2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy benim hiç konuşasım yoktu telefonda... bi de gülerek "bebişkomuz nasıl" diyince sinir oldum... tam dicektim "o benim bebeğim, sizin değil" diye :26: biliyorum çok bencilim bu konuda ama ne bileyim hoşuma gitmiyo... nerden onların oluyo... lafı geçiştirdim,duymamazlıktan geldim

valla unutmak çok zor da sindiriceksin anca...yapacak bişey yok. sen doğumdan sonra napıcaksın? işi bırakmayı düşünüyodun sanki?

canım sen hamilelikte kaç kilo aldın şimdi 4 ayda :44:

Kızlar hergün ceviz, kuru üzüm, pekmez, muz, süt gibi şeyleri yemeye çalışıyor musunuz?
Ben ceviz kuru üzüm çok sevmem yemeye çalışıyorum hergün ama zorla...
bu hafta da sabah 8 akşam 7 kursum vardı rezil oldum koşturmaktan, önce işe gidiyorum, sonra öğlen çıkıp kursa gidiyorum akşam 7 de geliyorum, tüm düzenim şaştı, süt bile içemiyorum...

canım ben 2 günde bir yarım LT süt içmeye calısyorum ama kilomda artış var sanırım kilo yapıyor bende birde sabahları içiyorum düşün :44: cevizde eşimin zoruyla yiyorum

kuzum güle güle giy yandan da çekseydin keşkem göbüş büyümüş mü bakardık birde bu bant standart beden mi

sağol cnm evet yaa aklımdaydı unutmuşum yorgumdum çıkardım üstümdekileri pijamamı giydim sonra aklıma geldi yaa asıl bir tanede yandan çekeydim diye, bir dahakine artık,
standart ama esnekk sanada olur merak etme keşke düz bir renk daha alsaymışım dedim ben çok şirin duruyorlar birde beyaz tayt alıcam onunlada takıcam bunu

günaydın kızlarr
saat 3 te randevum var bebişimle dua edin güzel haberlerle dönelim
gecede rüyamda gördüm kızdı doktor karnımı acıp verıyodu elıme sonra oglum alırken düştü hemen geri koydu karnıma allah hayır getırsın kafama taktıgım ıcın görüyorum esıme de dıyorum sabah cok heyecanlıyım noldu dıyo bakalım cınsıyetı öğrenebilcek miyiz dedim hiç takma ben biliyom dedi ne biliyin erkek demi dedim evet diyo o kadar rahatkı ah bıde ben takmasam elımde deıl cok merak edıyorumm

canım ben 2 günde bir yarım LT süt içmeye calısyorum ama kilomda artış var sanırım kilo yapıyor bende birde sabahları içiyorum düşün :44: cevizde eşimin zoruyla yiyorum

Ben de 1 haftada 1.5 kilo aldım, gece çok acıktığımdan yemek yiyorum o kilo aldırıyor, yememek konusunda kendimi zorlamam lazım
Sütte peynirde yarım yağlı yiyorum, yoksa midem kaldırmıyor.....

evet eylul gibi bırakmayı dusunuyrum canım patronda güzel şeyler düşünüyor benle ilgili ama Allah nasip ederse bebeğime ben bakmak istiyorum

inşAllah doğum zamanı annemle annanem yanımda olsun istiyorum

ben de ceviz yiyodum sadece... dün bademle fındık aldım...
sütle hala aram çok kötü...yoğurt ayran idare ediyorum.
kpss kursuydu değil mi? az kaldı sınava da... Allah yardımcın olsun

Benim bebiş147 gr 1kg almışım toplamda senin bebiş normal canım büyük büyük alma normal kilosunda gelecek gibi

anam arcak sende mi gidiceksin kuzum hayırlı haberlerle gel banada kızın olucakmış gibi geliyor

ufff evett çok almışım bende anlayamadım...ilk başta 1.8 kilo aldım...sonra bi duraklama evresi yaşadık...yeniden hızlandı kilo alışımm 70 ile başlamıştım hamileliğee...tamm 6 kiloo fazla dedi doktorrumuzz:44:
canım sen hamilelikte kaç kilo aldın şimdi 4 ayda :44:

70le başladım 6 kilo almışım 4 aydaa kuzum

acaba normal mağazlarda satıyorlarmı unnado kaldırdı herhalde kampanyayı ben almadım da

benım kayınvaldemde esımle konusurken aynısını yapar oglum napıyo dıye basta bende bozuluyodum o benım oglum dıye ama artık alıstım sevgısınden yapıyor

yok ben bunalrı hıc düzenli yemıyorum yersem bı avuc yerım o bana 1 hafta gıde rbıdaha canım ıstemez süt hıc ıcmıyorum doktor kahve veya neskuıkle ıc dedı ama yokbıde bunları yesem ıyıce şişerim ben benım ıstah acıldı cok sukur enerjım yerıne geldı am akılo korkusuda agır basıyor doktor bugun fırcayı basıcak 69.4 cıktım evde sımdı taa 3te gıdcıem orda 71 den asagı cıkmam gecen ay 68 cıkmıstım

tatşım bende burcu için kız gibi hissediyorum:103::103::103::103:

bende 4 kilo görunuyr 3 kiloydu son 1 haftadır 1 kilo almıs görunuyorum offf nolcak böyle halimiz

ah canım inşallah gösterir kuzun kendini bizdede aynı durum vardı göstermedi sıpam ama eşim kendinden çok emin erkek diyor başka da bişi demiyor

71 cıksan iyi ben 1.5 kilo fazla çıkıyorum doktorun odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…