kız bilemyorum sabah iyiym filan diye sıkıştırdı akşam anlıcazzz
oy hayatım gelmiş hoşgelmiş bize yiyecek neler getirmişşş
Satını doktor nasıl değiştirdi canım anlayamadım :44:
senin kocan şebeke dışı değilmiydi
günaydın tatlımm.. iyiyiz sen nasılsın???
canım kadın yaslı demiştin zaten o yüzden ayağında dolanmayı istemez annenin dolanması daha uygun gelir o an için ona ve annen varken fazla kalmaz sonrasında gelir
akşehirli kaynanalar kötü çıkmazlar tanıdıklarım hep iyi huylu ve anlayışlı inşş seninkide öyle olur
bunları düşünüpde mübarek günlerde kötü seyleri çağırma da yaşama olmasın hep iyi seyler gelsin aklına
konyada olursan ben gelirim sana ne güzel işte
yok canım atış serbest bu dava benim davam da akşama içimde bişey kalmaz benim geçer gider:26:
tamam canım
hoşgeldin canımseninde cuman mübarek olsun
neden cuma olduğuna seviniyorsun sen yoksa yarın doktoramı gidiyorsun
tatlım biz tablo yaptık artık cinsiyetlerde belli ya. ben kaçırmış olabilirim geçen hafta yoktum ya... belirleyelim ne var ne yok bebişlerde:)
Kızlar şu bantlarım geldi göbekk ve saç bantı giyinip akşam çektimm birazdaş göbiş topiğnde paylaşacağımama akşam yemeğinde kuru fasulye vardı ay göbişim bir çıktı pir çıktı yaniiiii
hadii kızzz ordann alışveriş canavarıı seniiicanımmm bebeğimmmm naptın ama sen şimdi bak oldu mu? ben sabahtan beri alışverişsitelerine girmemek için cebelleşiyorumsen bana neler gösteriyosun böyle aysuncuumm kusura bakma dayanamııciimmmmmm teksuçlu annesinbirtanesi bana bişi deme
canım hepsi çok şirinlerrrr pembe eşorfman takımından kaldıysa ben de alıciimm
ayyy iyiyizz kızımlaa teyzesiii..bi güzel kahvaltımızı yaptık
hoşgeldin balımmmmmnasılsınz kızınlaa hersey çok güzel canım maşAllahhh birdahaki ayda ben alayım barimmmm
canım bende o aylar için aldım zatennannesinin birtanesi hayırlı uğurlu olsun canım aldıklarını güle güle giydirr kızına inş. yalnız bizimkiler kasım bebşi olacak malum:)üstte en son sağdaki 2 kısa kollu takımı giydiremiyebilirsinbiz yazlıkları ancak 6-9 aylık giydirmeye başlıycaz inş.kollar bacaklar boğum boğum
günaydın hayataım..sizedee hayırlı cumalarr paşanlaaagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar ay ne güzel bir gün Cuma
nasılsınızz kızlarrrr
Kızlar şu bantlarım geldi göbekk ve saç bantı giyinip akşam çektimm birazdaş göbiş topiğnde paylaşacağımama akşam yemeğinde kuru fasulye vardı ay göbişim bir çıktı pir çıktı yaniiiii
evetttt annişlerin en tatlısıı
ayy minnoş güle güle giyin yeşile ve yanındakine bittim
ne bantı o fıstık göbek bantı da ne:26:
hoşbuldukkk bidenemm, ne mi getirdimmm :44: ımmm erik
bende iyiyimmm canım benim benim cumaları çok severim 2 gün tatil
hoşbuldukkk bi tanem, sağol canm,
cumadan sonra 2 gün tatilveeeee yarın bebişimi göreceğimmm
bak şimdi göbiş topiğine atıyorumm foto mu
hadii kızzz ordann alışveriş canavarıı seniiisuçu benim üstümee atıyorr bu hatun aysunnn yaaa
bak bakalım bebeğim inşallah kalmıştırr
ayyy iyiyizz kızımlaa teyzesiii..bi güzel kahvaltımızı yaptıkteyzoşlarıı özledikk hemen geldikk
canım bende o aylar için aldım zatennen minnacık şeyleri pek almıyorum...zaten hediyede gelir...bende geneklde 6-9 ay, 12-18 ay alıyorum internettten bulup aldıgım şeylerii
günaydın hayataım..sizedee hayırlı cumalarr paşanlaaa
bakalım göbüş bandın nasıl durmuşş merak ettim...
