- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Bizde arabayla gidicez kısmetse de dönüşte uçakla dönelim diyoruz 32.haftaya kadar serbestti değil mi uçak?
hilalim çok saoll canımmmm
" BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM
Seninle ve annemle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana... Hadi artık, yeter bu kadar ayrı kaldığımız...
Ben artık doğmak istiyorum...
Ben senin kızın, prensesin, bir tanen olmak istiyorum...
Ben seni yaşamak istiyorum...
Annemle öylee güzel bir masal yazmışınızkii annem anlatıyor seni bana... sana çok aşık bu annem babacım yaaaa…
bu masalın 2.senesinde bende katılıyorum iştee aranızaaa... hafta ne demek gün ne demek bilmiyorum ama ben bugün tam 21 hafta 0 günlükmüşüm... evinizi şenlendirmeme, senin kokunu duymama 134 gün kalmış...
ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu? Bak annem sıkıştırıyor beni birazda ben yazıcam diyor babacım çok kıskanç bu annem yaaa  heyecanla size kavuşmayı bekliyorum babacım Allah nasip ederse seneye üçümüz kutlayacağız evlilik yıl dönümünüzü..
Seni çok ama çok seven kızın, minik kelebeğin..
KOCAM CANIM AŞKIM,
Kızından ancak fırsat buluyorum yazmak için kime çektiyse dır dır dır.. galiba bana çekti 
Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim… hep birlikte nice mutlu yıllara…
Ömrümde ahiretimde yanında kollarında geçsin bir ömür huzurlu sağlıklı mutlu olalım..
Yuvamız hep sağlık sevgi neşe mutluluk huzur iman bereket ve sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşAllah..
Biliyorsun değil mi ben sana deliler gibi aşığım boncuğum…
Seni çok ama çok seven karıcın, zeytin gözlün.."
oldu herhaldeeezaten bu kadarına bile dayanamaz ağlar hemencecik
Doktordan onay yazısı istiyor uçak şirketleri diye biliyorum, 32. haftadan itibaren arayıp bir sor önceden bilet alacağın uçak şirketine...
Doktordan onay yazısı istiyor uçak şirketleri diye biliyorum, 32. haftadan itibaren arayıp bir sor önceden bilet alacağın uçak şirketine...
Ağlat adamı da kayserilik kalmasın, iş arkadaşlarının yanında,
üzerine not yaz yalnızken oku mutlaka diye de pert olmasın adamacağız...
kızlar ben çok kötüyüm 2 gündür sürekli ağlıyorum üstelik sebepte yokşansa bürodada kimse yok çekip gidicem şimdi kimseye haber vermeden napsam doktorumu arasam mı??? belki ilaç dozunu arttırır yada değiştirir offfff iyice karar verme mekanizmam çöktü
Nooldu canım ?
Ne ilacı kullanıyorsun?
bilmiyorum canım kendimi durduramıyorum pasiflora atarax ikisini birlikte kullanıyordum ara vermiştim dün başladım tekrar ilk aylarda başka ilaç vermiyordu doktor...zayıf düştüğüm anda oluyor
Bizde arabayla gidicez kısmetse de dönüşte uçakla dönelim diyoruz 32.haftaya kadar serbestti değil mi uçak?
kızlar ben çok kötüyüm 2 gündür sürekli ağlıyorum üstelik sebepte yokşansa bürodada kimse yok çekip gidicem şimdi kimseye haber vermeden napsam doktorumu arasam mı??? belki ilaç dozunu arttırır yada değiştirir offfff iyice karar verme mekanizmam çöktü
Canım bana da oluyor bazen, eşimin ufacık bir lafına takıp krize giriyor gibi ağlıyorum ya da bir reklama takıp ağlıyorum, hormonlarımız son sürat, duygusallığımız hat safhada....
Ben duygusal ve alıngan bir insanımdır, şimdi ota moka ağlayıp en ufacık bakışa küsüyorum....
Bol bol dua et, ancak duayla sakinleşiyorum ben, sen de öyle yap....
Üzme hayatım kendini,bebişine de yazık etme
biliyor musun ne okudum":biz ağlayıp üzüldüğümüz zaman onlarda bi köşeye sıkışıp büzüşüyorlarmış karnımızda"
ağlama pozisyonu alıyorlarmış
ay bunu duyunca bende ağladığım zamanlar hep konuşup özürler diliyorum bebişimden...
kızlar tekrar merhabalar.ancak yazabiliyorum.arkadaşa kahvaltıya gitmiştim.oruçtan bahsetmişsiniz.ben bi gün bayıldım ve doktorum susuz kaldığımı çok su içmem gerekteğini söyledi.ayrıca o zaman öğle yemeğide yememiştim ama çokta aç değildim tansiyonum düşmüş galiba bayıldım.ve doktorum bu olaydan sonra oruç tutmanı istemiyorum dedi.gerçi ilk gebeliğimdede oruç tutmamıştım.biz mecburi değiliz kızlar rabbim bizi düşünmüşki mecbur bırakmamış biz iyisimi ne kendimizi nede yavrularımızı riske atmayalım.ha o bayılmadan sonra berat kandilinin gündüzünde oruç tuttum hiçbirşeyde olmadı ama bu bir gün değil 30 gün.
