2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin ben de surekli uyanip ayni sekilde pijama degistiriyorum.sanki yarim saat uyuyup uyanyorum hep . Kendimde bir sorun oldugunu dusunmeye baslamistim cok sagol

canım gözün aydın , allahım uzun ömürler versin kızına

hayırlısı olsun canım.

bebeğini sağlıklıca kucağına almışsın önemli olan bu :) birlikte bol gülücüklü mutlu ömürler yaşayın inşallah.

bende günde 8 tane midilat alıyorum. erken doğum riskimiz var. çok sancım var. yatınca biraz daha iyiyim. işimiz zor. Allah hepimize yardım etsin.

canım hayırlı olsun ikinizde iyisiniz ya geri sıkıntılar geçer Allah'ın izniyle

hayırlı olsun canım çok şükür bebeğin iyi ve evinde annesinin kollarında darısı bizlerin başına olsun.

hayırlı olsun canım, gözün aydın.. darısı başımıza :))

Günaydın kızlar uyuyamadık oğlumla bizde teyzoşlara bakalım dedik rüyamda oğlumun normalde karnımda ayağını koydugu yerde dısardan görülecek sekilde seklini gördüm ilk basta 6 parmak sayıyorum sanki sonra bakıyorum beşmiş :)) o kadar küçük ki minyatür gibiydi. Sabah karnımda vardı agrı sımdı belımde hafif agrı var zaman gittikçe yaklaşıyor.Yarın kontrolü var

günaydın canım bende sureklı ruyamda göruyorum kızımı zaman yaklastıkca heycan oluyor galiba cumartesi gunu kavusucam inşallah kızıma..yarın oglusunu göruceksın ne guzel rabbım hepimizi düz kurtarsın...

canım boy ataga gecmiş bence bak o acıdan hiç üzülme :)))ince uzun bir delikanlı olur ne güzel bikaç cm daha uzarsa 51 cm veya daha fazlası olabilir.YARENN bu arada pazartesi doktora gidecegim maceralarım devam edecek benim doktor yurt dışına gitti ve dogumumda olmayacak son anda yaptı gene yapacağını((bakalım bu doktor nasıl olacak..inşalah güzel haberlerle geliriz.

günaydın güzel anneler,

sağlıklı günler dilerim, nasılsınız?

günaydın arkadaşlar zor geçen bir günün ardından selamlar dün çok agrım oldu adet agrısı gibi dayanamadım gittik 20 lerde bi sancı çıktı alttan baktı açıklıkta yok daha dogurmuyomuşum benim kızçe hala ters ne zamana kadar bekliycez dedim dogum anına kadar bekleyebiliriz dedi ikinci dogum oldugu için hala agrım var idrar yolları beni öldürecek bi geçeydi sanırım dogurana kadar antibiyotikten kurtuluş yok... sizler ve bebişleriniz iyidir inşallah...doguranlardan haberler gelmeye başladı darısı hayırlısıyla başımıza...

canım gözün aydın darısı başımıza inşallah saglıklı sıhatli bizde kucagımıza alırız...

gozun aydın tatlım allah hayırlı evlat etsın ıns kac kılo dogdu bebısın

hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla büyüt.

nbr canım senindemi erken doğum riskin var burda bir çok arkadaş kullanıyor bu ilaçtan, uzun zaman yoktun demek ağrıların varmış.yat candar kalırsa karnında okadar iyi.benimde doğum bayramdan sonra bakalım tam tarihim 1 hafta sonra belli olacak.ama artık yolun sonuna geldik çok zorlanıyorum,

maşallah canım , demekki senin oğlanın yapısı böyle canım . kimisi hiç bir şey yemediği halde bebek inanılmaz güzel kilo alıuyor, benim bir arkadaşım var 9 ay kustu hiç bir şey yiyemedi zorla 2 lokma koyuyorlardı ağzına 3850 doğurdu o yüzden sıkma canını doğunca güzel beslersin sen onu.

anladım canım,onu her hamileye mi yapıyolar?

sorma yaa geldi çattı hayırlısıyla,allahım sağlıkla hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin yarabbim yaa nooluurr..
ay canım çok az kaldı sen yazdıkça heyecanlanıyorum , ne güzel ama mutlu bir bekleyiş.

Allah hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, nazarlardan korusun sizi Rabbim....
Allah'ım hepimize evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar biz de dün doktordaydık, tosun tombalak olmuşum iyice, doktor bu kilo ne böyle dedi....
Dedim kabul etmiyorum o tartıyı ben 1 litre su içmiştim
Doktor ben bilmem artık dedi 4 kilo almışız 1 ayda, anneanne iyi bakmış bize, acil sirenleri çalıyor resmen...
Diyet vermedi ama dikkat et ekmeğe, hamur işine dedi, hareket et dedi....
((

Kızlar kilo kontrolü için uyguladığınız beslenme listelerini paylaşır mısınız?
Burcuxxx, Sudem34 sizden bilgi istiyorum kızlar, beslenme düzenleriniz nasıl?

kızlar merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.biz çok şükür iyiyiz.artık işe gidip gelmek ev işi yapmak zor oluyor baya.biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum.ama dinlenmek için heveslenmiyorum çünkü baya bi işim var.bebeğin kıyafetleri battaniyeleri yıkanıp ütülenecek.çanta hazırlanacak.ev temizlenecek.kara kara düşünüyorum bunları nasıl yapacam diye.ama yeterki kızım sağlıklı sıhhatli güzellikle hayırlı zamanda gelsin inş.

Yardım edebilecek kimse yok mu canım sana????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…