2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:1: ben bundan aldım kiii... bizim var kiiiii :33::33::33:

aa bu arada bebek arabası alırken bebeğin bize doğru dönebilir olanlarından alacağım ben... chicco lite way ler dönmüyor sanırım.

DOLL | TRAVEL SSTEM COMB | TRAVEL SSTEM | Kidycity.com Anne-Bebek ve ocuklar iin Aradnz Herey

canım buna bak derim ben ben baya bir inceledim ve çok beğendim çok kullanışlı bebek anneye doğru dönebiliyor ve büyük oturma yeri çıkıyor puseti koyuyorsun bebekkken çok daha ii bence

tecrübeli olarak şunu söyleyim kızlar size...
bebek için: 1-hastane çıkışı 2 adet
2-ben pijamayla rahat ettim genelde arkadaşlarımda pijama giydi...ayrıca anne rahat etsin diye üstten düğmeli olmalı emzirken kolaylık
3-doğum kışa geldiğinden hem emzirme sütyeni hemde atleti
4-ayaklı tulum fazla almayın inanın bende çok almıştım daha giyemedikleri var kızımın...boy çabuk uzuyor en fazla 3 kere giyebilirler ayaklı tulumu
5-zıbın bolca alın ilk 3 ay cildi çok hassas tahriş oluyor..içten uzun kollu zıbınlar çok iş görüyor
6-polar terletiyor tavsiye etmem ama kadife en az 2 tane olmalı
7-battaniye kalın olanlar dışarda çok lazım oluyor...penyelerde evde sarmak için çok ideal...
8-ayrıca yazlık çok almayın derim ben..hem yazın bebişlrle almak daha eğlenceli hemde bebeğe uymayabiliyor önceden alınanlar...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...bebek arabasıda benim gibi gezmeyi sevenlerdenseniz eğer ilk başta şart...chicco lite way var bizde inanın tavsiye derim fiyatıda uçuk değil tam yatıyor kışlık poları var rüzgarlığı var yağmurluğu var..ben 1 aylık ya olmuştu ya olmamıştı çıkmıştım avmlere...gelen giden bunalıyor insan..haaa ayrıca sakın ola sakın kaynana kalmasın yanınızda...:33:

caım b,lgiler için teşekkürler

almıyacağımız şeyde çok iyi di :1:

aaaaa ciddimisin kızzz:52::52::52: keşke alabilseydim ama olmadı akşam eşime baskı yapayım napimm offff :31: evet dönmesi onemli canım :27:

yes baby.. var bizde... hatta babişimiz çok beğendi tam ısırmalık diyo :9:

DOLL | TRAVEL SSTEM COMB | TRAVEL SSTEM | Kidycity.com Anne-Bebek ve ocuklar iin Aradnz Herey

canım buna bak derim ben ben baya bir inceledim ve çok beğendim çok kullanışlı bebek anneye doğru dönebiliyor ve büyük oturma yeri çıkıyor puseti koyuyorsun bebekkken çok daha ii bence

canım bunu da bebek büyüyünce kullanmak zor olmaz mı?

yes baby.. var bizde... hatta babişimiz çok beğendi tam ısırmalık diyo :9:

canım bunu da bebek büyüyünce kullanmak zor olmaz mı?

ne açıdan canım anlamadım.ilerde önündeki panel çıkıyor yanları tamamen açık oluyor çocuk sıkışmıyor işçerde.bana kullanışlı geldi çok ama tabiki karar senini ben fikir vermek için söyledim.

:1: ben bundan aldım kiii... bizim var kiiiii :33::33::33:

aa bu arada bebek arabası alırken bebeğin bize doğru dönebilir olanlarından alacağım ben... chicco lite way ler dönmüyor sanırım.

aaaaa ciddimisin kızzz:52::52::52: keşke alabilseydim ama olmadı akşam eşime baskı yapayım napimm offff :31: evet dönmesi onemli canım :27:

liteway çok güzel ben onu alacağım, diğerleri çok hantal onu dışarda nasıl taşıyacağım. kendim gitim gördüm yeni doğandan itibaren de kullanılabiliyor.

bebiş büyüyodur canım :34:

ayy canım nerden buluyosun böyle güzel şeyleri sen... çok güzell

canım bunu ben tesadüfen buldum geçenlerde bir arkadaşım doğm yapmıştı ona bebek bezinden pasta yaptırmak için internette araştırma yaparken bebeksi hediyeler diye bi site çıktı karşıma orda gördüm ama çok hoşuma gitti.fiyatı biraz yüksek ama napayım içimde kalır almazsam eğer :52:

ay inşAlalh hayırlısıyla o günleri görürüz :16: sol kasııgmda şişlik ağrı var yinee :31:

canım geçende okudum ama cevap yazmak nasip olmadı , benim hem gebelik düşünürken hemde hamileliğimin ilk 3 ayında hep sağ tarafımda ağrı ve şişlik vardı hatta ben dedim herhalde bende kist var ve rahmimde büyüyor filan acayip tırsıyordum ilk 3 ayda haftada bir doktora gittim bu yüzden, doktor diyorr yok bir şey canım hamilelikten rahimle alakalı ben ertesi hafta yine gidiyorum böyle geçti hep hatta geceleri ağlaya ağlaya uyanıp eşime kalk ben bebeğimi kaybediyorum beni doktora götür diyordum düşün oo kadar ağrım vardı ama şimdi geçti 3 haftadır hiç olmadı :):)

maydonozlu şeyler tüketmemeye dikkat et sen :)

Selamlarrr,,

bizde geldikkk :46::46:
Iki gündür okuyoruz ama yazamıyoruz işlerden dolayı neler yaptınız nasılsınız anneler :49::49:

ne açıdan canım anlamadım.ilerde önündeki panel çıkıyor yanları tamamen açık oluyor çocuk sıkışmıyor işçerde.bana kullanışlı geldi çok ama tabiki karar senini ben fikir vermek için söyledim.

sağol canım.. güzelmiş gerçekten... alan güle güle kullansın inşallahhh

canım geçende okudum ama cevap yazmak nasip olmadı , benim hem gebelik düşünürken hemde hamileliğimin ilk 3 ayında hep sağ tarafımda ağrı ve şişlik vardı hatta ben dedim herhalde bende kist var ve rahmimde büyüyor filan acayip tırsıyordum ilk 3 ayda haftada bir doktora gittim bu yüzden, doktor diyorr yok bir şey canım hamilelikten rahimle alakalı ben ertesi hafta yine gidiyorum böyle geçti hep hatta geceleri ağlaya ağlaya uyanıp eşime kalk ben bebeğimi kaybediyorum beni doktora götür diyordum düşün oo kadar ağrım vardı ama şimdi geçti 3 haftadır hiç olmadı :):)

maydonozlu şeyler tüketmemeye dikkat et sen :)

saol canım Allah korusun bebeklerimizi haftaya cumartesi gidicez doktor amcaya umarım bir sorun yokturdur bebişimdee :31:

Back
X