2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin canım benim afiyet olsun... tabi iyice gez ona göre al:)

bizde bu sene allah nasip ederse hayırlısıyla 4 kişilik bir aile olarak kutlayacağız 5.evlilik yıldönümümüzü.rabbim herkesin yuvasından huzuru eksik etmesin.moonsun88 senide şimdiden tebrik ederim canım.nice mutlu yılara.

aaa bızımde oyle olcak ıns 9 aralık 5 yıl doluyor bakalım

hoşgeldinizz bıdışınlaa şekerimm...eee tabi ist.e bakda öylee al

bizde babamıza doğum gününde yapıcaz bu süprizi taa 6 ekimde :)
yapın yapınn güzel bi süpriz oluyorr

Bende banyoyu,wc'yi yıkadım şıpıdık şıpıdık çocuklar gibi suyla oynadım resmen duşkabini sildim.
çamaşırlarımı attım,bulaşık makinemi boşalttım,mutfağı da sildim rahatladım...

Yere çömelerek sildim ama napiim mutfağı özellikle hep böyle siliyorum,alaturka wc de oturur pozisyonda
pelvik kaslar için iyiymiş..Eşimin anneannesi söyledi :)))))

Kocişin halı saha maçı var bugün anneme geçicem de bizim yöresel bi yemeğimiz var onun siparişini verdim.

Gere gere oturuyorum şimdi

Son düzenleme:

kız okurken bile yoruldumm sen nereliydin bakimmm

Sorma yaa bende yoruldum.
Doğma büyüme İstanbul'luyum ama aslen Sivas'lıyık gardaşş(öyle derler)

nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm

huhuuuu cıvıl cıvıl olmanız için illa konu mu açmam gerekiyor hıııı neden susuyonuz qııııı

nette takılıyom kuzum ya kocama gömlek alıyom hediye çekim vardı onu kullanıyorum...

ohh valla ne güzel ya benim evde de tatilden kalma bavullar valizler yığıldı hepsini açılıp yıkanması gerek sonra ütülenmesi evin sil süpür yapılması gerek nasıl yapacaksam.. ha bir de ev tam takır, kuru bakır alış veriş yapmam gerek malum ramazan geliyor...kocacım oruç tutacak kuzum

nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm

Yok canım yaklaşık 1 senedir evdeyim,tam hamile kalmadan güzel bi iş ayarlamıştık,ertesi gün hamile kaldığımı öğrenmiştim.
kpss artık umudum bakalım..8 aylık bir göbüşle önlisans sınavına giricem

ya evet o temizlik ve yemek olayı çalışmaynca süper oluyo

sivasın dağlarınaa süper afiet bal şiker olsun

Eveeet hemşo sayılırız kıızzz,sağol canım buyur beraber olsun..

bende hafta sonu mutafağın boyasını yaptık eşimle.mutfak dolabını eşim sildi.bulaşıkları yıkadım, beyaz eşyayı cifledim.dünde dolabın allttaki raflarını gözleri sildim.yerleri cifleyip telle sürttüm.bende aynen yere çömelerek siliyorum hep.bütün evide silsem aynen.vileda bana göre değil.mutfağımı halledince derin bi ooohh çektim.akşamda bir yorgunluk nescafesi yaptım.ogün yemeğide eşim hazırladı masayla birlikte falan.

Son düzenleme:

ayy o da ayrı bi dert zaten di mi,bende valiz hazırlama muhabbetine girişcem yarın akşam başlarım..hazırlamak iyi de boşaltmak çok gıcık..
tek başına temizlik yapma bence..ya da her gün bi yerle uğraş daha rahat olur..

aynen canımmm saol canım imkan olsa gelmzmiyim kızzzz

seni yaramaz seni tahmin etmeliydimmm oh oh al canım miss vaktim olsa bende alırdım ama pasta mektup kafiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…