2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
6 kg dicektim ama kıyamadım sana kızzz seviiyorum tabiii sende benim gibisin ceneni tutamıyorsun dobrasın doogruluk yolunda ilerliyorsun

6 da diyebilirsin hayatımm :) şöyle 7 ye doğru da uzanabilirsin hatta hiç farketmez

evet bu çene başa bela ama yaaa... esra sus diyorum sus dur orda.. ama yok durmuyor, durduramıyorum.

kızlar bilgisayar açıktı ama hiç takip edemedim bugün ara ara okumaya çalıştım ama bir tek lavinya ve merveciki gördüm maşallah diyorum ikinizede çok güzelmiş bu topikin kızlarıı :))
bir de bu ana kucagını çok sevdim beşikte oluyor uyuyabiliyor içinde :)
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

Eklentiler

• $pr_01_9142_max.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44

canım kızın hayırlı olsun cok sevindimmm

esram bak bu arkadaşta listeye eklenmek istiyor

şu kilolardan bahsetmesek bir süre çıldırmak üzereyimmmmmm doktorum çok almışsın dedi 6 kilo görünüyorummm

valla annem öyle güzel şeyler yapıyo ki dayanamıyorum anacım :)

çok kullanışlı bianakucağına benziyo.. daha renkli sevimlileri de var bunun.

emekiiii
Canım senin resimlerede bayıldım.. Ne kadar huzurlu resimler koymuşsun.. Ayrıca sende çok güzel gülüyorsun maşallah

şu kilolardan bahsetmesek bir süre çıldırmak üzereyimmmmmm doktorum çok almışsın dedi 6 kilo görünüyorummm

6 kilo fazlamı dedi doktorun :44::44::44:
Bende 6 kilo oldum bu ay.. Bende fırçamı yiyecem şimdi
Ya ben yemesem çocuk acıktırıyor ne yapabilirim kiiii

Apple Pay cım sarı saçın yakıştığı nadide bayanlardansın,çook cicisin maaşallahhh...
Saçların hep bu renk olsun bence..

Ben böyle ara sıra girsem de girdiğimde geçmişe bi bakıyorum.İlk sayfadaki liste hiç değişmeyince dedim herhalde başka liste var.Nereden bakıyoruz güncel listeye?

Baba tarafım sinoplu anne tarafım göçmen
arka planda kocaaaman sinop tablomuz var di mi
memleket aşkı işte
ama ben artık ofluyummmmmm

Benimde eşim sinoplu tatlım.. Ordan ilgimi çekti.. Ama daha gidip görmedik neresinden desen bilemem yani

peki :)

hoşgeldin canım...

bi kilo-boy takip çizelgemiz var burda: http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

sürekli takip edip güncelleyebileceksen yazmanı tavsiye ederim ama :)

kızlar biz yavaş yavaş çıkıyoruzzzzzz Allaha emanet olunnn.. pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…