2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

anaM HAmarat kızsın maşallah bu kadar iş yapsa belim kütük olur herhalde yaa inşallah bu bel agrısı kalmaz dogum sonrası..

zaten yapamam kuzum genel temizliğe kadın aldım eşim süpürür ben de buharlı temizleyici ile silerim toz alma wc banyoyuda beraber yaparız ütüye de kardeşimi çağırıcam dayanamam bu sıcakta...

aynen canımmm saol canım imkan olsa gelmzmiyim kızzzz

seni yaramaz seni tahmin etmeliydimmm oh oh al canım miss vaktim olsa bende alırdım ama pasta mektup kafiiii

kız çek değerlensin diye alıyorum evlilik yıldönmünde bişey almayacam ona diyecem alma diye... para durumunu ayarlamamız gerek...

ufff bitsedee gitsekkk yaaa..çok sıkıldım..sıcaktan ölüyorum...ayaklarım şişti...

aynen ya zaten ayaklarım çok acıyor....

aynen canımmm saol canım imkan olsa gelmzmiyim kızzzz

keşkeee,ne güzel olur şöyle hep beraber bi yemek yesek..

anaM HAmarat kızsın maşallah bu kadar iş yapsa belim kütük olur herhalde yaa inşallah bu bel agrısı kalmaz dogum sonrası..

Sağol kuşum ama dinlene dinlene yapıyorum yaa,yoksa benim de sırtıma ağrı giriyo artık,malum ağırlaşıyoz..
bel ağrısı derken fıtık falan mı?

moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşumm nice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk

ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM

hıı tamam al tabi canımmm güle güle giysin kocişş bak bu yıl dönumu hediyesi dersin

haklısın canım yaa bizimde daha evimiz arabamız yok Rabbim hayırlısıyla borcsuz harcsız sağlıkla huzurla hayırlı bol rızık hayırlı sağlıklı evlatlarla oturacagımız guzel yuvalar nasip etsin hepimize aminnnn

kız ne istedin de camasırlardan da bütün zavalıları:))))

walla yıkadımda yıkadım büktüm bulasıkları yıkadım evi topladım ne kadar gzelmiş duzenli evde yasamak yahuu uzun zamandan beri evi o kadar duzenli gormuyordum

keşke hepimiz aynı şehirde olsak gün yapardık kızzz

zaten yapamam kuzum genel temizliğe kadın aldım eşim süpürür ben de buharlı temizleyici ile silerim toz alma wc banyoyuda beraber yaparız ütüye de kardeşimi çağırıcam dayanamam bu sıcakta...

sorma o ütü kabusum zaten,eşim çok terler günde 2 tişört giyinir,e doğal olarak ta zırt pırt yıkanıp ütülenmesi gerekiyo bi de beyefendi xxl giyiniyo kocaman zulüm gibi.

sabah çok güldüm ama diyo ki"aşkım ben maçtan sonra ütüleri yaparım tamam mı"heh şöyle dedim beni söyletmeden kendin akıl et

aferim onaa

moosunn aysunnnnnnn evlilik yıldönümüz kutlu olsun kuşumm nice mutlu yıllar geçirirsiniz inş. artık 2+3 olarakk

ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUNUM

kolay gelsin kuzum çabuk dön aramıza... :)

amin canım hepimize nasip etsin inşallah.. zor işler valla bu hayat şartlarında...

Bu arada Aysun'cum evlilik yıldönümünüzü şimdiden kutlarım,Allah nice sağlıklı,huzurlu yıllar nasip etsin eşinle sana bebişinizle birlikte..
Çok mutlu olun inşallah.......

kolay gelsin kuzum çabuk dön aramıza... :)

amin canım hepimize nasip etsin inşallah.. zor işler valla bu hayat şartlarında...

amin canımmm Allah yardımcımız olsun

Bu arada Aysun'cum evlilik yıldönümünüzü şimdiden kutlarım,Allah nice sağlıklı,huzurlu yıllar nasip etsin eşinle sana bebişinizle birlikte..
Çok mutlu olun inşallah.......

ay canımm aminnn cok soll aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…