- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
ben de ceviz yiyodum sadece... dün bademle fındık aldım...
sütle hala aram çok kötü...yoğurt ayran idare ediyorum.
kpss kursuydu değil mi? az kaldı sınava da... Allah yardımcın olsun
bende 4 kilo görunuyr 3 kiloydu son 1 haftadır 1 kilo almıs görunuyorum offf nolcak böyle halimiz
evet eylul gibi bırakmayı dusunuyrum canım patronda güzel şeyler düşünüyor benle ilgili ama Allah nasip ederse bebeğime ben bakmak istiyorum
inşAllah doğum zamanı annemle annanem yanımda olsun istiyorum
ufff evett çok almışım bende anlayamadım...ilk başta 1.8 kilo aldım...sonra bi duraklama evresi yaşadık...yeniden hızlandı kilo alışımm70 ile başlamıştım hamileliğee...tamm 6 kiloo fazla dedi doktorrumuzz:44:
70le başladım 6 kilo almışım 4 aydaa kuzum
benım kayınvaldemde esımle konusurken aynısını yapar oglum napıyo dıyebasta bende bozuluyodum o benım oglum dıye ama artık alıstım sevgısınden yapıyor
yok ben bunalrı hıc düzenli yemıyorum yersem bı avuc yerım o bana 1 hafta gıde rbıdaha canım ıstemez süt hıc ıcmıyorum doktor kahve veya neskuıkle ıc dedı ama yokbıde bunları yesem ıyıce şişerim ben benım ıstah acıldı cok sukur enerjım yerıne geldı am akılo korkusuda agır basıyor doktor bugun fırcayı basıcak 69.4 cıktım evde sımdı taa 3te gıdcıem orda 71 den asagı cıkmam gecen ay 68 cıkmıstım
benım kayınvaldemde esımle konusurken aynısını yapar oglum napıyo dıyebasta bende bozuluyodum o benım oglum dıye ama artık alıstım sevgısınden yapıyor
yok ben bunalrı hıc düzenli yemıyorum yersem bı avuc yerım o bana 1 hafta gıde rbıdaha canım ıstemez süt hıc ıcmıyorum doktor kahve veya neskuıkle ıc dedı ama yokbıde bunları yesem ıyıce şişerim ben benım ıstah acıldı cok sukur enerjım yerıne geldı am akılo korkusuda agır basıyor doktor bugun fırcayı basıcak 69.4 cıktım evde sımdı taa 3te gıdcıem orda 71 den asagı cıkmam gecen ay 68 cıkmıstım
bende dün 5 kilo çıktı kuzum ben napıyım doktor amcamızda kızdı ama ben eskisi gibi bile yemiyorum ki doktor ödemde vardır dedi ama doğuma kadar ne olacam bilmiyorum
Yok canım ben eğitimciyim, faaliyet kursu, saatlerini ayarlayamamışlar, ya iş çıkışı olacaktı ya da iş saati ama tam iş saatinin yarısında yapmışlar, sabah 1 saat mesafedeki işyerime gidiyorum, işten çıkıp 1.5 saatlik mesafedeki kursa 2 otobüsle gidiyorum....
Bir de gürültücü komşum gece uyutmuyor onun yorgunluğu, uçuk attı yüzümde yoruldum gerçekten bu hafta...
anladım canım... annenler şehirdışında mıydı? ahh ah ben de istiyorum ama kayınvalidem kalırsa annem hayatta kalmaz:2: düzgün bir dille söylemem lazım
ben de 69la başladım şimdi 72-73 gidip geliyor... yürüyüşe çıkıyosun değil mi... ama bi de midem kazınıyo diyodun sürekli :26:
yok ben daha alışamadım sahiplenmelerine... oğlum desinde benim bebeğime bebeğimiz demesin
ahh canım sağol. beni sabahları görsen. o sütü tam yarım satte kabul ediyor midem( yudum yudum içiyorum. çok vakit harcıyorum. katı bişiye midem hemen tepki veriyor. sabahları yiyemiyorum, ne güzel bir ara yumurta yiyordum. şimdi tiksindim (
şu midelr sorun çıkarmasa ne olur ki ya((
acaba 12 aylıkmıı alsaydımmbenim kızçeee bi tosuncukk olmasın sakın anasına çekip...
kız gerçi ben küçükken bi zayıfmışım kiii, nolduysaa lisede oldu banaşimdidee 76 kiloyum...doktorr fazla almışın dedi.. kuzucumm 150 gr ben 7600gr :44:
Kızlar hergün ceviz, kuru üzüm, pekmez, muz, süt gibi şeyleri yemeye çalışıyor musunuz?
Ben ceviz kuru üzüm çok sevmem yemeye çalışıyorum hergün ama zorla...
bu hafta da sabah 8 akşam 7 kursum vardı rezil oldum koşturmaktan, önce işe gidiyorum, sonra öğlen çıkıp kursa gidiyorum akşam 7 de geliyorum, tüm düzenim şaştı, süt bile içemiyorum...
günaydın kızlarr
saat 3 te randevum var bebişimle dua edin güzel haberlerle dönelim
gecede rüyamda gördüm kızdı doktor karnımı acıp verıyodu elıme sonra oglum alırken düştü hemen geri koydu karnıma allah hayır getırsın kafama taktıgım ıcın görüyorum esıme de dıyorum sabah cok heyecanlıyım noldu dıyo bakalım cınsıyetı öğrenebilcek miyiz dedim hiç takma ben biliyom dedi ne biliyin erkek demi dedim evet diyoo kadar rahatkı ah bıde ben takmasam elımde deıl cok merak edıyorumm
tatşım bende burcu için kız gibi hissediyorum:103::103::103::103:
anacım zayıflar az alıyorlar maşAllah biz tosuncuklar 4-5-6 kilo alıyoruz üüzlmeyin kızlar o zayıflar son 3 ayında birden şişeceklerr hijhhaahhaa kötüyüm ben kötüyümmmm
evet canım neden böyle oldu ki? normal yiyordun sen. inşallah hepsi bebişe yapışırda onla beraber çıkar. bakalım bana doktor kızacak mı? hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim. -1 de kaldım((
muz standart yiyorum. aç olduğum için hem doyuruyor hemde faydalı. süt sabahları 1 bardak. gerisini canım istedikçe. çoğu şey midemi bulandırıyor.
