2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cızelgene gore oyle gözüküyorda onadn dedım canım :34:
anaaaaaaammm sudem hamıle mısın hayırlı olsun :52::52::52::52:
hatırladın mı benıııı 70-79 dan bend ehamıelyım 6+4 ıns:nazar:

hoşgeldın canımm :)

off kıyamam sana zor günler geçirmişsin rabbim inşallah nasip eder sağlıcakla kucaklarımıza almayaa
ben ilkinde kürtaj oldum 5+6 idim doktorum anestezi verdi dayanamam diye ikinciside kendiliğinden gitti oda 5+5 idi şimdide 5+6 yım inşallah bunda bişey olmaz içimde bir endişe var beni teselli eden ise keseyi görmüş olmam diyerlerinde görememiştim çünkü

çok gecmıs olsn canım sanada ınsallah aynı seyelri yasamayız bı daha
evet canım zor gectı ama gectı çok şükür :)

ben de çok korkuyordum bu sefer ıkı tane kaybettım sonucta cok tedırgındım ama
testı yaptıgım gun doktora gördük keseyi :nazar: o kadar mutlu oldum ve o kadar rahataldım ki
çok şükür kan da yoktu kese etrafında inşallah sorun yasamadan da kucakalrızz :)

hoşgeldın canımm

çok gecmıs olsn canım sanada ınsallah aynı seyelri yasamayız bı daha
evet canım zor gectı ama gectı çok şükür :)

ben de çok korkuyordum bu sefer ıkı tane kaybettım sonucta cok tedırgındım ama
testı yaptıgım gun doktora gördük keseyi :nazar: o kadar mutlu oldum ve o kadar rahataldım ki
çok şükür kan da yoktu kese etrafında inşallah sorun yasamadan da kucakalrızz :)

hosbuldum canım bugun gırememıstım buraya ekım annelerıne de gırıyorum ben de:1:

canım tabii bazı ilaçlar özellıkle gebeler için uygun yanı mesela ağrı kesici olrk
herkes bilir vermidon novalgin parol minoset majezik fln ama gebelıkte sadece ıkı ağrı kesıcı önerilir
fetusa zarar vermeyen o da minosetle paroldür..
ayrnı skeılde snaırırm gaviscon ile rennie duo da öle çünkü hep karsılaştıgım hamıleler genedle gaviscon alıyorlar

organikliklşe pek ibilgm yok :) ama dengeli beslnmeye dıkkat ederım tam bugday unlu ekmek çavdarlı ekmek
tüketirim sebze meyve hiç atlamam hergun mutlaka meyve yerım süt yoğurt düzenli yerım çorba yemeden asla
yemege başlamam :) biz karadenizliyiz çok ot yemeği yeriz :) ve yeme alışkanlıkalrımın tamamı hala ailemden
öğrendiğim şeklde devam ediyor mesela salam sosis hayatta yemem sucugu bile yenı yemeye başladım
o da %100 dana olcak o şekil yani...bir de eğer ağrıya dayanabiliyoırsam asla ağrı kesici almam
regl oldugum zamnaalr bile agrıyı cekerım cekerım bi yandna da ohh agrı esiğim yükselsin derim :D sadistlik mi
ne bılmıyorum ama baktım dayanamıyorum sıcak su torbası kullanırım gene gecmesze en soın bi minoset alırım o kdr

bende denedim herşeyi bitki çayları, soda, limonlu ılık su vs ama yok olmadı. hele iş yerinde hiç çekilmiyor. :) beslenmen çok güzel, gayet iyi. En iyisi anam babam usulü canım:) sera sebze de almıyorm ben yazdan yaptıklarım oluyor. sucuk ve patırmayı da annem yapıyor :) bu yıl ben de zeytin yaptım, izmirden getirttim :)

selam kızlarr :16:

hepinize hayırlı Cumalar diliyorum Allahım dualarımızı kabul etsin, bebişlerimizi korusunn :16:

aramıza yeni arkadaşlar katılmış çook sevindim hoşgeldiniz kızlarr Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi :16: :16:

ama en çokta çido sana sevindim tebrik ederim canım Allahım korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :38:

