canım emin ol hemen hemen hepimizde aynı sıkıntılar var ben artık gece uyuyabilmek için yatmadan 3 saat öncesine kadar su meyve hiç birşey ağzıma sokmuyorum ve kzıma sürekli lütfen kızım uyu diye yalvarıyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum çünkü. Gece 2-3 pijama değiştiriyorum elimden gelse atletle yatıcam ama sonuç grip oldum hala ateşler içinde yanıyorum
slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum
slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum
Günaydın kızlar uyuyamadık oğlumla bizde teyzoşlara bakalım dedik rüyamda oğlumun normalde karnımda ayağını koydugu yerde dısardan görülecek sekilde seklini gördüm ilk basta 6 parmak sayıyorum sanki sonra bakıyorum beşmiş :)) o kadar küçük ki minyatür gibiydi. Sabah karnımda vardı agrı sımdı belımde hafif agrı var zaman gittikçe yaklaşıyor.Yarın kontrolü var
Evet canım artık sıkmıycam canımı ben bakıcam oğluşuma doğunca tıkıcam memeyi ağzınaama valla 3000 gr da olursa sevinmem değil hani. Artık son haftalarda ne alırsa napalım, yeterki sağlıklı olsunlar
hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla büyüt.slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum
nbr canım senindemi erken doğum riskin var burda bir çok arkadaş kullanıyor bu ilaçtan, uzun zaman yoktun demek ağrıların varmış.yat candar kalırsa karnında okadar iyi.benimde doğum bayramdan sonra bakalım tam tarihim 1 hafta sonra belli olacak.ama artık yolun sonuna geldik çok zorlanıyorum,hayırlısı olsun canım.
bebeğini sağlıklıca kucağına almışsın önemli olan bu :) birlikte bol gülücüklü mutlu ömürler yaşayın inşallah.
bende günde 8 tane midilat alıyorum. erken doğum riskimiz var. çok sancım var. yatınca biraz daha iyiyim. işimiz zor. Allah hepimize yardım etsin.
maşallah canım , demekki senin oğlanın yapısı böyle canım . kimisi hiç bir şey yemediği halde bebek inanılmaz güzel kilo alıuyor, benim bir arkadaşım var 9 ay kustu hiç bir şey yiyemedi zorla 2 lokma koyuyorlardı ağzına 3850 doğurdu o yüzden sıkma canını doğunca güzel beslersin sen onu.Ve doktor kontrolünden geldik 34+1 de 2300 gr 43cm olan oğlum bugün 36+1 de 2500gr 48 cm.sonuç oğluşum büyüsün die ben almışım 4 kilo sıpam almış 200 gr.demek ki bz dünyaları da yesek onlar alacaklarını alıyolar.doğum tarihimizde 1kasım allah nasip kısmet ederseepidural sezeryan olucak
ay canım çok az kaldı sen yazdıkça heyecanlanıyorum , ne güzel ama mutlu bir bekleyiş.
anladım canım,onu her hamileye mi yapıyolar?
sorma yaa geldi çattı hayırlısıyla,allahım sağlıkla hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin yarabbim yaa nooluurr..
selam canlaaaarrrrrr nasılsınız bakaaalımm
doğuran var mı kgl dışındaaa
kızlar merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.biz çok şükür iyiyiz.artık işe gidip gelmek ev işi yapmak zor oluyor baya.biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum.ama dinlenmek için heveslenmiyorum çünkü baya bi işim var.bebeğin kıyafetleri battaniyeleri yıkanıp ütülenecek.çanta hazırlanacak.ev temizlenecek.kara kara düşünüyorum bunları nasıl yapacam diye.ama yeterki kızım sağlıklı sıhhatli güzellikle hayırlı zamanda gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?