2012 kasım anneleri yemek menüleri

sen dene memnun kalrsan ben d alırım

Bugün 2 kişilik misafirim var onun için ;

şehriye çorbası
fırında soslu kuzu pirzola
pilav
şakşuka ve salata yaptım bi de kavun doğradım..

Ayy ama öldüm yaaa,artık yoruluyorum bi daha yemekli misafir almiicam valla uzunca bi süre en azından,tansiyonum düşer gibi oldu ellerim titriyo sanki..

kızçelerr ben yaptım aysunun tarifini cokta nefis olduuu
domateslerin kabuklarını soyup mikserden geçiriosunuz
baharat hiç koymadım ben bilmiyorum koyuluyor mu ..
saol bebem..

şekercimmm soyulsa daha iyi ama ben eriniyorum kabuklarıyla geçiiriyorum

eee akşama ne yemek var
seni üşengeç seni...

sudem kız benim çorbam çok kolay bir kez yapıncaa anlarsın

AKŞAMA

Çiğköfte etsiz tabikii

Salataa

Ayran ve Kolay var
ay canım evdeki yemekler bitsin deneyeceğim inşallah....yazdım kenara zaten...

akşama fırında tavuk ızgara yapmak ıstıyorum ama daha önce hıc ızgara seklınde yapmadımm bıde soslamakk ıstemıyorum ama ozamanda kupkuru oluyorr hem yumusak hem ızgara seklınde nasıl yapabılırım fıkrı olan varmı

fırında tavukk
pilav
ezogelın corbası
sebzelerı fırınlayıp yoğurtlıcam yıne bu kendım ıcın:)
salata
kola
bıde sutlu tatlı

Kuzucum yumuşak olmasını istiyorsan fırın poşetini deneyebilirsin. Sadece baharat at yanına da patates koy, süper oluyor.
Bir de tepsiye dizip yine patates, biber, domates, soğan dizerek ve üzerine çok az sıvı yağ gezdirip kekik, kırmızı pul biber atarak pişirebilirsin tatlım. O da çok güzel olur. Bu arada soğan ve domatesleri ikiye, patatesleri de dörde böl canımcım yoksa tavuk pişene kadar erirler

tşkr ederım kuzumm erken cıkmıslar yola cevplarınızı bekleyemeden tavada kendı suyunda pişiriverdım aksamada suyunu cektırcem kızarır bırazcık daha ama bu poşetlıyı yapcam en kısa zamanda

kızlar yoldan gelcekler dıe 10dan berı

kek mılföylu börek yaptım
çorbam tavugum ve sebzelerımde tamam
pilavı aksama sakladım tatlıya suan halım yok kendımı dınlenmeye alıyorum sızı öpüyoeum

fıstıklar ne yapıcaz bu akşam sanırım ben domatesli makarna yapıcam dünden kalma da yeşil mercimek yemeğim var (eşimin tabiri ile karaşimşek )

fıstıklar ne yapıcaz bu akşam sanırım ben domatesli makarna yapıcam dünden kalma da yeşil mercimek yemeğim var (eşimin tabiri ile karaşimşek )

hemen soruyorum anneciğimeeeee :)

daha geziyomuşlarr, yemek yapmamışmışmışş.. düşünyomuşmuşş ama ben acıktım yaaa

canım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen

Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim

Evet evet makarnaaa benim de canım istedi şimdi,, yanına ne yapsam ki acep? Kızartma tarzı olmaz ödem yapıyor, tavuk da olmaz yeni yedik. Bakalım bakalım kocacığa danışayım bir :44:
Aslında azcık hedik alsam pişirsem, birazcık da nohut haşlasam çok güzel ayran aşı olurdu. Bu sıcaklarda da güzel gider, evet evet yarın akşama yapayım bu çorbayı

Oooh sen çalış annecik gezsin adil mi bu yaaa İki hafta sonra biz de gönlümüzce gezicez tatlımmm
Bu arada ben de acıktım sanırsammmm

canım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen
Eki Görüntüle 496902
Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim
Güle güle kullan canımm
Peki bişi sorcam pişirdiklerinin fazla suyu, yağı filan sağ tarafta delik gibi bişi görünüyo ordan içeri mi gidiyo? Yoksa çekiyor mu hepsini pişirince?

bizimki fırındaa tavukla patates istiyormuş onu yapıcaz :)

Oooh afiyet olsunn tatlımm, patatesinden benn de isterim (tavuğun suyuyla pişen patates çok lezzetli oluyor yaww )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…