Merhaba bende dün öğrendim .bat bugündü ama ben adete 1 gün kala kan testi yaptım 29 çıktı... Eğer gebelik devam ederse kasım 17 gösteriyor ben sezeryan olacağım için 10 kasım falan olur tahminimce bi sorun çıkmazsaaa

gaviscon zararsız canım ben ingilizce makalelerden araştırdım, ayrıca eltim doktor kötü bir şey olsa önermezdi. kana karışmadan bağırsaklardan direk atılıyor, bebeğe geçmiyor. ama doğal olan bir şey keşfedebilirsem inşallah bırakırım fakat şu an için kurtarıcım :)

sağolasın canım :21:

Merhaba bende dün öğrendim .bat bugündü ama ben adete 1 gün kala kan testi yaptım 29 çıktı... Eğer gebelik devam ederse kasım 17 gösteriyor ben sezeryan olacağım için 10 kasım falan olur tahminimce bi sorun çıkmazsaaa

Hayırlı olsun canımm

Selam kızlar ya bişey sorucam ben deli gibi bitki çayı müdavimiydim hamilelikten önce özellikle her akşam koca fincan limonlu yeşil çay içerdim.

Geçen dr um sık olmamak şartıyla arada içebilirsin dedi,ama geçen de hamilelikte yeşil çayla ilgili pek te iç açıcı şeyler duymadım.
Galiba hiç içmemek en iyisi:26:

Var mı aranızda bitki çayları içen??

Selam kızlar ya bişey sorucam ben deli gibi bitki çayı müdavimiydim hamilelikten önce özellikle her akşam koca fincan limonlu yeşil çay içerdim.

Geçen dr um sık olmamak şartıyla arada içebilirsin dedi,ama geçen de hamilelikte yeşil çayla ilgili pek te iç açıcı şeyler duymadım.

normal zamanda ben de çok tüketirdim ama hamilelikten sonra içmiyorum. sonuçta bitkilerin de yan etkileri var canım, fazla miktarda tüketmek zarar verebilir. İlla bitki çayı içeceksen de papatya, zencefil, nane-limon ya da meyve çayları iç. ben bu ara ılık ballı limonlu su içiyorum güzel oluyor bitki çayı gibi :)

selam kızlarr :16:

hepinize hayırlı Cumalar diliyorum Allahım dualarımızı kabul etsin, bebişlerimizi korusunn :16:

aramıza yeni arkadaşlar katılmış çook sevindim hoşgeldiniz kızlarr Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi :16: :16:

ama en çokta çido sana sevindim tebrik ederim canım Allahım korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :38:

canımmm çok teşekkür ederim çok sağol :16: çook uzun yolalardan geliyo miniğimiz teyzesi, inşallah bu yolculuğunu güzel bir doğumla tamamlar da emeklerimiz boşa gitmez :nazar::18:
allahım inşallah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza alalım neşemiz daim olsun :9:

canımmm çok teşekkür ederim çok sağol :16: çook uzun yolalardan geliyo miniğimiz teyzesi, inşallah bu yolculuğunu güzel bir doğumla tamamlar da emeklerimiz boşa gitmez :nazar::18:
allahım inşallah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza alalım neşemiz daim olsun :9:

o uzun yollara bi 9 ay daha ekledi miniğin ama bu 9 ay rüya gibi geçecek inşallah ikiniz içinde canım,
böyle haberleri duyunca dahada çok seviniyorum yıllardır bekleyip hamile kalanlara :nazar: :nazar: :nazar:
teyzesi sevsin onuuu :emir_bebek:

canım ben de iş yerinde habire çay kahve içen tiplerdedim, şimdi ne içeceğimi şaşırdım, sigarayı da bıraktım zaten bi süredir ama bişeyler içme ihtiyacı hissediyorum... adaçayı ve rezenenin zararlı olduğunu duydum ha bir de tarçının ıhlamur zararsız başka ne içilebilir bilmiyorum!!!

ay kızlar benim hiç bulantım yok şaşırdım kaldım umarım herşey yolundadır :18:
gerçi ablamda annemde hiç bulantı yaşamamışlar onlara mı çektim acaba :26:

bu arada cevizleri bademlerii fındıkları unutmuyoruzz :52:

canım ben de iş yerinde habire çay kahve içen tiplerdedim, şimdi ne içeceğimi şaşırdım, sigarayı da bıraktım zaten bi süredir ama bişeyler içme ihtiyacı hissediyorum... adaçayı ve rezenenin zararlı olduğunu duydum ha bir de tarçının ıhlamur zararsız başka ne içilebilir bilmiyorum!!!

