fenasın ya.. insanın kendisini bilmesi de büyük bir erdem yerim seni :)
gördüm tabi ki yorum da yazmıştım hatta Allah Allah yok mu sayfalarda bugün pc bir garip...
maşallah kuzum valla çok güzelsinRabbim hepimizi nazarlardan esirgesin....
bu kadar güzel bir araya nasıl toplamış ya :)
Bende yetiştim resimlerineee
Maşallah canım yaa çok güzelsinnAllah nazardan saklasın
Gördümmmm vee bayıldımmmm sana tatlımmm çoook güzelsin 41 kere maşallahhhh
Ben de gördüm canımmm bebek yüzlü senii ne kadar şekersinn, avatarından herhalde sarışın bekliyordum seni ama esmermişsinnnMaşallah nazar değmesin güzelliğine
Oyyyhh bugün bu güzel kelimesini ne kadar çok kullandım anacımm, gözlerimiz de bayram etti topiğimizin güzelleri sayesindeanam anam fazla geldi bana bu kadar güzellik görmek sanırsam, ben gidiyorum evime şekerlerimmmm,, Koooccamannnn öpüyoruz sizleri ve bebişleriniziii İyi hafta sonları
iyi yapmışın esramm..sevaba girdinnn..Ohhh bee özlükteki memura söyledim rahatladım.. adamda çok kötü oldu "iyiki söylediniz" dedi. ama biraz bekledim belki arkadşaım gider söyler diye, söylemedi otüm fikirlerim değişti ona karşı şuan.
nilttt arkadaş olalım mı????????? :)))))))
yerim ben senin pipiloşunuu kızzzzzEki Görüntüle 455025
Bakın teyzoşlar dün şunları aldım oğluşuma
canım bende butik bebeden alıcam ama kırmızı çileklisi kalmamış bettoda da butik bebe dede çokta beğendim napsamki pembesini
yavrucan bi anda işler bastırdı göremedim seniihııı bekliyoruz o zaman.
hadi kızlarrrrr nerdesiniz. annesininbirtanesi lavinya sizde bakında kapatayım şu albümü :)))
sen harbi kestane şekeri gibisin kızzz :)))
çıtı pıtı maşallah. şirin masum bir kız çocuğu :)))
amanınnnn eşinde mi kız öyle :))) iyi o zaman baya uyumlusunuz :))
lavinya beni gördün dimi?
milanoooooooooooo, annesininbirtanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu gelin bakın bulamzsınız bir daha :))))
esra kilo topiğinde yanlış yazmışsın yaren2007 bu ay 7 kg aldı toplamda 10 kg oldu nasılda yakaladım amaaaa
Dünyanın en güzel anneleri napıosunuzzz
ben cok kötü oldum yaa
dünkü tetanoz aşısı bugün mahvetti beni heryerim dökülüo
Şirkette uzandım dinlendim biraz
şimdi daha iyiyim
Bu arada bende albüm eklemek istiyorum eksik kalmıım di mi
Anlatıverin bana da nasıl eklicem veeeee ardından nasıl silicemmmm ??
yakalarsın tabiiiii.. en fazla kim almış onlara bakıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii
Dünyanın en güzel anneleri napıosunuzzz
ben cok kötü oldum yaa
dünkü tetanoz aşısı bugün mahvetti beni heryerim dökülüo
Şirkette uzandım dinlendim biraz
şimdi daha iyiyim
Bu arada bende albüm eklemek istiyorum eksik kalmıım di mi
Anlatıverin bana da nasıl eklicem veeeee ardından nasıl silicemmmm ??
sağol canım, ohhh seni hallettik. :)))
sağol canım, biz iki esmer kaybolduk kumralların arasında :)))
canım maşallahçok güzelsin, çok tatlısın belki yakın olduğumuz için bilmiyorum çok kanım kaynadı sana :))) bu güzelliği yakından görmek isterim inşallah tanışırız :)))
ohhh senide hallettik :))) sağol canım.
maşallah canımne kadar yakışmışsınız eşinle. tencere kapak gibi gördüm sizi. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Arkadaşlarrrrrrrrrrrr valla çekinerek yazıyorum ama içimde tutamıcam, herkes güzel herkes hoş ama benim aklıma 2 kişi takıldı ki söylemem lazım.
emeki canım çok samimi buldum seni, belli çok içtensin. çokta genç görünüyorsun, biz senle yaşları çekiyoruz ya :)))) sana özellikle dikkat ettim. maşallah canım.
