2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız bilemyorum sabah iyiym filan diye sıkıştırdı akşam anlıcazzz

oy hayatım gelmiş hoşgelmiş bize yiyecek neler getirmişşş

Satını doktor nasıl değiştirdi canım anlayamadım :44:

hoşbuldukkk bidenemm, ne mi getirdimmm :44: ımmm erik

senin kocan şebeke dışı değilmiydi

günaydın tatlımm.. iyiyiz sen nasılsın???

bende iyiyimmm canım benim benim cumaları çok severim 2 gün tatil

hoşbuldukkk bi tanem, sağol canm,
cumadan sonra 2 gün tatil veeeee yarın bebişimi göreceğimmm

ne bantı o fıstık göbek bantı da ne:26:

hadii kızzz ordann alışveriş canavarıı seniii suçu benim üstümee atıyorr bu hatun aysunnn yaaa
bak bakalım bebeğim inşallah kalmıştırr

hoşgeldin balımmmmm nasılsınz kızınlaa hersey çok güzel canım maşAllahhh birdahaki ayda ben alayım barimmmm
ayyy iyiyizz kızımlaa teyzesiii..bi güzel kahvaltımızı yaptık teyzoşlarıı özledikk hemen geldikk
canım bende o aylar için aldım zatenn en minnacık şeyleri pek almıyorum...zaten hediyede gelir...bende geneklde 6-9 ay, 12-18 ay alıyorum internettten bulup aldıgım şeylerii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar ay ne güzel bir gün Cuma
nasılsınızz kızlarrrr
günaydın hayataım..sizedee hayırlı cumalarr paşanlaaa

bakalım göbüş bandın nasıl durmuşş merak ettim...

sağoll teyzesi..kızçemmm yaza 7-8 aylık olacak allahın izniyle...bende 9 aylık aldımkii giydireyim kuzumaa

o bendede var kuzummm teşekkür ederiz yinedee :)))))

bende sonuclarım bugün çıkarsa yarın doktor amcaya gdicez tahlilleri göstermeye

ama ama ben naptım yaaa üzerime atmayın suclrınızı dayanamıyorsunuz alıyorsunuzz en iyisi ben sizin kocişlerle göruseyımde kredi kartınızae el koysunlar bu ne yahuuu

kızlarım acuktular anne acuktuk diyorlar ve bana mutfağın yolu göründüçayı demlemiştim patates kızartması istedi prensesler tava başı beni bekliyor görüşürüz canlarımmm

canım kadın çok iyi ama ne bileyim çok anlayışlı insanlar değiller... ya en basiti bizde kaldığında ben en azından kahvemi kocamla başbaşa içmek isterim yemekten sonra ama hayatta düşünmez böyle şeyleri... teyzemin kayınvalidesi urfalı, kadın yemeğini bile önceden yer sen kocanla beraber ye diye..

yok kesin dolanır ben de kalır... öyle yaşlı dediysem anneme göre yaşlı aslında... annem 43 yaşında o 55 yaşında... ama şekeri tansiyonu falan var.

annem varken de gitmez işte... diyorum ya anlayışlı değil. çok cahiller çokk. ama iyilik konusunda çok aşırı melektir.

oo tahminler süperrr

banada kız diyorlar cildim sivilcelendi lekelendi ondan sanırsam bide popom buyudu

bana da annem demişti kalçan kocaman oldu kesin kız diye...
ama benim çok hoşuma gidiyo, hiç sevmem tahta popoyu

bebişde senin gibi şişko olursa 9 aylığı doldurur benimkide aynı

acaba 12 aylıkmıı alsaydımm benim kızçeee bi tosuncukk olmasın sakın anasına çekip...
kız gerçi ben küçükken bi zayıfmışım kiii, nolduysaa lisede oldu bana şimdidee 76 kiloyum...doktorr fazla almışın dedi.. kuzucumm 150 gr ben 7600gr :44:

sabahları tuzlu birşeyler ye, bir saat sonra sütünü iç ya da sıvı şeyler al canım...

ahh canım sağol. beni sabahları görsen. o sütü tam yarım satte kabul ediyor midem ( yudum yudum içiyorum. çok vakit harcıyorum. katı bişiye midem hemen tepki veriyor. sabahları yiyemiyorum, ne güzel bir ara yumurta yiyordum. şimdi tiksindim (

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar ay ne güzel bir gün Cuma
nasılsınızz kızlarrrr

oyy oyy sağol canım. çok güzel anam bugün :)

erkekler daha çok geriliyor iş yüzünden. bizimki işyerinde ortalığı yakıyor evde bebek gibi sızlanıyor. akşam bana diyor ki sen bebek gibisin bende bebek gibiyim ee bebeğimiz olacak. biz 3 bebek ne yapcaz? :))) 3. bebek büyüyecek canım ama sen hiç büyümeyeceksin dedim bende. haklısın diyor :))))))

senin kocan şebeke dışı değilmiydi

günaydın tatlımm.. iyiyiz sen nasılsın???

:)))))) şebeke dışı

Günaydın şekerim hoşgelmişsinnnn seninde cuman mubarek olsun inşAllah

sağol anam:)

kız diyorum bende :)

heh senide yazdım. ilan edecem herkesi :)

oo tahminler süperrr

banada kız diyorlar cildim sivilcelendi lekelendi ondan sanırsam bide popom buyudu

bende tek tük sivilce çıktı. leke yok. popom küçüldü ama açlıktandır. yalnız karnım top gibi.

evet canım. işi çok stresli trilyonluk mallar eline bakıyor. benimki ürünlere onay veriyor, mallarda sıkıntı olunca patronu buna baskı yapıyor. bizimki testlerden geçsin diye uğraşıyor. (((((( fabrikada bu işe yetkisi olan tek kişi o. yerine birinide bulamazlar. türkiyede bu işi yapan nadir insanlardan. eşime ne paralar teklif ettiler o yinede bırakmadı, ihanet etmedi işyerine. canım benim çok sadıktır o.

ama ama ben naptım yaaa üzerime atmayın suclrınızı dayanamıyorsunuz alıyorsunuzz en iyisi ben sizin kocişlerle göruseyımde kredi kartınızae el koysunlar bu ne yahuuu

annesinbirtanesi herşeyi bitirmiş, hiçbişi bırakmamış

canım en azından biberon, tırnak makası, ateş ölçer, alt açma, önlük, şapka...vs alınabilir unisex olarak

ay bende dün kayınvalidemle konusmadığım kadar telefonla konuştumm bana kızım dedi gözlerim doldu Allah için unutmaya calısıyorum yptıklarını anlayış bekleme ccanım maalesef bizdekilerde de yok

bana da annem demişti kalçan kocaman oldu kesin kız diye...
ama benim çok hoşuma gidiyo, hiç sevmem tahta popoyu

benimkide dolu dolu oldu maşAllah eskiden yoktu herkes memnun şimdiilikkk

kızlarım acuktular anne acuktuk diyorlar ve bana mutfağın yolu göründüçayı demlemiştim patates kızartması istedi prensesler tava başı beni bekliyor görüşürüz canlarımmm

bende patates kızartması istiyorum dün gece rüyamda gördüüüümmm bende gelebilirmiyiiim

ay canım biraz fazla almışsın sanki... şişlik var mı vücudunda? benim bu hafta 4 kiloya yakın almışım görünüyor ama o bile rahatsız ediyor beni...
ben de 0-3 aylık kıyafetleri az alıcam... benimki de tosuncuk olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…