Bende banyoyu,wc'yi yıkadım şıpıdık şıpıdık çocuklar gibi suyla oynadım resmenduşkabini sildim.
çamaşırlarımı attım,bulaşık makinemi boşalttım,mutfağı da sildim rahatladım...
Yere çömelerek sildim ama napiim mutfağı özellikle hep böyle siliyorum,alaturka wc de oturur pozisyonda
pelvik kaslar için iyiymiş..Eşimin anneannesi söyledi :)))))
Kocişin halı saha maçı var bugün anneme geçicem de bizim yöresel bi yemeğimiz var onun siparişini verdim.
Gere gere oturuyorum şimdi
ufff bitsedee gitsekkk yaaa..çok sıkıldım..sıcaktan ölüyorum...ayaklarım şişti...
bende bende dün çamasır yıkadım topladım büktüm bulasıklarımı yıkadım oy cok guzeldi gezmeme gittim vs vs
ayy o da ayrı bi dert zaten di mi,bende valiz hazırlama muhabbetine girişcem yarın akşam başlarım..hazırlamak iyi de boşaltmak çok gıcık..
tek başına temizlik yapma bence..ya da her gün bi yerle uğraş daha rahat olur..
aynen canımmm saol canım imkan olsa gelmzmiyim kızzzz
seni yaramaz seni tahmin etmeliydimmm oh oh al canım miss vaktim olsa bende alırdım ama pasta mektup kafiiii
ufff bitsedee gitsekkk yaaa..çok sıkıldım..sıcaktan ölüyorum...ayaklarım şişti...
aynen canımmm saol canım imkan olsa gelmzmiyim kızzzz
anaM HAmarat kızsın maşallah bu kadar iş yapsa belim kütük olur herhalde yaa inşallah bu bel agrısı kalmaz dogum sonrası..
zaten yapamam kuzum genel temizliğe kadın aldım eşim süpürür ben de buharlı temizleyici ile silerim toz alma wc banyoyuda beraber yaparız ütüye de kardeşimi çağırıcam dayanamam bu sıcakta...
kız çek değerlensin diye alıyorum evlilik yıldönmünde bişey almayacam ona diyecem alma diye... para durumunu ayarlamamız gerek...
aynen ya zaten ayaklarım çok acıyor....
kız ne istedin de camasırlardan da bütün zavalıları:))))
moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşummnice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk
ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM
keşkeee,ne güzel olur şöyle hep beraber bi yemek yesek..
Sağol kuşum ama dinlene dinlene yapıyorum yaa,yoksa benim de sırtıma ağrı giriyo artık,malum ağırlaşıyoz..
bel ağrısı derken fıtık falan mı?
zaten yapamam kuzum genel temizliğe kadın aldım eşim süpürür ben de buharlı temizleyici ile silerim toz alma wc banyoyuda beraber yaparız ütüye de kardeşimi çağırıcam dayanamam bu sıcakta...
sorma o ütü kabusum zaten,eşim çok terler günde 2 tişört giyinir,e doğal olarak ta zırt pırt yıkanıp ütülenmesi gerekiyo bi de beyefendi xxl giyiniyo kocaman zulüm gibi.
sabah çok güldüm ama diyo ki"aşkım ben maçtan sonra ütüleri yaparım tamam mı"heh şöyle dedim beni söyletmeden kendin akıl et
keşke hepimiz aynı şehirde olsak gün yapardık kızzz
aferim onaa
moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşummnice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk
ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM
hıı tamam al tabi canımmmgüle güle giysin kocişş bak bu yıl dönumu hediyesi dersin
haklısın canım yaa bizimde daha evimiz arabamız yok Rabbim hayırlısıyla borcsuz harcsız sağlıkla huzurla hayırlı bol rızık hayırlı sağlıklı evlatlarla oturacagımız guzel yuvalar nasip etsin hepimize aminnnn
walla yıkadımda yıkadım büktüm bulasıkları yıkadım evi topladım ne kadar gzelmiş duzenli evde yasamak yahuu uzun zamandan beri evi o kadar duzenli gormuyordum
şaka yapıyorsun ee bizimde 9 aralık.
valla ben katılırdım mutlaka
gercekten mıraslantının bu kadarı
kolay gelsin kuzum çabuk dön aramıza... :)
amin canım hepimize nasip etsin inşallah.. zor işler valla bu hayat şartlarında...
Bu arada Aysun'cum evlilik yıldönümünüzü şimdiden kutlarım,Allah nice sağlıklı,huzurlu yıllar nasip etsin eşinle sana bebişinizle birlikte..
Çok mutlu olun inşallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?