annesininbirtanesi sen bir başka gözüktün gözüme canım. ben seni çok beğendim. böyle yüzünde kalbinin güzelliğini gördüm. maşallah.
ama bi daha bak 57yken 67 olmuş... 10 kilo yazmışım zaten
çaktırmaa
oyy canım geçmiş olsun... beni de mahvetmişti
eklediğin yerde albümü düzenle diyosun.. sonra albümü sil diyo :)
evettt 5 kilo altında alanlara gıcıgım bilesinizzzz
canım yukarıda forum takiibin yanında " albumler" var ona tıkla acılan sayfada sağ tarafta " yeni album olustur" de oradan ekleyebiilirsin canım sileceğin zamanda albume gelince " album duzenle var" onu tıklayın sil secenegi cıkıoyr
evettt 5 kilo altında alanlara gıcıgım bilesinizzzz
canım yukarıda forum takiibin yanında " albumler" var ona tıkla acılan sayfada sağ tarafta " yeni album olustur" de oradan ekleyebiilirsin canım sileceğin zamanda albume gelince " album duzenle var" onu tıklayın sil secenegi cıkıoyr
ama bi daha bak 57yken 67 olmuş... 10 kilo yazmışım zaten
çaktırmaa
oyy canım geçmiş olsun... beni de mahvetmişti
eklediğin yerde albümü düzenle diyosun.. sonra albümü sil diyo :)
beni çok seviyosun ozamannnnnn
annesininbirtanesiii yine mi bişeyler aldın sennnn kızçenee:) ah ahhhhh ne şanslı kızlar varr
sağol canım, ohhh seni hallettik. :)))
sağol canım, biz iki esmer kaybolduk kumralların arasında :)))
canım maşallahçok güzelsin, çok tatlısın belki yakın olduğumuz için bilmiyorum çok kanım kaynadı sana :))) bu güzelliği yakından görmek isterim inşallah tanışırız :)))
ohhh senide hallettik :))) sağol canım.
maşallah canımne kadar yakışmışsınız eşinle. tencere kapak gibi gördüm sizi. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Arkadaşlarrrrrrrrrrrr valla çekinerek yazıyorum ama içimde tutamıcam, herkes güzel herkes hoş ama benim aklıma 2 kişi takıldı ki söylemem lazım.
emeki canım çok samimi buldum seni, belli çok içtensin. çokta genç görünüyorsun, biz senle yaşları çekiyoruz ya :)))) sana özellikle dikkat ettim. maşallah canım.
annesininbirtanesi sen bir başka gözüktün gözüme canım. ben seni çok beğendim. böyle yüzünde kalbinin güzelliğini gördüm. maşallah.
iyi yapmışın esramm..sevaba girdinnn..
bizde olalımmıı?
yerim ben senin pipiloşunuu kızzzzzçok güzel güle güle kullansın kuzunn
ben aldım bugun geldiikii kırmızı çilekkkçok güzel şiddetle tavsiyee ederizzz
yavrucan bi anda işler bastırdı göremedim senii
evet yaaa kaçırdımmm senii burcumm yaaabaşka zaman bide benim için eklermisinn bebemm?
emekimmm çok hoş hatunsunnn kızz...maşallahhh
hot_ice çok tatlısın canım...
kızçeme aldıklarım...(fotolar minik ama idare edin-evde kendim foto çekip ekliycemm inşallahh)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-7.html#post25304994
tabii canımmmm senin matematik nasıldı canım lisedeyken
dimi ama
körler sağırlar birbirini ağırlar demeden alı koyamadım kendi mii
iyi yapmışın esramm..sevaba girdinnn..
bizde olalımmıı?
ben aldım bugun geldiikii kırmızı çilekkkçok güzel şiddetle tavsiyee ederizzz
yavrucan bi anda işler bastırdı göremedim senii
evet yaaa kaçırdımmm senii burcumm yaaabaşka zaman bide benim için eklermisinn bebemm?
emekimmm çok hoş hatunsunnn kızz...maşallahhh
hot_ice çok tatlısın canım...
kızçeme aldıklarım...(fotolar minik ama idare edin-evde kendim foto çekip ekliycemm inşallahh)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-7.html#post25304994
6 kg dicektim ama kıyamadım sana kızzz seviiyorum tabiii sende benim gibisin ceneni tutamıyorsun dobrasın doogruluk yolunda ilerliyorsun
Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?