bende ne gördünn kalbimin cadılıgı yüzümemi yansımışş neeeee
Ahhh canım o senin güzelliğin asıl, bende diyordum burcumla aynı yaştayız ama hiççç göstermiyoruzz saol tatlımmmmm...en kısa zamanda buluşacağız kırmızı gülede hacet yok artık :)
Sağol canımm benim..
Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim
ben ise bu kadar güzel arasında karar veremezdiiimmm hepinizi idare ederdimmmdolayısıyla iyiki erkek değilimmmm
emekiiii
Canım senin resimlerede bayıldım.. Ne kadar huzurlu resimler koymuşsun.. Ayrıca sende çok güzel gülüyorsunmaşallah
Apple Pay cım sarı saçın yakıştığı nadide bayanlardansın,çook cicisin maaşallahhh...
Saçların hep bu renk olsun bence..
Ben böyle ara sıra girsem de girdiğimde geçmişe bi bakıyorum.İlk sayfadaki liste hiç değişmeyince dedim herhalde başka liste var.Nereden bakıyoruz güncel listeye?
6 kilo fazlamı dedi doktorun :44::44::44:
Bende 6 kilo oldum bu ay.. Bende fırçamı yiyecem şimdi
Ya ben yemesem çocuk acıktırıyor ne yapabilirim kiiii
peki :)
hoşgeldin canım...
bi kilo-boy takip çizelgemiz var burda: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
sürekli takip edip güncelleyebileceksen yazmanı tavsiye ederim ama :)
kızlar biz yavaş yavaş çıkıyoruzzzzzz Allaha emanet olunnn.. pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
lavinyaammm gerçekleerle yüzleşşş
6 kilo fazlamı dedi doktorun :44::44::44:
Bende 6 kilo oldum bu ay.. Bende fırçamı yiyecem şimdi
Ya ben yemesem çocuk acıktırıyor ne yapabilirim kiiii
peki :)
hoşgeldin canım...
bi kilo-boy takip çizelgemiz var burda: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
sürekli takip edip güncelleyebileceksen yazmanı tavsiye ederim ama :)
kızlar biz yavaş yavaş çıkıyoruzzzzzz Allaha emanet olunnn.. pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
Benimde eşim sinoplu tatlım.. Ordan ilgimi çekti.. Ama daha gidip görmedik neresinden desen bilemem yani
Benim dr um da en fazla her ay 1 kg demişti.
ama ben 2 kg aldım şu ana kadar toplam
bakalım 6.aydan itibaren napıcam..:18:
aşkol moonsunım...
birden almışsın yıldız koyuyorum dedi... tatlı yeme az az sık sık ye, ara öğün meyve ye dedi.. çok üzüldümki ben tatlı yemiyorum ekmek sadece sabahları ara öğünlerim yoğurt, ayran, süt ya da meyve oluyor nerden alıyorum anlamadım
görüşürüz canım benim mucukkk
İşte bende tavan yaptım bu ay.. Her ay 1 kilo alıyordum bu ay 2 kilo aldım akşam aç karnına gittim tartıldım 64 kg olmuşum.. Neyse... Artık cezamız neyse çekicez
İşte bende tavan yaptım bu ay.. Her ay 1 kilo alıyordum bu ay 2 kilo aldım akşam aç karnına gittim tartıldım 64 kg olmuşum.. Neyse... Artık cezamız neyse çekicez
yavrum sen 5.ay bitti 6 kilo almıssın ben 4.ayda gittim doktora 6 kg almıstımnormal napalım alıyoruz sanki benn hamilelikten öncesine göre cok mu yıyorum hayır ama alıyorum napimmm
anneme gidicem bugun baya yicem ama cok sevdiğim yemek var hamd olsun Allaha
bu ay bende fırladım birden.. ya öyle bir acıkıyorum ki birden bire, sanki hiç bişey yememişim bayılacakmışım gibi oluyorum...
neyse çok takmayayım barii yoksa çıldırcam...
yavrumm senin gülüşün gözlerin yeterrrtakılmaaaaa
Kendine ve bebişimize cook dikkat et tatlım
görüşürüz
görüşürüz canım benim mucukkk
Applepay maşallah canım. bir fıstık daha gördük sayende :)))))))
eşin sen çok yakışıyorsunuz, çok havalısınız :)))
gidiyorumm gidemiyorummm..
gidiyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?