saol canımmmm maşAllah oglusunaaa
bende streslıyım gunler gecmıyor ne olucak nasıl olucak hıc bılmıyorummm Allah kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin hepimizeee
Kader arkadasiim cok sevindim :) benim de tup bebek :)) Ayy heyecanlıyım cok Rabbim hayırlısında kucağımızda olduğu günleri gösterir inşallah
cnm ya ne guzel ya zorlu sınavı gecmışsınız bıde kucagınıza aldımmı tamamdır kımbılır ne zor gunler gecırdınız o guzel haberı alna kadar rabbım herkeze nasıp etsın
bebeeekkkleriiimmmm nasılsunnn canımmmmmmmmmmmm dogurdun mu yoksaaaa
amın cnm ya rabbım erkesın evladına sağlık versın
ay senınde az kalmış cnm nasıl heyecan varmı normalı bekemekte heyecanlı olsa gerek
oğlumuz ıy cnm ya bugun 3 haftalık oldu tam oysakı 40 haftamız yenı doldu normal olsa sımdılerde olcaktı
ne kadar zamanda gısıyosun cnm kontrole
amın cnm ya rabbım erkesın evladına sağlık versın
ay senınde az kalmış cnm nasıl heyecan varmı normalı bekemekte heyecanlı olsa gerek
oğlumuz ıy cnm ya bugun 3 haftalık oldu tam oysakı 40 haftamız yenı doldu normal olsa sımdılerde olcaktı
ne kadar zamanda gısıyosun cnm kontrole
kızlar merhaba bugün benden nişan gibi bişi geldi. hani diyolarya sümüksü kanlı akıntı.. ama benim ki kahverengi filan değildi kanlı hiç değil. baya şeffaf bişi. 9 aydır böyle bişile karşılaşmamıştım hiç. abaca ne olaki?
Canim haftada iki falan goruyorum doktorumu nst sonucumla birlikte gidiyorum ama tabi her seferinde bakmiyo gecen hafta bakmisti bi, bi de bu pzt bakcak. Kilosu az gidiyodu bizim de canim yaa insallah normale donmustur. En son 2.800 civari dedi. Bakalim bu sefer ne kdr dicek. Valla normali beklemek de cidden heyecan verici sanci ne zaman gelcek dogum nasi olcak, bilmedigin biseyi bekemek de zor. Belki de sezeryan olurum belli olmaz tabi. Rabbim Hepimizi rahatca kavustursun insallahh
48 saat ıcınde dogum başlayabılır cnmmm hadı hyrlısı
dur kız heyecan yaptırma bana. hayır rengi kahverengi filan olsa kesin nişan dicem ama normal sarımsı bişidi. iğrenç bee..
bi de hastanelerle ilgili bişi soracağım. ben 1 kasımda ücretli randevuya gitmiştim. 13 ünde gene gideceğim. 10 gün içinde ücret alınmıyor özellerden diye biliyorum. cumartesi pazarlar dahil mi bu 10 güne bilen var mı? doktor sadece 13 ünde gel dedi randevu filan almadım ben de.
dur kız heyecan yaptırma bana. hayır rengi kahverengi filan olsa kesin nişan dicem ama normal sarımsı bişidi. iğrenç bee..
bi de hastanelerle ilgili bişi soracağım. ben 1 kasımda ücretli randevuya gitmiştim. 13 ünde gene gideceğim. 10 gün içinde ücret alınmıyor özellerden diye biliyorum. cumartesi pazarlar dahil mi bu 10 güne bilen var mı? doktor sadece 13 ünde gel dedi randevu filan almadım ben de.
cnm malesef hafta sonu dahıl benım dr um öle durumda hep 10 gun ıcerısınde cagırıyo sen dolmadan gıt cnm randavuda al cnm mutlka acunku kontrolde olsa randavu ıstıyolar
ben bu son zamanlarda hani sık sık gıdıoruz ya onların hıcbırne randevu almadan gıdıorum cunku benım dr.dan randevu almak bı sorun cok yogun oldugu ıcın..bende dırek gıdıorum nst mı cektırıp iceri verıorum arada alıolar..önceden olmuodu öle ama artık sonlardayız ya bekletmıolar yani..tabı hastaneden hastaneye deısıodur oda var.
cnm malesef hafta sonu dahıl benım dr um öle durumda hep 10 gun ıcerısınde cagırıyo sen dolmadan gıt cnm randavuda al cnm mutlka acunku kontrolde olsa randavu ıstıyolar
ben bu son zamanlarda hani sık sık gıdıoruz ya onların hıcbırne randevu almadan gıdıorum cunku benım dr.dan randevu almak bı sorun cok yogun oldugu ıcın..bende dırek gıdıorum nst mı cektırıp iceri verıorum arada alıolar..önceden olmuodu öle ama artık sonlardayız ya bekletmıolar yani..tabı hastaneden hastaneye deısıodur oda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?