2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım 17 haziran çok geç senin doğum tarihi 24.11, bence 11.06 pazartesi 16+2 de git, Allahın izniyle belli olur, olmadı 10 gün kontrol süren var, bu süre içerisinde yine gidersin.... ben 12.06 da gideceğim inşallah, hadi sende o zamana al en azından :))

tamam canım pazartesi sabaha randevu alıyorum hemen:34::34: kızlar dua dinde belli olsun artık...:31::31: bu ay kendimi iyi tuttum valla gitmemek için..

Eki Görüntüle 439103

bakın bakalım beğenecek misiniz

canım 12 aylıkları şimdiden alma bence yaa... o zamana kadar daha çok kampanyalar olur hem...

hepsi çok güzeller canım ama dediğim gibi 12 aylıkları çıkar bence... boşuna masraf yapmayalım....

kızlar bana gir yazı geldi işleminizi bankaya basarılı bir şekilde iletildi fakat onlardan dönuste hata oluştu diye ne bu şimdi :50:

şimdi bunlar parayı çektiler mi anlamadım offf neden olmadı yaa :50:

şanssız aysunnn... sen misin kocandan habersiz işler çeviren :33::33::33:

vall bi problem olsa işlem başarısız derdi benim bildiğim.. siparişlerime baksana.. orda alındığı görünür.

tecrübeli olarak şunu söyleyim kızlar size...
bebek için: 1-hastane çıkışı 2 adet
2-ben pijamayla rahat ettim genelde arkadaşlarımda pijama giydi...ayrıca anne rahat etsin diye üstten düğmeli olmalı emzirken kolaylık
3-doğum kışa geldiğinden hem emzirme sütyeni hemde atleti
4-ayaklı tulum fazla almayın inanın bende çok almıştım daha giyemedikleri var kızımın...boy çabuk uzuyor en fazla 3 kere giyebilirler ayaklı tulumu
5-zıbın bolca alın ilk 3 ay cildi çok hassas tahriş oluyor..içten uzun kollu zıbınlar çok iş görüyor
6-polar terletiyor tavsiye etmem ama kadife en az 2 tane olmalı
7-battaniye kalın olanlar dışarda çok lazım oluyor...penyelerde evde sarmak için çok ideal...
8-ayrıca yazlık çok almayın derim ben..hem yazın bebişlrle almak daha eğlenceli hemde bebeğe uymayabiliyor önceden alınanlar...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...bebek arabasıda benim gibi gezmeyi sevenlerdenseniz eğer ilk başta şart...chicco lite way var bizde inanın tavsiye derim fiyatıda uçuk değil tam yatıyor kışlık poları var rüzgarlığı var yağmurluğu var..ben 1 aylık ya olmuştu ya olmamıştı çıkmıştım avmlere...gelen giden bunalıyor insan..haaa ayrıca sakın ola sakın kaynana kalmasın yanınızda...:33:

bende kanz da doll marka beğendim canım bebek arabasını travel sistem çokta kullanışlı.bide bol bol eldiven almak lazım,hastanede falan çok sık değiştirmek gerekebilir her gelen yakınlar ellerine eller çocuğun oda sonrada yüzüne gözüne sürer sonra mikrop kapmasın bebişlerimiz allah korusun.ben 1 tane hastane çıkışı alıcam acıbadem kendi veriyor zaten hastane çıkışını giydiriyor çocuğu.

2-ben pijamayla rahat ettim genelde arkadaşlarımda pijama giydi...ayrıca anne rahat etsin diye üstten düğmeli olmalı emzirken kolaylık
4-ayaklı tulum fazla almayın inanın bende çok almıştım daha giyemedikleri var kızımın...boy çabuk uzuyor en fazla 3 kere giyebilirler ayaklı tulumu
5-zıbın bolca alın ilk 3 ay cildi çok hassas tahriş oluyor..içten uzun kollu zıbınlar çok iş görüyor
7-battaniye kalın olanlar dışarda çok lazım oluyor...penyelerde evde sarmak için çok ideal...
8-ayrıca yazlık çok almayın derim ben..hem yazın bebişlrle almak daha eğlenceli hemde bebeğe uymayabiliyor önceden alınanlar...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...bebek arabasıda benim gibi gezmeyi sevenlerdenseniz eğer ilk başta şart...chicco lite way var bizde inanın tavsiye derim fiyatıda uçuk değil tam yatıyor kışlık poları var rüzgarlığı var yağmurluğu var..ben 1 aylık ya olmuştu ya olmamıştı çıkmıştım avmlere...gelen giden bunalıyor insan..haaa ayrıca sakın ola sakın kaynana kalmasın yanınızda...:33:

ben pijamayla rahat edemem yaaa.. bacaklarımın hava alması lazım.. kapri tarzı olabilir ama...