:))) enteresan bir rüya. canım Allah hayıra çıkarsın. inşallah güzel haberlerle geleceksin.
bak senide yazdım. akşama kesin kayınvalide bırakmaz bizi. doktordan sonra onlara gideriz. inşallah geç gelmeyizde yazarım size.
e tabi bi de onlar 3 ay içinde vericekler... biz 1 yıldaama benim 4. ayım bitti 3-4 kilo fazla değil kiiiiiii :26::26::26:
yok canım aynı şehirdeyiz çok şüküruzaktada olsalar annem gelir benim duramaz
canım maşa varken elini yakma derim eşine usul usul işle lohusalık şöyle zor böyle diye annem olsa yanımda yeterli fian dersin ama ince ince
Düşün işte, gece uyku yok gündüz full çalışma....amannn insan nasıl dayanır o kadar yola...Allah yardımcın olsun.
evet canım neden böyle oldu ki? normal yiyordun sen. inşallah hepsi bebişe yapışırda onla beraber çıkar. bakalım bana doktor kızacak mı? hala hamilelik öncesi kiloma dönemedim. -1 de kaldım((
muz standart yiyorum. aç olduğum için hem doyuruyor hemde faydalı. süt sabahları 1 bardak. gerisini canım istedikçe. çoğu şey midemi bulandırıyor.
:))) enteresan bir rüya. canım Allah hayıra çıkarsın. inşallah güzel haberlerle geleceksin.
bak senide yazdım. akşama kesin kayınvalide bırakmaz bizi. doktordan sonra onlara gideriz. inşallah geç gelmeyizde yazarım size.
ben de 69la başladım şimdi 72-73 gidip geliyor... yürüyüşe çıkıyosun değil mi... ama bi de midem kazınıyo diyodun sürekli :26:
sabah konuştuk biraz... ayyy bi güzel konuştu önce "bebeğim ben ne güne duruyorum, ikimiz beraber büyütücez bebeğimiz, sıkma canını" falan diyeee.. ama sonra "anneler ilk başta kalırlar biraz" dedianneler? annemle annesi yani ama art niyetli değil kuzucum... Annesi çok çok mutlu olucak çünkü, geri kalmasını ister mi hiç... istemez tabiki... Hem kayınvalidem çok yardımcı olur bana... evimi her geldiğinde temizler, yemeğimi yapar... ama bi kusuru anlayışlı değil işte
agzın bal yesin ne diyimanam arcak sende mi gidiceksin kuzum hayırlı haberlerle gel banada kızın olucakmış gibi geliyor
kız aynı ıste 69.4 le 71 arasında 1.5 kg var71 cıksan iyi ben 1.5 kilo fazla çıkıyorum doktorun odasında
boyum 1.70 baslangıc 67.4 ama once 2 kıloya yakın verdım su an 69.4 ısteBoyun ve başlangıç kilon nasıldı?
Ben +21 kilo fazlayla hamile kaldığım için doktor kilo almamı hiç istemiyor ama ben 1 haftada 1.5 kilo aldım......
agzın bal yesin ne diyimdun bı arkadasta erkek olcak bence dedı burda bakalım hayırlısı
kız aynı ıste 69.4 le 71 arasında 1.5 kg varbugun az yemelıyım
boyum 1.70 baslangıc 67.4 ama once 2 kıloya yakın verdım su an 69.4 ıste
evet canım amın ıns
Eki Görüntüle 427530
Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi
Bebek olmak bana;
1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR
Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.
doktor bana normali 5 ayda 5 kilo ama sen kilolu hamile kaldıgın için 0 kilo dedi de kim takar doktorunapim alıyorum yahuuuu
o minişin arkasında dolaşmaktan verririz canımmm
yürüyüş akşamları 30 dk-45 dk yapıyoruz canım...çok aşırı yemiyorum...ekmeği falan zaten yemezdim şimdide dikkat ediyorum...pekmez içiyorum her sabah 3 yemek kaşığı (o kilo yaparmıkii?:44:)
midem kazınıyorr hemde nasıl dünde dedim yaa kuzummdoktor kayıtlarına 76 diyee (75.8) diyee not geçti bile...ben sabah evde tartıldıgımda biraz daha az çıkıyorum ama gelde anlat bunu doktoraa:18:
dikkat et çok almışızz dedikilolu hamile kalıncada böylee oluyorr yaaa..ahhh ahhh 62-62 iken hamile kalacaktım kii işe bi başladım oturmaktan 7 kilo aldımm ...şiştim resmenn..oldum sana 70
üstünede hamilelik geldi...oldu sana 76haaa takımıycam ama normal doğum istiyorum diyee geziyorum ortalıktaa hayırlısıylaa, böyle kilo alırsammm çokkkk yaparımm normal doğumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?