• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canım hemşomm hoşgeldin :16:
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.

Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleee :nazar: Annesi gibi uzun boylu olacak kesin :34: He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk :9:

Saolasin canım benim darısı sizlere ins en kisa zamanda evet belim rahatsız ediyordu gerçi evde daha cok hareket ediyorsun ama dinlenme imkanında var en azından is yerinde sürekli oturmaktan uyuşuyorum.yavas yavas hazırlık yapmaya başlıcam bakalım ins güzel gecer evde kalan zamanım.
Dediğin gibi canım uzun boylu olacak sanırım kizimda olgusum gibi ilk gittiğimde 8 mm di benimkide:1:

Kizlar merhaba:16:
Hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun
Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi:1:
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti:nazar:1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
Sizler nasıldınız nasıl gecti bayramınız bakalim:31:

maşallahh serramızaaa...anneciği iyi bakmış kızçesinee..güzelce büyümüşşş maşallahh yavrumm:nazar:

aman yavrum yaaa dertsiz başına dertmi arıyon, ne güzel iştee izne çıkmışınn.ohh mis...:21::16::16::16: oğluşunnn izin verdiği sürece uyu sabah uykunu al, çalışırken gözümüzz düşüyor uykuyaa malum..sonra sağlıklı sağlıklıı beslenn...sütünü yumurtanı ye güzelce kahvaltında...iş yerinde ancak peynir zeytin domates biber şeklindee geçiyorr kahvaltı zamanı:44:

evde olmak iyidirr..bende evimde olmak istiyorum inan..3 eylülde başlıyorr iznim...:46:

Kuzummm geçmiş olsun çokk :16: bol bol su iç olur mu?
:53: Off ne kadar çok kız denilip de erkek doğan,,, karnım benim de top gibi içime evham düşürdün tatlımm iyi mi :31:
Olsunn, Allahım veriyor sonuçta, ne eylerse güzel eyler.
Yalnız o gelinin kayganasına da çok iyi olmuş, ohhh :21: :33: Millet erkek evlat ister bunlar da hastaneyi birbirine katar. İsmi koyulmayacak yaa :52: :9:
sağol canım benimm:29:midem bulanıyor su içemiyorum ki ben :50:eşim kızkardeşim anlatırken gülüyor biizm sıpa zaten süpriz bir beklentimiz yok diye :9:evet ismim olacak diye pek hevesliymiş kadıncağız ben 3 evin bir kraliçeyim torunumda prenses olacak diyormuş ama havasını almış:9:

Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi:1:
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti:nazar:1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
oo bebişe maşallah :nazar:gözün aydın canım izne çıkmışsın darısı diğer çalışan arkadaşların başına :31:

Gecmis olsun canım bol su iç
Ay bankada yüzde yüz kız dedi hep doktorlar sok olmayalım sonra :1:
İyi olmuş kızcağız için aMa güle güle buyutsunler
sağol canım :29:bana hala benziyor büyük olasılık diyorlar sana net demişler canım :29:ben o şuku bir kere yaşamıştım bakalım bunda ne olacak :31:
yok kız geline gene söz hakkı tanıyan yok oğlu kayınpederin ismi bu oğluna ise ismi kaynı koymuş hiç geline senin aklında bişey varmı diyen olmamış :50:

selam annişler nabersiniz?

Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi:nazar:
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..

3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..
$images.webp

aynısını aldık nette de görmüştüm zaten..
park yatağını da kırmızı alıcaz..

Çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için erken mi sizce?

Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi:nazar:
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..

3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..
Eki Görüntüle 493599

canımm gule gule kullan bende bu aralar yıkamayı dusunuyorum pijamamı da tamamlıyım yıkıcam hepsını olmasa bıle hastane cantasına koyacaklarımı hazırlıcam dolabı da var zaten prensın bence yıkayabılırsın cnm

benımde 3 cekmecelı sıfonyerım var yatak odasında ya bızım park yatagımız onu bosaltıp bebısın cıcılerını koycam ona

Selam cici anneler ve bebekleriiii sonundaaa geldinizzz kavuştukkk :16::16::16::1::1::1::1:

ee nasılsınızzz bayram nasıl geçtiii :23:

biz evdeydik genelde kocişleeee bir kaç yere giittik sadece birdee bursaya gezmeye gittik :49:

geçmişi okuyup geliyorummmm:52:

canımm gule gule kullan bende bu aralar yıkamayı dusunuyorum pijamamı da tamamlıyım yıkıcam hepsını olmasa bıle hastane cantasına koyacaklarımı hazırlıcam dolabı da var zaten prensın bence yıkayabılırsın cnm

benımde 3 cekmecelı sıfonyerım var yatak odasında ya bızım park yatagımız onu bosaltıp bebısın cıcılerını koycam ona

Teşekkür ederim canımmm,evet yaa bende neredeyse bi çok şeyini tamamladım sayılır yavaş yavaş deterjanını da alıp bu hafta halledeyim diyorum.Bizim odaya sığdırdık bi güzel o yüzden park yatak alıcaz.Allah nasip ederse 2-3 sene sonra da oda yapalım diyoruz işte..

