ben dün süper bi alet aldım.. artık kuaförde ağda derdine son
zaten kuaför sıkıntı verio bana, bunalıyorum, en son gittigimde ter su içinde kalmıştım..
bu akşam kullanııımm bakıyımm
anamm yemek menüsünde ne muhabbeti yapıoz biz dövcekler bizi valla:26:
saol bebem..kızçelerr ben yaptım aysunun tarifini cokta nefis olduuu
domateslerin kabuklarını soyup mikserden geçiriosunuz
baharat hiç koymadım ben bilmiyorum koyuluyor mu ..
seni üşengeç seni...şekercimmm soyulsa daha iyi ama ben eriniyorum kabuklarıyla geçiiriyorum
eee akşama ne yemek var
ay canım evdeki yemekler bitsin deneyeceğim inşallah....yazdım kenara zaten...sudem kız benim çorbam çok kolaybir kez yapıncaa anlarsın
AKŞAMA
Çiğköfte etsiz tabikii
Salataa
Ayran ve Kolay var
akşama fırında tavuk ızgara yapmak ıstıyorum ama daha önce hıc ızgara seklınde yapmadımm bıde soslamakk ıstemıyorum ama ozamanda kupkuru oluyorr hem yumusak hem ızgara seklınde nasıl yapabılırım fıkrı olan varmı
fırında tavukk
pilav
ezogelın corbası
sebzelerı fırınlayıp yoğurtlıcam yıne bu kendım ıcın:)
salata
kola
bıde sutlu tatlı
Kuzucum yumuşak olmasını istiyorsan fırın poşetini deneyebilirsin. Sadece baharat at yanına da patates koy, süper oluyor.
Bir de tepsiye dizip yine patates, biber, domates, soğan dizerek ve üzerine çok az sıvı yağ gezdirip kekik, kırmızı pul biber atarak pişirebilirsin tatlım. O da çok güzel olur. Bu arada soğan ve domatesleri ikiye, patatesleri de dörde böl canımcım yoksa tavuk pişene kadar erirler
bu akşam menüm yok menüsüzüm ben :)
oy kıyamamm gelseydin bana bende çorba,et sote,patates püresi ve salata vardı.
bugun biber dolması ve cacık var menumde kızlar
fıstıklar ne yapıcaz bu akşam sanırım ben domatesli makarna yapıcam dünden kalma da yeşil mercimek yemeğim var (eşimin tabiri ile karaşimşek )
hemen soruyorum anneciğimeeeee :)
daha geziyomuşlarr, yemek yapmamışmışmışş.. düşünyomuşmuşşama ben acıktım yaaa
Evet evet makarnaaa benim de canım istedi şimdi,, yanına ne yapsam ki acep? Kızartma tarzı olmaz ödem yapıyor, tavuk da olmaz yeni yedik. Bakalım bakalım kocacığa danışayım bir :44:fıstıklar ne yapıcaz bu akşam sanırım ben domatesli makarna yapıcam dünden kalma da yeşil mercimek yemeğim var (eşimin tabiri ile karaşimşek )
hemen soruyorum anneciğimeeeee :)
daha geziyomuşlarr, yemek yapmamışmışmışş.. düşünyomuşmuşşama ben acıktım yaaa
Güle güle kullan canımmcanım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen
Eki Görüntüle 496902
Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim
bizimki fırındaa tavukla patates istiyormuş onu yapıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?