2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum, bu "su gelmesi" nasıl birşey oluyor, ben suyum gelcek ve farketmicem diye çok korkuyorum, benim idrar problemim var zaman zaman tutmak mümkün olmayan şekilde az az afedersiniz altıma kaçırıyorum bununla su gelmesi karışırmı bilemiyorum, etrafımdada o kadar çok duyuyorumki suyu gelmiş farketmemiş falan gibi hikayeler korkuyorum elimde olmadan, tarif edilebilir bişeyse nolur tarif edermisiniz

canım farketmemen çok zor diye düşünüyorum.benim tam doğum çatalına çıkarken gelmişti ve öyle az boz bişey değildi.hatta gelirken afedersin böyle büyük ihtiyacım gelmiş gibi hissettim.

günaydın kuzulaaar daha doğrusu tünaydın bugün tatilde olmanın tadıını çıkarmayı hedefledim veee 11 de kalktım şimdi kahvaltımı yaptım oğluşumla size bakalım diye geldik
dün doktora gittik oğluşum 2 haftada hızla büüyümüş ve kafamız normal doğum iiçin biraz sınırı geçmiş arife gününe randevu verdi doktorumuz tekrar kontrol edicek ona göre doğum şeklimize karar vericez heyecan dorukta yani anlayacağınız ... dün çalışamaz raporumuzu aldık iş yerimize verdik vedalaştık oradaki arkadaşlarımızla sonra anneciğime gittim beraber pazara çıktık turşuluk malzeme ve kış için taze fasulye aldık oradandaaaa arkadaşımız yaren e gittiiiik çok güzel muhabbet sohbet eğlendik sağolsun çok güzel ağırladı oğluşumla bizi ....
ama akşama pertim çıkmıştı çok yorulmuşuz oğlumla ama bu sabah iyice dinlendik bugün taze fasulyemizi halledicez ve dinlenicez..
yeni doğum yapmış arkadaşlara tebrikler...

canım artık sona geldık gerçi ama bundan sonrası için sana tavsıyem hamurişini felan azaltmayı bırak tamamen kes:) he cok canın ıstıosa sabah saatlerınde ye ve gün içinde bunu telafı edıcek meyve sebze agırlıklı beslen..2-3 saatten fazla aç kalmamaya calıs ceviz kayısı yoğurt vs. gıbı seyler mutlaka al ara öğün olarak..ekmek olarak tam buğday tercıh et beyaz ekmek yeme..3 çeşit yedıgın yemeği 2 cesıte ındır pilav makarnadan feragat et bol bol yesıllıklı felan salata ye..yatmadan önce canın mutlaka bıseyler ıstıodur şekerli bıseyler sakın yeme cok az meyve ye yada bol bol su iç yat..kahvaltını da bugday ekmegıyle saglam yap butun gun enerjı yoksunlugu cekmemek ıcın...ben hamılelıkten öncede sonrada ıstısnalar dısında aşağı yukarı bu sekılde beslenıorum..fazla kılom yok 168 boyum kilom 55 ti. su an 63 kıloym canım..bı ıkı ay düzenli yedigınde zaten vucut alısıo ben tatlı manyagıydım mesela şerbetlı sutlu kac porsıyon yerdım doymazdım kılo gecen yıl 60 a dayanınca 2-3 ay sıkı dıyetle beslenmeyı duzene soktum öylede devam ettı..sımdı yedıgım meyve bıle bana tatlı yıomusum gıbı gelıyo:))

ayyy cok konustum galıba kac gundur yatıom ya hastalıktan bugun ıyıyım cok sukur pıyango sana vurdu:)

Merhaba güzel anneler nasılsınız
ben bugün çok halszim uykudan gözümü açamıyorum tansiyonumsa 14lerde, yarın kontrolümüz var iyi haberler alırız inşllh
kgl doğum yapmıs,Allah hayırlı evlat eylesin analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım

tunaydın canım ne güzel sende artık evindesin nihayet dinlenebilcekesin
kaç kilo olmuş erdem bey?
biz belkide arifeye kalmadan kavuşuruz oğlumuza, bu risk var bakalım şuan belli değil hayırlısı....

Son düzenleme:

Günaydın dün sormuşun mahkeme uzadı bugün dr agittik pzt günü bebek geliyor

Yok canım be n çok memnun oldum, son 3 haftadır annem yanımdaydı, bize çok iyi baktı, sağolsun...
Zaten ne vakit o benim yanıma gelse ya da ben gitsem kilo alıyorum katı katına....

Tosun tosmalak olduk yaavvv...
Bi de işin kötü yanı homini gırtlağa alıştım vazgeçmek zor gelecek ama ne yapalım başarıcaz artık....

Günaydın dün sormuşun mahkeme uzadı bugün dr agittik pzt günü bebek geliyor

Canım maşallah size, mahkemeyi boşver, Allah haklının yanındadır, olay ne bilmiyorum ama er geç herkes hak ettiğini yaşar....
Sen o güzel günün keyfine hazırla kendini, gül kokulu evladını saracağın anı düşün rahatla bol bol....

bişey olmaz yaa emzırırken dıkkat edersın canım

bu arada sezeryan olcaklara özenıorum valla günleri belli felan ya ne guzel bana zaman gecmıo artık sankı bı haftadır zman durmuş gıbı ya anlamadm dısarı cıkıp gezemıoruzda ki zaman gecsın.aman Allah yardımcımız olsun valla

sahınus hadi gözün aydın canım günün belli olmuş..pazartesiyede az kaldı zaman senin için durmuştur eminim

maşallah topik kalabalıklaştı eskisi gibi benimde kasım sonu gibi dünkü açıklıga bakmadan sonra belli bi hareketlilik olurda 40 a kalmaz...

maşallah topik kalabalıklaştı eskisi gibi benimde kasım sonu gibi dünkü açıklıga bakmadan sonra belli bi hareketlilik olurda 40 a kalmaz...

bende dün dr.daydım saat 11.30 civarı.. sen ne zaman gittin?

2 hafta sonra bir daha ki kontrolümüz bebek beklerse....

bende dün dr.daydım saat 11.30 civarı.. sen ne zaman gittin?

2 hafta sonra bir daha ki kontrolümüz bebek beklerse....

canım ben özlem hanıma gidiyorum ya dün 9 a kadar hastanede dediler 9 a kalmadan gittik çıktıgımızdan 9,30 falandı bekleyen çok hastadı vardı en az 1 saat beklersiniz dediler eşim kızdı sancısı var daha ne kadar bekliycez dediyince erkenden aldılar sonraki kontrol bayrama geliyo 10 gün sonra ya çagırdı senin fatih bey mi

hulusi bey cnm. biz pazar günü samcıyla acile gittik. pazarteside sabahtan çağırmıştı dr.
dün hakikaten çok kalabalıktı.

hulusi bey cnm. biz pazar günü samcıyla acile gittik. pazarteside sabahtan çağırmıştı dr.
dün hakikaten çok kalabalıktı.

kalabalık ama canım randevulu hastası var sonra acilden gelen hasta var dedi 5 kişi bekleticek beni zaten kasıklarımdan duramadım saçmalık ya sesini çıkarmanın faydası diyorum işte sen benim eşle oglanın ismi olan hulusi göktug beye gidiyosun he bi onu görmek nasip olmadı senin peki bişey dedi mi sancıya açılmaya baktı mı benim sancı 20 lerde çıktı açıklıkta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…