teyzemin 3 yaşında oğluşu var, o da bana esra pijamaları mutlaka ayaklı al,çok kullanışlı oluyor dedi... kafam karıştı şimdi :44:

çok kişiden suydum bu chicconun bebek arabasını ben de bunu alıcam sanırım... bir de pierre cardin de alabilirim ama çok ağır o da..

tamam canım pazartesi sabaha randevu alıyorum hemen:34::34: kızlar dua dinde belli olsun artık...:31::31: bu ay kendimi iyi tuttum valla gitmemek için..

yok yok için rahat olsun Allahın izniyle pazartesi 16+2 gösterecektir bebiş, çukulata yemeyi unutmaaaa, benim ki 12+1 de crunch sonrası doktora ense kalınlığı aldırmamıştı kaydıraktan kayıyor gidi kayıyordu yavrum maaşallah :))

haydi güzel haberlerrrrr bekliorummm

ay ne güzel bilgiler alıyoruz yaaa süper oluyor.. bunları bi yere not etsem mi acaba..

GEREK YOK SEN BANA SOR BEN SANA AKTARIRIM aklına gelmeyenleri:)

iyi oldu bu bilgiler saol canım:)

hepsi çok güzel canım iyi günlerde giysin inşallah paşa :)

saol teyzesi:)

ayy pek mi erkeksi ayol :1: yerim onu ilk baştakine bayıldımm :16:

erkek tabi ki teyzesi:)

canım 12 aylıkları şimdiden alma bence yaa... o zamana kadar daha çok kampanyalar olur hem...

hepsi çok güzeller canım ama dediğim gibi 12 aylıkları çıkar bence... boşuna masraf yapmayalım....

şanssız aysunnn... sen misin kocandan habersiz işler çeviren :33::33::33:

vall bi problem olsa işlem başarısız derdi benim bildiğim.. siparişlerime baksana.. orda alındığı görünür.

eşofmanlara aşık oldum kuzum ondan aldım:) bir de ikimizde uzunuz bizim çocuk iri olur, yazlıklar ancak olur. benim kuzenin olu 3 yaşında hep 5 yaş grubu giydi ondan erkek çocuğuna biraz geniş açılı almak mantıklı. hem aldım bile artık çok geç :)

ayçaece

sakın kaynana kalmasın yanınızda demişsin... inan burda öyle insanlar var ki kayınvalideleri annelerinden daha düşkünler gelinlerine... benim annem en fazla 10 gün kalabilir yanımda. ondan sonra kayınvalidemi çağırırım. çünkü ailelelerden uzakta olucaz. keşke annemin yanında olabilsem... eşime dün akşam dedim annemin yanında doğum yapayım diye, kesinlikle istemiyor,beni de düşün diyor.. :50:

Zoom* Büyütmek için yukarıdaki fotoğrafın üzerine gelin

CRAZY BABY
Y Süprem Çiçek Tulum
8,90TL

ya bundan alıcaktım çok tatlı maşAllah :31:

Eklentiler

• $06bd8dfd-9d36-4da5-8d2d-be3c8bda2f53.webp
    $06bd8dfd-9d36-4da5-8d2d-be3c8bda2f53.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
yok yok için rahat olsun Allahın izniyle pazartesi 16+2 gösterecektir bebiş, çukulata yemeyi unutmaaaa, benim ki 12+1 de crunch sonrası doktora ense kalınlığı aldırmamıştı kaydıraktan kayıyor gidi kayıyordu yavrum maaşallah :))

haydi güzel haberlerrrrr bekliorummm

evet çikolata gerçekten çok işe yarıyor kızlar.ultrasona girmeden 15-20 dk önce yedim en son gittiğimde kıpırdaktı.ayyy benimkini doktor bi yakalamış kulaklarını tutup çekiyo kepçe yapçak kulaklarını öyle resmini verdi çok komik ya:52:

:52::52::52::52: ürün hala sepetimde görunuyor :51:

Zoom* Büyütmek için yukarıdaki fotoğrafın üzerine gelin

CRAZY BABY
Y Süprem Çiçek Tulum
8,90TL

ya bundan alıcaktım çok tatlı maşAllah :31:

:1: ben bundan aldım kiii... bizim var kiiiii :33::33::33:

aa bu arada bebek arabası alırken bebeğin bize doğru dönebilir olanlarından alacağım ben... chicco lite way ler dönmüyor sanırım.

:1: ben bundan aldım kiii... bizim var kiiiii :33::33::33:

aa bu arada bebek arabası alırken bebeğin bize doğru dönebilir olanlarından alacağım ben... chicco lite way ler dönmüyor sanırım.

aaaaa ciddimisin kızzz:52::52::52: keşke alabilseydim ama olmadı akşam eşime baskı yapayım napimm offff :31: evet dönmesi onemli canım :27:

Back
X