Bende şifonyer düşünmüştüm ama almışken dolap alalım dedik,hoşumuza da gitti.

Sende güle güle kullan tatlım..:16:

merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım :16:hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun :16:bayramı nasıl geçirdiniz bakalım :29:iş temposuna dönmek nasıl oldu sizin için :26:
ben güzel geçirdim sayılır ama şimdi çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamadım midem şişti ishal olmuşum sabahtan beri wc den çıkamıyorum midemde bulanıyor ...offffff çok kötüyüm çoookkkk:14:
kızlar arefe günü kızkardeşimin komsusu doğum yaptı kızı olacaktı 100%100 kız demişler kaynanın adı koyulacaktı gelinin gönlü yoktu kızkardeşim üzülüp duruyordu haline ..
kızkardeşim abla gülayında karnı senin gibi top yutmuş sanki ama ikinizinde kızı olacak diyordu bana
bunda ne var diyeceksiniz şimdi:27:
bu dediğim gelinin oğlu olmuş kaynanasıgil hastaneye birbirine katmışlar kızımız olacaktı bizim bu çocuk bizim değil diye:30:

hoşgeldin canım sürprizci bebekler :) şaka gibiler yaw...

hediyeleri ulaşanlar var mı bakım aranızda bir kaç tane kargo yollayan olmuştu ama :26:

benimm gelmedi kuzu... bende hafta başına yollarım diyorum :)

hayırlı olsun kuzum valla iyi etmişsin ...

Canım hemşomm hoşgeldin :16:
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.

Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleee :nazar: Annesi gibi uzun boylu olacak kesin :34: He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk :9:

evet ya mm ler.. vay bee...:27:

Eki Görüntüle 493599

ben hastane grubunu yıkayacağım canım onun dışında yelek ve hırkalarını.. diğerlerinide kullanma zamanu geldikçöe yıkayacağım bir sürü kıyafeti oldu çünkü....

ben hastane grubunu yıkayacağım canım onun dışında yelek ve hırkalarını.. diğerlerinide kullanma zamanu geldikçöe yıkayacağım bir sürü kıyafeti oldu çünkü....

Benim de bayağı bi kıyafet var ve sağdan soldan da geliyo,yıkayıp ütüleyip atayım dolabına fazla ağırlaşmadan diyorum ama bakalım işte..

---Bu arada bende bu hafta kargolayacağım hediyemi...

Son düzenleme:
napıyon kız nasıl gectı bayram

saol cnmmm:21:

bendee bakteri olayı devam ediyor sabah kaç kez lavaboya cıktımm agrım oldu uyuyamadım 9 da tekrar yattım ancak uyandım:31:

bayram güzeldi ama bir yere ziyarete pek gitmedik 3 kapıya gittik birde yemeğe gittik kocişlee öyle geçti :49:

senin nasıldı kuzumm:16:

Eki Görüntüle 493599

slm cnm ne kadar mantıklı düşünmüşsünnnnnnnn, daha sonra yanına kırmızılı araba yatak alırsınız on numaraolur :)
Selam cici anneler ve bebekleriiii sonundaaa geldinizzz kavuştukkk :16::16::16::1::1::1::1:

ee nasılsınızzz bayram nasıl geçtiii :23:

biz evdeydik genelde kocişleeee bir kaç yere giittik sadece birdee bursaya gezmeye gittik :49:

geçmişi okuyup geliyorummmm:52:

slm şeker naber

Benim de bayağı bi kıyafet var ve sağdan soldan da geliyo,yıkayıp ütüleyip atayım dolabına fazla ağırlaşmadan diyorum ama bakalım işte..

---Bu arada bende bu hafta kargolayacağım hediyemi...

