ay bende dün kayınvalidemle konusmadığım kadar telefonla konuştumm bana kızım dedi gözlerim doldu Allah için unutmaya calısıyorum yptıklarınıanlayış bekleme ccanım maalesef bizdekilerde de yok
benimkide dolu dolu oldu maşAllah eskiden yoktu herkes memnun şimdiilikkk
acaba 12 aylıkmıı alsaydımmbenim kızçeee bi tosuncukk olmasın sakın anasına çekip...
kız gerçi ben küçükken bi zayıfmışım kiii, nolduysaa lisede oldu banaşimdidee 76 kiloyum...doktorr fazla almışın dedi.. kuzucumm 150 gr ben 7600gr :44:
Kızlar hergün ceviz, kuru üzüm, pekmez, muz, süt gibi şeyleri yemeye çalışıyor musunuz?
Ben ceviz kuru üzüm çok sevmem yemeye çalışıyorum hergün ama zorla...
bu hafta da sabah 8 akşam 7 kursum vardı rezil oldum koşturmaktan, önce işe gidiyorum, sonra öğlen çıkıp kursa gidiyorum akşam 7 de geliyorum, tüm düzenim şaştı, süt bile içemiyorum...
ay canım biraz fazla almışsın sanki... şişlik var mı vücudunda? benim bu hafta 4 kiloya yakın almışım görünüyor ama o bile rahatsız ediyor beni...
ben de 0-3 aylık kıyafetleri az alıcam... benimki de tosuncuk olabilir
kuzum güle güle giyyandan da çekseydin keşkem göbüş büyümüş mü bakardık birde bu bant standart beden mi
canım ben 2 günde bir yarım LT süt içmeye calısyorum ama kilomda artış var sanırım kilo yapıyor bende birde sabahları içiyorum düşün :44: cevizde eşimin zoruyla yiyorum
ayy benim hiç konuşasım yoktu telefonda... bi de gülerek "bebişkomuz nasıl" diyince sinir oldum... tam dicektim "o benim bebeğim, sizin değil" diye :26: biliyorum çok bencilim bu konuda ama ne bileyim hoşuma gitmiyo... nerden onların oluyo... lafı geçiştirdim,duymamazlıktan geldim
valla unutmak çok zor da sindiriceksin anca...yapacak bişey yok. sen doğumdan sonra napıcaksın? işi bırakmayı düşünüyodun sanki?
Kızlar hergün ceviz, kuru üzüm, pekmez, muz, süt gibi şeyleri yemeye çalışıyor musunuz?
bu hafta da sabah 8 akşam 7 kursum vardı rezil oldum koşturmaktan, önce işe gidiyorum, sonra öğlen çıkıp kursa gidiyorum akşam 7 de geliyorum, tüm düzenim şaştı, süt bile içemiyorum...
acaba 12 aylıkmıı alsaydımmbenim kızçeee bi tosuncukk olmasın sakın anasına çekip...
kız gerçi ben küçükken bi zayıfmışım kiii, nolduysaa lisede oldu banaşimdidee 76 kiloyum...doktorr fazla almışın dedi.. kuzucumm 150 gr ben 7600gr :44:
günaydın kızlarr
saat 3 te randevum var bebişimle dua edin güzel haberlerle dönelim
gecede rüyamda gördüm kızdı doktor karnımı acıp verıyodu elıme sonra oglum alırken düştü hemen geri koydu karnıma allah hayır getırsın kafama taktıgım ıcın görüyorum esıme de dıyorum sabah cok heyecanlıyım noldu dıyo bakalım cınsıyetı öğrenebilcek miyiz dedim hiç takma ben biliyom dedi ne biliyin erkek demi dedim evet diyoo kadar rahatkı ah bıde ben takmasam elımde deıl cok merak edıyorumm
ay canım biraz fazla almışsın sanki... şişlik var mı vücudunda? benim bu hafta 4 kiloya yakın almışım görünüyor ama o bile rahatsız ediyor beni...
ben de 0-3 aylık kıyafetleri az alıcam... benimki de tosuncuk olabilir
canım sen hamilelikte kaç kilo aldın şimdi 4 ayda :44:
sağol cnmevet yaa aklımdaydı unutmuşum yorgumdum çıkardım üstümdekileri pijamamı giydim sonra aklıma geldi yaa asıl bir tanede yandan çekeydim diye, bir dahakine artık,
standart ama esnekk sanada olur merak etme keşke düz bir renk daha alsaymışım dedim ben çok şirin duruyorlar birde beyaz tayt alıcam onunlada takıcam bunu
benım kayınvaldemde esımle konusurken aynısını yapar oglum napıyo dıyeayy benim hiç konuşasım yoktu telefonda... bi de gülerek "bebişkomuz nasıl" diyince sinir oldum... tam dicektim "o benim bebeğim, sizin değil" diye :26: biliyorum çok bencilim bu konuda ama ne bileyim hoşuma gitmiyo... nerden onların oluyo... lafı geçiştirdim,duymamazlıktan geldim
valla unutmak çok zor da sindiriceksin anca...yapacak bişey yok. sen doğumdan sonra napıcaksın? işi bırakmayı düşünüyodun sanki?
burcu hakkında 3 erkek 3 kız tahmini var bakalım kimler haklı çıkacak
bulemsu_esra86_annesininbirtanesi erkek diyorrrr
hayatbanagüzel_sahinus_moonsun kız diyorrr
var mı tahmini olannnnnn
akşam 6 10 kala demişti burcu galiba gece gece eşimi pc başından onun için kaldıracağım ve bakacağım doktor ne demiş kim haklı çıkmış
ufff evett çok almışım bende anlayamadım...ilk başta 1.8 kilo aldım...sonra bi duraklama evresi yaşadık...yeniden hızlandı kilo alışımm70 ile başlamıştım hamileliğee...tamm 6 kiloo fazla dedi doktorrumuzz:44:
70le başladım 6 kilo almışım 4 aydaa kuzum
Benim bebiş147 gr 1kg almışım toplamda senin bebiş normal canım büyük büyük alma normal kilosunda gelecek gibi
günaydın kızlarr
saat 3 te randevum var bebişimle dua edin güzel haberlerle dönelim
gecede rüyamda gördüm kızdı doktor karnımı acıp verıyodu elıme sonra oglum alırken düştü hemen geri koydu karnıma allah hayır getırsın kafama taktıgım ıcın görüyorum esıme de dıyorum sabah cok heyecanlıyım noldu dıyo bakalım cınsıyetı öğrenebilcek miyiz dedim hiç takma ben biliyom dedi ne biliyin erkek demi dedim evet diyoo kadar rahatkı ah bıde ben takmasam elımde deıl cok merak edıyorumm
benım kayınvaldemde esımle konusurken aynısını yapar oglum napıyo dıyebasta bende bozuluyodum o benım oglum dıye ama artık alıstım sevgısınden yapıyor
yok ben bunalrı hıc düzenli yemıyorum yersem bı avuc yerım o bana 1 hafta gıde rbıdaha canım ıstemez süt hıc ıcmıyorum doktor kahve veya neskuıkle ıc dedı ama yokbıde bunları yesem ıyıce şişerim ben benım ıstah acıldı cok sukur enerjım yerıne geldı am akılo korkusuda agır basıyor doktor bugun fırcayı basıcak 69.4 cıktım evde sımdı taa 3te gıdcıem orda 71 den asagı cıkmam gecen ay 68 cıkmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?