ayy kuzum sendende razı olsun..ben naptımkii...hadi bakalımmm süprizz zamanıyarın gönderceksin demii?
biz geldikk :)
karnımızı bi güzel doyurduk, dondurma yedik, gezdik geldik :)
küçük yerde gezmek ne kadar kolay ve hızlı oluyor :)
üniversiteden bi arkadaşımız bankada çalışıyormuş burda, onu ziyaret ettik... kız beni gördü, acayip şaşırdı :):):)
bebek eşyalarına baktık... bebek arabalarına baktık.. o kadar çok çeşit var ki... pierre cardin ps 313ile ps 312 yi beğendik çok kullanışlı.. pusetleri de var. biraz ağır ama hafiflere göre daha güvenirli olduğu kesin...
az önce de şunu gördüm çok beğendim Eki Görüntüle 466393
sonuçta bi bebek için almıcaz... Allah izin verirse daha çook kullanıcaz :) biraz kaliteli bişey olsun dedik. bakalım artık.. bi de istanbulda gezicez... burda imkanlar ne de olsa....
ay canım hemşom çok saol Allah razı olsun sendennn
ayy kuzum sendende razı olsun..ben naptımkii...hadi bakalımmm süprizz zamanıyarın gönderceksin demii?
bizde bu sene allah nasip ederse hayırlısıyla 4 kişilik bir aile olarak kutlayacağız 5.evlilik yıldönümümüzü.rabbim herkesin yuvasından huzuru eksik etmesin.moonsun88 senide şimdiden tebrik ederim canım.nice mutlu yılara.
aaa bızımde oyle olcak ıns 9 aralık 5 yıl doluyor bakalım
hoşgeldinizz bıdışınlaa şekerimm...eee tabi ist.e bakda öylee albiz geldikk :)
karnımızı bi güzel doyurduk, dondurma yedik, gezdik geldik :)
küçük yerde gezmek ne kadar kolay ve hızlı oluyor :)
üniversiteden bi arkadaşımız bankada çalışıyormuş burda, onu ziyaret ettik... kız beni gördü, acayip şaşırdı :):):)
bebek eşyalarına baktık... bebek arabalarına baktık.. o kadar çok çeşit var ki... pierre cardin ps 313ile ps 312 yi beğendik çok kullanışlı.. pusetleri de var. biraz ağır ama hafiflere göre daha güvenirli olduğu kesin...
az önce de şunu gördüm çok beğendim Eki Görüntüle 466393
sonuçta bi bebek için almıcaz... Allah izin verirse daha çook kullanıcaz :) biraz kaliteli bişey olsun dedik. bakalım artık.. bi de istanbulda gezicez... burda imkanlar ne de olsa....
yapın yapınn güzel bi süpriz oluyorrbizde babamıza doğum gününde yapıcaz bu süprizi taa 6 ekimde :)
Bende banyoyu,wc'yi yıkadım şıpıdık şıpıdık çocuklar gibi suyla oynadım resmenduşkabini sildim.
çamaşırlarımı attım,bulaşık makinemi boşalttım,mutfağı da sildim rahatladım...
Yere çömelerek sildim ama napiim mutfağı özellikle hep böyle siliyorum,alaturka wc de oturur pozisyonda
pelvik kaslar için iyiymiş..Eşimin anneannesi söyledi :)))))
Kocişin halı saha maçı var bugün anneme geçicem de bizim yöresel bi yemeğimiz var onun siparişini verdim.
Gere gere oturuyorum şimdi
kız okurken bile yoruldumm sen nereliydin bakimmm
Sorma yaa bende yoruldum.
Doğma büyüme İstanbul'luyum ama aslen Sivas'lıyık gardaşş(öyle derler)
Sorma yaa bende yoruldum.
Doğma büyüme İstanbul'luyum ama aslen Sivas'lıyık gardaşş(öyle derler)
nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm
huhuuuu cıvıl cıvıl olmanız için illa konu mu açmam gerekiyor hıııı neden susuyonuz qııııı
Bende banyoyu,wc'yi yıkadım şıpıdık şıpıdık çocuklar gibi suyla oynadım resmenduşkabini sildim.
Yere çömelerek sildim ama napiim mutfağı özellikle hep böyle siliyorum,alaturka wc de oturur pozisyonda
Kocişin halı saha maçı var bugün anneme geçicem de bizim yöresel bi yemeğimiz var onun siparişini verdim.
nilt kuzum sen çalışıyorsun diye hatırlıyorum ben ama evdesin ya bende evde kalıp temizliğimi yemeğimi yapmak istiyorujmmmm
sivasın dağlarınaa süper afiet bal şiker olsun
nette takılıyom kuzum ya kocama gömlek alıyom hediye çekim vardı onu kullanıyorum...
ohh valla ne güzel ya benim evde de tatilden kalma bavullar valizler yığıldı hepsini açılıp yıkanması gerek sonra ütülenmesi evin sil süpür yapılması gereknasıl yapacaksam.. ha bir de ev tam takır, kuru bakır alış veriş yapmam gerek malum ramazan geliyor...kocacım oruç tutacak kuzum
Yok canım yaklaşık 1 senedir evdeyim,tam hamile kalmadan güzel bi iş ayarlamıştık,ertesi gün hamile kaldığımı öğrenmiştim.
kpss artık umudum bakalım..8 aylık bir göbüşle önlisans sınavına giricem
ya evet o temizlik ve yemek olayı çalışmaynca süper oluyo
Eveeet hemşo sayılırız kıızzz,sağol canım buyur beraber olsun..
nette takılıyom kuzum ya kocama gömlek alıyom hediye çekim vardı onu kullanıyorum...
ohh valla ne güzel ya benim evde de tatilden kalma bavullar valizler yığıldı hepsini açılıp yıkanması gerek sonra ütülenmesi evin sil süpür yapılması gereknasıl yapacaksam.. ha bir de ev tam takır, kuru bakır alış veriş yapmam gerek malum ramazan geliyor...kocacım oruç tutacak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?