bende kahve çok fazla tüketiyordum işyerinde, akşamda evde bir çaydanlık çay :26:
işyerinde zor duruyorum valla 1 fincan kahve içiyorum ama,
suyada bi türlü alışamadım 2-3 litre yapabilcekmiyim bilmiyorum,
ben günde bir bardak suyu zor içerdim :37:

hayırlı olsun, erken öğrenmişsin ne güzel :13: neden sezeryan diye sorsam, gerçi daha erken buna karar vermek için ama fiziki bir mecburiyetmi diye merak ettim :3:

canım ben de rezene fln ıcıyorudm ama gecen hamılelıgımdende bılıyorum doktorum bitkilerin tam olraka
neleri etkılediklerini bilemıyoruz onun ıcın ıcmemen daha iyi soğuk algınlıgın olursa ıohlamur ıc nane lımon ıc
çok olmamak kaydıyla kahve kola çay arada bi içebilrisin çay da sorun yok ama yeşil çay rezene papatya zencefil vs
etkısını bılemdıgımız çayalrı ıcme lütfen demıstı :) bence ıcme canım bi 9 ay dayan :) hele kı yesil çay yanı onu hıc tavsıye etmıyolar

ay kızlar benim hiç bulantım yok şaşırdım kaldım umarım herşey yolundadır :18:
gerçi ablamda annemde hiç bulantı yaşamamışlar onlara mı çektim acaba :26:

bu arada cevizleri bademlerii fındıkları unutmuyoruzz :52:

canım biz senle aynıyız ben de de bulantı yok bizim bulantı olmıycak galiba ne güzelllllll :52:

bende denedim herşeyi bitki çayları, soda, limonlu ılık su vs ama yok olmadı. hele iş yerinde hiç çekilmiyor. :) beslenmen çok güzel, gayet iyi. En iyisi anam babam usulü canım:) sera sebze de almıyorm ben yazdan yaptıklarım oluyor. sucuk ve patırmayı da annem yapıyor :) bu yıl ben de zeytin yaptım, izmirden getirttim :)

evet canım en iyisi anne usulu eheuehu :) ev yapımı zeytını cok sevıyorum bandırmada akrabalar var
çok leziz oluyo bahcelerınde zeytın agacı var ordan yapıyoalr :)

hoşgeldın canım hayırlı olsun bilgilerını yaz da ekleyeleım tablomuzaa :)

hayırlı olsun, erken öğrenmişsin ne güzel :13: Neden sezeryan diye sorsam, gerçi daha erken buna karar vermek için ama fiziki bir mecburiyetmi diye merak ettim :3:

mrb benim bir kızım var. Sezeryan oldum. O yüzden ikincide sezeryan olacak. Ayrıca değerim düşük galiba biraz pazartesi yine test yaptıracağım... Endişeliyim

Benim bir kızım var , birde mol gebelik -kürtaj yani
30 yaşındayım
istanbul
54 kilo
beklenen doğum 10 kasım gibiiii
sat 10 şubat

arkadaşlar o gebelik çizelgesi nası yapılıyo
yardım edermisiniz

mrb benim bir kızım var. Sezeryan oldum. O yüzden ikincide sezeryan olacak. Ayrıca değerim düşük galiba biraz pazartesi yine test yaptıracağım... Endişeliyim

hmm allah bağışlasın canım, tabi mecbur sezeryan o zaman... benim de çok düşüktü değerim sat 1 şubat, test 27 şubat.. beta hcg 38 çıktydı!

canım biz senle aynıyız ben de de bulantı yok bizim bulantı olmıycak galiba ne güzelllllll :52:

bizim herşeyimiz aynı gidiyor ayşecim :nazar:
doğum tarihinden bulantıya kadar :1:

canım sakin olmaya bak hep pozitif düşün Allahın izniyle herşey yolundadır hep dua et tatlım

arkadaşlar o gebelik çizelgesi nası yapılıyo
yardım edermisiniz

canım lilypie.com, tickerfactory.com veya baby-gaga.com bu sitelerden bakıp satına göre hesaplatıp oluşturabilirsin çizelgeni

Back
X