çok olacak bir de ebbek ebat olarak nasıl olacak bilemiyorum ne kadarını kullanacak doğsunda kullanacağı zaman yıkar yıkar giydiririm dedim. yıkayıp boş boş durmasıda var kuzum...

bendee bakteri olayı devam ediyor sabah kaç kez lavaboya cıktımm agrım oldu uyuyamadım 9 da tekrar yattım ancak uyandım:31:

bayram güzeldi ama bir yere ziyarete pek gitmedik 3 kapıya gittik birde yemeğe gittik kocişlee öyle geçti :49:

canım benim geçmiş olsun neyin var?

ben arıfe gunu 1.ve2.gunu öldum resmen yorgunluktan dun evdeydım anca dınlenebıldım bebısım akraba zıyaretı v.s kocısın sulale btmıyokı dedım allahtan bızımkıler burda degıl ıkı tarafı da gezdgını dusunnn oyoyoyoyyyy

bende sık wcye cıkıyorum aynı ılk baslardakı gıbı uykum duzensız hıc uykumu alamıyorum gec saatte yatıp erken kalkıyorum 3u buluyo gece uyumam sabah 7-8 uyanıyorum zaten gece 4 kere felan wcye gdyrumm neyse az kaldı artık gercekten az kaldı bebıslerımızı kucaımıza almamızaa

Teşekkür ederim canımmm,evet yaa bende neredeyse bi çok şeyini tamamladım sayılır yavaş yavaş deterjanını da alıp bu hafta halledeyim diyorum.Bizim odaya sığdırdık bi güzel o yüzden park yatak alıcaz.Allah nasip ederse 2-3 sene sonra da oda yapalım diyoruz işte..

Bende şifonyer düşünmüştüm ama almışken dolap alalım dedik,hoşumuza da gitti.

Sende güle güle kullan tatlım..:16:

odana sıgdıysa super olmuss canım bende 2-3 sene snra dusunyyorum odasını bıdıgımın.dalının granul sabununu aldım bende bakalım becerebılecekmıyım

hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn:16:

lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum :31:

kızlar yoğunum arada göz atıyorum.

lavinya geçmiş olsun canım.

hayatbanagüzel daha güzelini bulursunuz inşallah. her işte bir hayır vardır.

arcak iyi yapmışsın çıkmışsın tatile, düşünme artık. tadını çıkar bak akşamı bekliyorum eve gitsemde dinlensem diye :(((

niltt canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah. erkek bebişlere kırmızı çok yakışıyor. çok beğendim. bide park yatak tamamdır.

moonsun canım geçmiş olsun bende de bakteri çıktı, bir ilaç verdi doktor bide bol su iç dedi.

bulemsu canım geçmiş olsun. üşüttün mü ne oldu sana? nazar mı değdirdiler benim güzel arkadaşıma.

Son düzenleme:
ben arıfe gunu 1.ve2.gunu öldum resmen yorgunluktan dun evdeydım anca dınlenebıldım bebısım akraba zıyaretı v.s kocısın sulale btmıyokı dedım allahtan bızımkıler burda degıl ıkı tarafı da gezdgını dusunnn oyoyoyoyyyy

bende sık wcye cıkıyorum aynı ılk baslardakı gıbı uykum duzensız hıc uykumu alamıyorum gec saatte yatıp erken kalkıyorum 3u buluyo gece uyumam sabah 7-8 uyanıyorum zaten gece 4 kere felan wcye gdyrumm neyse az kaldı artık gercekten az kaldı bebıslerımızı kucaımıza almamızaa

eğer bizde memleketlerde olsak bitmezzz :27: Allahtan uzağız :D

benimde 1.gunu liseden 2 yakın arkadasım geldi gece 12 ye kadar bizdelerdi :30::49: oturduk sohbet ettiik güzeldi :16:

kocişle çileğe bakık yatak 450 civarı birde sallanan beşik baktık süper çok begendik inşAllah bir yatak bir dolap birde beşik alıcaz kuzumaaa :49:

ewet cnm yaa sonub-nda biz en miniğinizdeeee yarın 2 li rakamlara düşecek inşAllahh:nazar::emir_bebek::52:

hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn:16:

lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum :31:

bende iyiyim kuzum çok şükür,

ama sinirlerim tepemde :27:

kayınvalideler bayramdan sonra kaldılar bakalım nolacak onlar etrafta dolaştıkça sinirlerim zıplıyor nendense eskiden hep çatıda takılırlardı son zamanlarda hep bizim evde takılıyorrlar anlamadım :27:

kızlar yoğunum arada göz atıyorum.

lavinya geçmiş olsun canım.

hayatbanagüzel daha güzelini bulursunuz inşallah. her işte bir hayır vardır.

arcak iyi yapmışsın çıkmışsın tatile, düşünme artık. tadını çıkar bak akşamı bekliyorum eve gitsemde dinlensem diye :(((

niltt canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah. erkek bebişlere kırmızı çok yakışıyor. çok beğendim. bide park yatak tamamdır.

moonsun canım geçmiş olsun bende de bakteri çıktı, bir ilaç verdi doktor bide bol su iç dedi.

bulemsu canım geçmiş olsun. üşüttün mü ne oldu sana? nazar mı değdirdiler benim güzel arkadaşıma.
sağol cnm benim aminnn

Back
X