sağoll teyzesi..kızçemmm yaza 7-8 aylık olacak allahın izniyle...bende 9 aylık aldımkii giydireyim kuzumaa
sağoll teyzesi..kızçemmm yaza 7-8 aylık olacak allahın izniyle...bende 9 aylık aldımkii giydireyim kuzumaa
canım kadın yaslı demiştin zaten o yüzden ayağında dolanmayı istemez annenin dolanması daha uygun gelir o an için ona ve annen varken fazla kalmaz sonrasında gelir
akşehirli kaynanalar kötü çıkmazlar tanıdıklarım hep iyi huylu ve anlayışlı inşş seninkide öyle olur
bunları düşünüpde mübarek günlerde kötü seyleri çağırma da yaşama olmasın hep iyi seyler gelsin aklına
konyada olursan ben gelirim sana ne güzel işte
oo tahminler süperrr
banada kız diyorlar cildim sivilcelendi lekelendi ondan sanırsam bide popom buyudu
bebişde senin gibi şişko olursa 9 aylığı doldururbenimkide aynı
sabahları tuzlu birşeyler ye, bir saat sonra sütünü iç ya da sıvı şeyler al canım...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar ay ne güzel bir gün Cuma
nasılsınızz kızlarrrr
mide bulantıları olacakda biz görmeyelim sekerim onları ilk aylardan hafif geçiyor nede olsa o bulantılar
evet canım iş stresi adamları mahvediyor ama yapmasın yansıtmasın banakızdığı seyde önemli olsa gam yemem boş oturuyormuş çalışmıyormuş aldığın parana bak asgari ücretin 2 katını veriyor adam buna boş otur diyorsa boş otursun
evet sabah küs uyanmadık en azından bunada şükür
inşş canım diğer kandillerde geceyi yasayabilelim inşşş
senin kocan şebeke dışı değilmiydi
günaydın tatlımm.. iyiyiz sen nasılsın???
Günaydın şekerim hoşgelmişsinnnnseninde cuman mubarek olsun inşAllah
kız diyorum bende :)
oo tahminler süperrr
banada kız diyorlar cildim sivilcelendi lekelendi ondan sanırsam bide popom buyudu
ayy piyango bileti gibi oldu bu....
ama eşin de erkek dediyse ben başka hiç bişey demiyorum burcu... benim eşim erkeğe çok düşkün olduğu halde "kız olucak esra, içime öyle doğdu" dedi... zira dediği oldu. benim de içime kız doğmuştu zaten...
eşin de erkek dediyse konu kapanmıştır, bir oğluşumuz daha geliyor.
bu arada eşinin iş sıkıntısı var galiba... Lütfen yıpratmayın kendinizi... bebek bereketiyle gelirmiş. ben buna çok inanırım. Sıkmasın kendini. Herşey olacağına varır. Allaha şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Rabbim beterinden korusun inşallah.
ama ama ben naptım yaaaüzerime atmayın suclrınızı dayanamıyorsunuz alıyorsunuzz en iyisi ben sizin kocişlerle göruseyımde kredi kartınızae el koysunlar bu ne yahuuu
buraya link at canım ya hemen bulamıyorum ben
canım kadın çok iyi ama ne bileyim çok anlayışlı insanlar değiller... ya en basiti bizde kaldığında ben en azından kahvemi kocamla başbaşa içmek isterim yemekten sonra ama hayatta düşünmez böyle şeyleri... teyzemin kayınvalidesi urfalı, kadın yemeğini bile önceden yer sen kocanla beraber ye diye..
yok kesin dolanır ben de kalır... öyle yaşlı dediysem anneme göre yaşlı aslında... annem 43 yaşında o 55 yaşında...ama şekeri tansiyonu falan var.
annem varken de gitmez işte... diyorum ya anlayışlı değil. çok cahiller çokk. ama iyilik konusunda çok aşırı melektir.
bana da annem demişti kalçan kocaman oldu kesin kız diye...
ama benim çok hoşuma gidiyo, hiç sevmem tahta popoyu
kızlarım acuktular anne acuktuk diyorlar ve bana mutfağın yolu göründüçayı demlemiştim patates kızartması istedi prensesler tava başı beni bekliyor görüşürüz canlarımmm
acaba 12 aylıkmıı alsaydımmbenim kızçeee bi tosuncukk olmasın sakın anasına çekip...
kız gerçi ben küçükken bi zayıfmışım kiii, nolduysaa lisede oldu banaşimdidee 76 kiloyum...doktorr fazla almışın dedi.. kuzucumm 150 gr ben 7600gr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?