kuzular bu mektuplar neydi böyle neti açtım hemen bizim topiğe baaaktım gözlerim boncuk boncuk akmaya başladı nedir bunlar biri sürpriz mi yapckmış eşine oly nedir anlaamadım ayınlatırmısınız merak ettim 2 ağustos evlilik yılönümümüz 2 yıl olacak evleneli bu mektupl bbamıza sürpriz yapabilirmiyim bende harika olur heralde unutulmyacak bir sürpriz bence
canım hilal kardeşimizin eşine yapmış oldugu bir sürpriz vardı mektupla bizimde ayın 21 i evlilik yıl donumumuz ramazan geldiğinden öncesinden kutlamak istedim işyerine pasta götürücem güvenliğe vricem kargo olmadıgından mecburen biz yapıcazüzerinede 1 sayfa oncesinde yazdıgım saolsun hiloştan kopya çektiğim yazıyı zarfla yapıştırıcam sende düşünebilirsin canım
kaçıncı yılınız hayatım nice yıllara diyelim umarım çok güzel gecer
süperr olmuşşş bebeğimmmhilalim çok saoll canımmmm
" BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM
Seninle ve annemle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana... Hadi artık, yeter bu kadar ayrı kaldığımız...
Ben artık doğmak istiyorum...
Ben senin kızın, prensesin, bir tanen olmak istiyorum...
Ben seni yaşamak istiyorum...
Annemle öylee güzel bir masal yazmışınızkii annem anlatıyor seni bana... sana çok aşık bu annem babacım yaaaa…
bu masalın 2.senesinde bende katılıyorum iştee aranızaaa... hafta ne demek gün ne demek bilmiyorum ama ben bugün tam 21 hafta 0 günlükmüşüm... evinizi şenlendirmeme, senin kokunu duymama 134 gün kalmış...
ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu? Bak annem sıkıştırıyor beni birazda ben yazıcam diyor babacım çok kıskanç bu annem yaaa  heyecanla size kavuşmayı bekliyorum babacım Allah nasip ederse seneye üçümüz kutlayacağız evlilik yıl dönümünüzü..
Seni çok ama çok seven kızın, minik kelebeğin..
KOCAM CANIM AŞKIM,
Kızından ancak fırsat buluyorum yazmak için kime çektiyse dır dır dır.. galiba bana çekti 
Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim… hep birlikte nice mutlu yıllara…
Ömrümde ahiretimde yanında kollarında geçsin bir ömür huzurlu sağlıklı mutlu olalım..
Yuvamız hep sağlık sevgi neşe mutluluk huzur iman bereket ve sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşAllah..
Biliyorsun değil mi ben sana deliler gibi aşığım boncuğum…
Seni çok ama çok seven karıcın, zeytin gözlün.."
oldu herhaldeeezaten bu kadarına bile dayanamaz ağlar hemencecik
kuzular bu mektuplar neydi böyle neti açtım hemen bizim topiğe baaaktım gözlerim boncuk boncuk akmaya başladı nedir bunlar biri sürpriz mi yapckmış eşine oly nedir anlaamadım ayınlatırmısınız merak ettim 2 ağustos evlilik yılönümümüz 2 yıl olacak evleneli bu mektupl bbamıza sürpriz yapabilirmiyim bende harika olur heralde unutulmyacak bir sürpriz bence
süperr olmuşşş bebeğimmmhemşom ağlayacakkk mektubudaa kısaltmak zorunda kalmazsın böyelce...oldugu gibi kendine göre uyarlayarak ver kocişee
evet canım ben babalar gününde kocacıgımaa yazmıştım...internette buldum kendimize göre uyarlamıştım..bu mektup o...moonsunda eşine evlilik yıl dönümünde süpriz yapacakk
biz geldikk :)
karnımızı bi güzel doyurduk, dondurma yedik, gezdik geldik :)
küçük yerde gezmek ne kadar kolay ve hızlı oluyor :)
üniversiteden bi arkadaşımız bankada çalışıyormuş burda, onu ziyaret ettik... kız beni gördü, acayip şaşırdı :):):)
bebek eşyalarına baktık... bebek arabalarına baktık.. o kadar çok çeşit var ki... pierre cardin ps 313ile ps 312 yi beğendik çok kullanışlı.. pusetleri de var. biraz ağır ama hafiflere göre daha güvenirli olduğu kesin...
az önce de şunu gördüm çok beğendim Eki Görüntüle 466393
sonuçta bi bebek için almıcaz... Allah izin verirse daha çook kullanıcaz :) biraz kaliteli bişey olsun dedik. bakalım artık.. bi de istanbulda gezicez... burda imkanlar ne de olsa....
biz geldikk :)
karnımızı bi güzel doyurduk, dondurma yedik, gezdik geldik :)
küçük yerde gezmek ne kadar kolay ve hızlı oluyor :)
üniversiteden bi arkadaşımız bankada çalışıyormuş burda, onu ziyaret ettik... kız beni gördü, acayip şaşırdı :):):)
bebek eşyalarına baktık... bebek arabalarına baktık.. o kadar çok çeşit var ki... pierre cardin ps 313ile ps 312 yi beğendik çok kullanışlı.. pusetleri de var. biraz ağır ama hafiflere göre daha güvenirli olduğu kesin...
az önce de şunu gördüm çok beğendim Eki Görüntüle 466393
sonuçta bi bebek için almıcaz... Allah izin verirse daha çook kullanıcaz :) biraz kaliteli bişey olsun dedik. bakalım artık.. bi de istanbulda gezicez... burda imkanlar ne de olsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?