- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
yediklerine bağlı olarak ta tansiyon çıkmış olabilir canım... evde baktığın normalmiş, bi dahaki gittiiğinde söyle bunu doktora...
ayy kötü manaya çekmeyin yaaa ben çok utangaç bir insanım bak![]()
![]()
çok şükür bebek hastaneden çıktı, daha iyi artık... anne sütünü kesiyolar yavaş yavaş... kız öyle bi alıştırmış ki sürekli göğsüne yapışık geziyolarmış bebekle... emzik yerine annesini istiyomuş hep. kız da üzülüyo şimdi süt veremicem diye...
neden zehirlediğine bakmışlar mı bilmyiorum canım. örenk alıcaklardı sütten ama ne oldu hiç bilmiyorum.
haftaiçi bekliyorum betüşüm![]()
![]()
havuzluhana girişte sağdaki ilk gecelik satan dükkandan gecelikleri almıştım, atletleri de hemen karşısında sığ bi yerde küçük bi dükkan var, bayan satıcı var başında.ordan almıştım canım.
85 105e mi çıktı.. Aman Allahım![]()
![]()
beyaz ekmek bi dilim yiyorum sadece o da her zaman değil...
kuru kayısı alıyım ben en iyisi...
çekirdeği ile hurma aynı değil ki ama canım... bazı besinlerde böyle bi durum var, çekirdeği zehir meyvesi panzehir oluyor. aklıma gelmedi şimdi örnek veriyim.... zaten oturup 10-20 tane yemek doğru değil... şekeri yüksek bir gıda.. dediğin gibi 3-5 tane yeter zaten.
selam canım... benimki geceleri güzel uyuyor artık. gndüz durmuyor hiç. uykusu düzene girdi sanırım :):):)
sen neden gitmedin doktora?
diyorum hiloşum burda ama neden yazmıyo hala :):):):):) meğer konusunu bekliyomuş
tabiiii ben çıplak geziyim dimi koca göbeğimle![]()
evde sütyen giymemeye alıştım hiloşum yaaa şimdi kadın gelse mecbur giyicem... e bide sabah kalk üstüne üsturuplu şeyler giy, rahat rahat tv karşısında uzanma, kocamı özlemişim istediğimiz gibi hareket edememe falan bi sürü sıkıntıydı bana... o yüzden dedim ben :) yoksa hiçç art niyetim olur mu benim![]()
aysunun hali kalmamıştır, kocası da seviniyodur bu haline
bu arada doktora sordunuz mu kızlar ilişki konusunda bişey dedi mi??? ben sormadım da![]()
cnm eğer düşük riskin ya da erken doğum riskin yoksa doktor ilişki konusunda durmak yok yola devam diyor.