2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende ne gördünn kalbimin cadılıgı yüzümemi yansımışş neeeee

orası bende saklı :))) herkesin ayrı bir güzelliği var bence :) en çok hoşuma o gitti de ondan yazdım :))

:)))) dimi yaa, yaşımı tahmin eden daha çıkmadı, hatta kot tişört giyince beni lise öğrencisi sanıyorlar :)))

Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim

eneeeeee sende mi :)))))))) ehhh normaldir baya dikkat çekiyor.

ben ise bu kadar güzel arasında karar veremezdiiimmm hepinizi idare ederdimmm dolayısıyla iyiki erkek değilimmmm

dimi ya esmerler sarışınlar kumrallar, herkes halinden memnun çok şükür :)))

emekiiii
Canım senin resimlerede bayıldım.. Ne kadar huzurlu resimler koymuşsun.. Ayrıca sende çok güzel gülüyorsun maşallah

Çok teşekkür ederim canım benim...

Bu arada korkma hepsi fazla diyor benimki kızmadı bu sefer ama 1 kilodan daha az alamazdım ondan bende 6 kilo aldım toplamda

Apple Pay cım sarı saçın yakıştığı nadide bayanlardansın,çook cicisin maaşallahhh...
Saçların hep bu renk olsun bence..

saol canım benimmmm

bende cok seviorum bu rengi hiç vazgecemiom
cevremde de bütün arkadaslarım öyle dio
aşkımda hayatta izin vermez rengi değiştirmeme
bööle röfle kafayla gezioz işteee

6 kilo fazlamı dedi doktorun :44::44::44:
Bende 6 kilo oldum bu ay.. Bende fırçamı yiyecem şimdi
Ya ben yemesem çocuk acıktırıyor ne yapabilirim kiiii

Benim dr um da en fazla her ay 1 kg demişti.
ama ben 2 kg aldım şu ana kadar toplam

bakalım 6.aydan itibaren napıcam..:18:

Son düzenleme:
lavinyaammm gerçekleerle yüzleşşş

aşkol moonsunım...

6 kilo fazlamı dedi doktorun :44::44::44:
Bende 6 kilo oldum bu ay.. Bende fırçamı yiyecem şimdi
Ya ben yemesem çocuk acıktırıyor ne yapabilirim kiiii

birden almışsın yıldız koyuyorum dedi... tatlı yeme az az sık sık ye, ara öğün meyve ye dedi.. çok üzüldüm ki ben tatlı yemiyorum ekmek sadece sabahları ara öğünlerim yoğurt, ayran, süt ya da meyve oluyor nerden alıyorum anlamadım

görüşürüz canım benim mucukkk

Applepay maşallah canım. bir fıstık daha gördük sayende :)))))))

eşin sen çok yakışıyorsunuz, çok havalısınız :)))

Benim dr um da en fazla her ay 1 kg demişti.
ama ben 2 kg aldım şu ana kadar toplam

bakalım 6.aydan itibaren napıcam..:18:

İşte bende tavan yaptım bu ay.. Her ay 1 kilo alıyordum bu ay 2 kilo aldım akşam aç karnına gittim tartıldım 64 kg olmuşum.. Neyse... Artık cezamız neyse çekicez

yavrum sen 5.ay bitti 6 kilo almıssın ben 4.ayda gittim doktora 6 kg almıstım normal napalım alıyoruz sanki benn hamilelikten öncesine göre cok mu yıyorum hayır ama alıyorum napimmm

anneme gidicem bugun baya yicem ama cok sevdiğim yemek var hamd olsun Allaha

İşte bende tavan yaptım bu ay.. Her ay 1 kilo alıyordum bu ay 2 kilo aldım akşam aç karnına gittim tartıldım 64 kg olmuşum.. Neyse... Artık cezamız neyse çekicez

Allahtan yürüyüş yapıyorum bende yoksa zırt pırt midem kazınıyo yemek zorunda kalıyorum.Daha da şişerdim,artık önümüzdeki aydan itibaren daha dikkatli olmamız lazım valla..

bu ay bende fırladım birden.. ya öyle bir acıkıyorum ki birden bire, sanki hiç bişey yememişim bayılacakmışım gibi oluyorum...

neyse çok takmayayım barii yoksa çıldırcam...

Neyse fıstıklar,güzel anneler ben kaçıyorum iyi bakın kendinize ve miniklerinize

Bugün Buz Devri 4 çıktı gideyim de bilet bulayım sinemada akşam için,çok severiz de kocişle buz devri kahramanlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…