dıye mınık mınık doğradım...çıtır çıtır oldu...ben çok becerıksızım...sanırım taze yumşak ve büüyk bamya olacaktı...ben büüykleri bile minicik doğradım....

sedefım resmını ıstıyoz bamyanın sen becerecen mı abkalım...gerçi sen benden beceriklisindir...

beysala zaten lafım yok..onunkıde güzel olmuştur bence...

diğer kıymalı bamya yemeğinin tadına bakmadım yarın öğlene düşünüyorum tatmayı...

bide arcakın patlıcan yemeği çok güzel oldu...eşim bile begendi yani inanamadım...saol arzucan....

Eveeeeet dün akşam yaptıgım bamya kızartmam budur ;

yalnız knor rendelemeyi unuttum biiiiirrr
bamyalarım cok küçüktü ikiiiii
bamyaların uçlarını keserken cok üşendim baktım uzun sürüo komple kesiverdim üüüççç

yine de cok lezzetliydi
tarif için yaseminime ve betülüme teşekkürler

bende akşam sırf bamya için pazarra gittim aldım ve yaptım ay nasıl güzeldi ben sossuz sade seviyorum onu öle çerez gibi yedim valla kalanını da bugün yapıp yiyebilirim bayıldım bayıldım oğlum bile her bamyayı ısırdığımda dans etti o da çok sevdi

apple ım harika gözüküyor tebrikler azmin elinden bişey kaçmaz eşinde beğendimi bu arada resim çekmek aklıma bile gelmedi direk üstüne atladığım için bamyanın

afiyet bal şeker olsun kuzum yarasın sanada bebişine de:)

anemmm marifetli hatun ne güzel yapmışsınnn eline sağlıkkk

knorr lu tadı daha nefis oluyor öyle denemelisin bir dahakine :)

afiyet olsun şekerimm

bende bamya yemeği yaptım soğanlı sarımsaklı limonlu

herkes bamya yemişş

bamyacı oldukk çıktıkk afiyetler olsunnnn

hergün olsa hergün yerim bayılıyorum :)

kızlar her ihtimale karşı bu topikte paylaşayım dedım bugunkü kahvaltım sudem nasıl bı bak bakalım

Eklentiler

• $Fotoğraf0230.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 40

eline saglık canım nefis görünüyor valla olsa yerım de sen gene ıyı ugrasmıssın ben o kadarda ugrasamam valla bamya almak bıle ban azor gelıyo suı an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…