2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım, ohhh seni hallettik. :)))

Bende yetiştim resimlerineee

Maşallah canım yaa çok güzelsinn Allah nazardan saklasın

sağol canım, biz iki esmer kaybolduk kumralların arasında :)))

canım maşallah çok güzelsin, çok tatlısın belki yakın olduğumuz için bilmiyorum çok kanım kaynadı sana :))) bu güzelliği yakından görmek isterim inşallah tanışırız :)))

ohhh senide hallettik :))) sağol canım.

maşallah canım ne kadar yakışmışsınız eşinle. tencere kapak gibi gördüm sizi. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Arkadaşlarrrrrrrrrrrr valla çekinerek yazıyorum ama içimde tutamıcam, herkes güzel herkes hoş ama benim aklıma 2 kişi takıldı ki söylemem lazım.

emeki canım çok samimi buldum seni, belli çok içtensin. çokta genç görünüyorsun, biz senle yaşları çekiyoruz ya :)))) sana özellikle dikkat ettim. maşallah canım.

annesininbirtanesi sen bir başka gözüktün gözüme canım. ben seni çok beğendim. böyle yüzünde kalbinin güzelliğini gördüm. maşallah.

iyi yapmışın esramm..sevaba girdinnn..
nilttt arkadaş olalım mı????????? :)))))))

bizde olalımmıı?
Eki Görüntüle 455025

Bakın teyzoşlar dün şunları aldım oğluşuma
yerim ben senin pipiloşunuu kızzzzz çok güzel güle güle kullansın kuzunn

canım bende butik bebeden alıcam ama kırmızı çileklisi kalmamış bettoda da butik bebe dede çokta beğendim napsamki pembesini

ben aldım bugun geldiikii kırmızı çilekkk çok güzel şiddetle tavsiyee ederizzz

hııı bekliyoruz o zaman.

hadi kızlarrrrr nerdesiniz. annesininbirtanesi lavinya sizde bakında kapatayım şu albümü :)))
yavrucan bi anda işler bastırdı göremedim senii

evet yaaa kaçırdımmm senii burcumm yaaa başka zaman bide benim için eklermisinn bebemm?

emekimmm çok hoş hatunsunnn kızz...maşallahhh

hot_ice çok tatlısın canım...

kızçeme aldıklarım...(fotolar minik ama idare edin-evde kendim foto çekip ekliycemm inşallahh)

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-7.html#post25304994

Selam Kasım anneleri... Bugün kontrolüm vardı 18+2'yim.Bebeğimizin cinsiyetini de öğrendik. Kızıma bir kız kardeş geliyor.2 tane kız evlat annesi olarak artık sırtım yere gelmez herhalde
Kilo takibi yapıyorsunuz sanırım fakat çok detaylı bakamadım.İlk sayfadaki tablo da yenilenmemiş.Tablolar nerede?
Ben 86,4kg ile hamile kaldım bugünkü ölçümüm 83,8kg. bebeğimin cinsiyeti kız. tablo varsa eğer eklerseniz sevinirim.

esra kilo topiğinde yanlış yazmışsın yaren2007 bu ay 7 kg aldı toplamda 10 kg oldu nasılda yakaladım amaaaa

ama bi daha bak 57yken 67 olmuş... 10 kilo yazmışım zaten
çaktırmaa

oyy canım geçmiş olsun... beni de mahvetmişti
eklediğin yerde albümü düzenle diyosun.. sonra albümü sil diyo :)

yakalarsın tabiiiii.. en fazla kim almış onlara bakıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii

bende ne gördünn kalbimin cadılıgı yüzümemi yansımışş neeeee

beni çok seviyosun ozamannnnnn

annesininbirtanesiii yine mi bişeyler aldın sennnn kızçenee:) ah ahhhhh ne şanslı kızlar varr

ama bi daha bak 57yken 67 olmuş... 10 kilo yazmışım zaten
çaktırmaa

oyy canım geçmiş olsun... beni de mahvetmişti
eklediğin yerde albümü düzenle diyosun.. sonra albümü sil diyo :)

İşlem tamam sanırım

Ahhh canım o senin güzelliğin asıl, bende diyordum burcumla aynı yaştayız ama hiççç göstermiyoruzz saol tatlımmmmm...en kısa zamanda buluşacağız kırmızı gülede hacet yok artık :)

Sağol canımm benim..

sen gelmeden siler miyim ben dünya güzeliiiiiiiiiiiii

valla seni bekliyordum bak hemen

Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim

Son düzenleme:
Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim

ben ise bu kadar güzel arasında karar veremezdiiimmm hepinizi idare ederdimmm dolayısıyla iyiki erkek değilimmmm

Selam Kasım anneleri... Bugün kontrolüm vardı 18+2'yim.Bebeğimizin cinsiyetini de öğrendik. Kızıma bir kız kardeş geliyor.2 tane kız evlat annesi olarak artık sırtım yere gelmez herhalde
Kilo takibi yapıyorsunuz sanırım fakat çok detaylı bakamadım.İlk sayfadaki tablo da yenilenmemiş.Tablolar nerede?
Ben 86,4kg ile hamile kaldım bugünkü ölçümüm 83,8kg. bebeğimin cinsiyeti kız. tablo varsa eğer eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…