2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sancı 50lerde çıkıyo. açılmaya bakmadı. sadece usgde bakıyor.
eşinle çocuğun adı he:) nasıl rastlantıı:)

ayakta kalınca artıyor ağrım. birde yatarken. ama yatınca sıkıntı yok.

sancı 50lerde çıkıyo. açılmaya bakmadı. sadece usgde bakıyor.
eşinle çocuğun adı he:) nasıl rastlantıı:)

ayakta kalınca artıyor ağrım. birde yatarken. ama yatınca sıkıntı yok.

canım senin bayabi çıkmış bana göre benim baktı belki açıklık vardır diye ilk kez bakmış oldu ultrasonlada baktı herşey normal görünüyo dedi hakkımızda hayırlısı artık

canım senin bayabi çıkmış bana göre benim baktı belki açıklık vardır diye ilk kez bakmış oldu ultrasonlada baktı herşey normal görünüyo dedi hakkımızda hayırlısı artık

hele pazar günü acilden gittiğimizde 70-80lerdeydi... kasılmada vardı.

şimdi düzensiz sancı var. kasılma yokmuş.

açıklık için belki 15 gün sonra bakar.

yatmaktan şiştim iyice hiç iyi hissetmiyorum kendimi...

kızlar bu agrılar ve vkasılmalar nasıl oluyr ara ara belımde sırtımda agrı olur bıde karnımda oluyr bazen adet olucakmısım gıbı oluyrm ama onemsemıyrm ben ntsyede hıc grmedım doktrm sadece ultrasonla bakıyr bı problem yoktu en son gıttgmde sancılar ve acılmalar ıcın ultrason harıcı kontrollermı yapılıyr yoksa ultrason kontrollerındede bellı oluyrmu kafam karıstı benım ılk olunca ınsan anlamıyr bızıde bılgılendırın tecrubelı anneler

Günaydın dün sormuşun mahkeme uzadı bugün dr agittik pzt günü bebek geliyor

aa demek belli oldu tariihin hayrlı olsun kuzucum eşin gelicek inşallah dimi mahkemeyi boşver kuzucum sen oğluşunun gelmesine hazırla kendini
oğlumla çok mutluyuz iyki izine ayrılmışız sabah geç kalkmış olmamın verdiği bir mahmurluk vardı ama 1 saattir mutfakta yaptığım hazırlıklarla kendime geldim tabi yoruldumda tzze fasulyemi hazırladım 5 poşet koydum buzluğa acı sos yaptım akşam yemeği için yemeğimi hazırladım sadece pişirmesi kaldı şimdide bir kek yapıyım da çıkıyım komşularımla tanışayım diyorum biliyorsunuz bende yeni taşındım sayılır ama şu son günlerde bir sürü komşum taşındı hiçbirine hoşgeldin diyemedim çalıştığım için sabah erken çıkıp geri geldiğimdede yorgunluktan öldüğüm için kimseyi göremedim sizce nasıl fikir kek yapıp kapılarnı çalıyım hoşgeldiniz diye kendmimi tanıştırayım istiyorum saçma olmaz dimi???

adet sancısı gibi belden birsancı tutuyor ve bebek uzun süre semsert oluyoor.

kasıklarda da baskı hissediyorum yanii benim böyle...

benim daha oğlumun odası gelmedi... beşiği hiçbişii yok... 2 hafta daha dursa iyi olucakk

kızlar bebek sertleşince, karnım çok kasılıyor canım acıyor , böylemi oluyor ki doğum sancısı :44:

Eşim gelecek o zamana inş. Kek konusu saçma olmaz da istersen kurabiye fln yap bir iki tepsiyle daha az yorulursun bence

bir bebek daha geliyor ne güzel, spinalmi , epiduralmi olacak canım

Ben omiriliğime müdahale edilmesini istemiyorum baş ve bel ağrısı çekmekten korkuyorum komsum epidural oldu iyi bi hastanede ve beli bir yılı geçmesine rağmen ağrıyor bir sürü şikayete şahit oldum onun için 3-4 saate acıya dayanayım diyorum genel olacağım panik fln da olurum ben amelyathaneyi görünce orea en iyisi uyuyum uyanayım

benımde toplanma ve o agrılar arada oluyr hafta sonu doktra gıdıcem soylersem belkı ntsye sokar herkes gırıyr sımdıden anlamadım benı neden sokmadı ben sıkayetım yok dyrm dye sanırım aman bebısın daha beklesın cnm ınsallah herkesın bebısı zamanında gelır hazırlıklarada takılma bızım herseyımız tamam sayılır ama ınan ısım hıc bıtmıyr sımdıde bayram var onumuzde ıstanbuldan kayınvalıdemler bıze gelıyr butun telase bende oluyr yanı sımdı bayramda temızlıktı sonrası temızlıktı dogum temızlıgıydı derken yne ısım bıtmıycek işte ınsallah senınde tum ıslerın rastgelırde tamamlarsın herseyını canım

Kızlar merhaba,
Biz en son geçen salı 35+3 de doktor kontrolündeydik. 2910 kg 48 cm boy dedi doktor. 2 hafta sonra gel dedi. Yani bir sonraki kontrolüm 37+3 de. Çatı muayenesi de 30 Ekim'de yani 38+3'de olacak dedi. Çok geç değil mi? O zamana kadar doğurmaktan korkuyorum. Gerçi sancım yok ama artık iyice ağırlaştığımı ve kızımın aşağıya indiğini hissediyorum. NST ye hiç girmedim. Gerçi sancım olmadı henüz ama her hafta kontrol olması ve artık çatı muayenesinin yapılması gerekmiyor mu? Hayırlısıyla bir doğumumuz gerçekleşseydi sağlıkla...

kızlar bebek sertleşince, karnım çok kasılıyor canım acıyor , böylemi oluyor ki doğum sancısı :44:
,
sanıyorum böyle oluyor.ama gittikçe şiddeti artıyor...
karnım acıyor yatarken bile..
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi ve bebeklerimizi..
kasılmalarımda var sancımda. bakalım nereye kadar dayanıcaz.

haklısın canım. ama ben hiç eğilip doğrulamıyorum temizlik falan yapamıyorum.
yataktayım hep.

evet canım yaa o bel ağrısının kaldığını bende kaç kişiden duydum , spinaldede baş ağrısı diyorlar,, ama doktorun dediklerini yaparsan olmuyormuş diyenlerde var. ben panik değilimdir.bebeğimin çıkış anını görmek istiyorum bu yüzden birini tercih edicem bakalım. sanada hayırlı doğumlr canım ne güzel az kaldı artık heyecan doruktadır.haftaya bugün bebeğin seninle inşallah.

bende hiç nst ye girmedim, gidince hiç şikayet belirtmiyorum, usg den bakıyor bir olumsuzluk yok bu yüzden sanırım . salı günü gidicem gidince sertleşmeleri söyliycem , gerçi sertleşme olur korkma yarım saatten uzun olursa gel demişti.

3 kere nstye girdım ben bişi olmdgı halde

neden cnm senın erken dogum tehlıken varmıydı bende arada yapıyrm esım kıyametı koparıyr sen nasl hamılesın anlamadım hıc canının kıymetını bılmıyrsn dyor ya ıcıme sınmıyrkı zaten sadece supuryrm sılmıyrm bıle evde yallnızım napım dınlene dınlene yapmaya calısıyrm artık

kasık ağrısı oluyor ama uzun süreli değil , mesela biraz önce mutfakta ayaktayken kasıldı canım acıdı ayakta duramadım hemen oturdum 5 dk. sonra geçti , belkide yalancı sancılardır ne bileyim. çünkü senin dediğin gibi uzun süreli yatarken filan olmuyor bende , ay canım yatmaktanda sıkılmışsındır artık yanında kimse varmı bari , Allah şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…