2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin canım bnm hepimizinkini inş. :nazar:

bencede bekle dr bana artk 4 hafta sonra gel dedi ama bilmiyorum dayanabilirmiyim.. amin canım inş. :nazar:

tatlım sen bebişi gördün mü kesenin içinde ? doktorum bana ben farkettim burdan dedi bilmiyorum ki cnm, alttan dha net oluyormuş, herkesinde bir değilmş dr dediğine göre. kimisi daha erken kimi daha geç olabilirmiş hemen endişenme tatlım bişeyciği yoktur. yeni değilll ultrosonu.

:)) sağol bir tanemm

Valla önce bir doktor bebk yerine yanlış şeyi gördü 7+4 günlük gibi bişey dedi kalp atışı alamadım dedi, tabi ben mahvoldum aynı gün başka doktora gittik onun gördüğü bebek olamaz reglin düzenli yol sac şurda biz bebeği burdan bekleriz bak burda bi oluşum var dedi kalp atışı mı damarmı anlayamadığı bir yanıp sönme vardı dedi. Benimde kafam tamamen karıştı canım. Desteğin için çok teşekkür ederim Ekim ayında bir düşük yaptım, bir daha dayanamam..

Merhaba heyecanlı anne adayları. Galiba bende bu heyecanınıza ortak olucam. Ama netleşmeyi bekliyorum bugün kan testi verdim çarşamba alıcam inşallah gözükür. birde idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama tamamen kırmızı değildi geçen cuma yapmıştım o zaman daha silikti. kan testindede çıkarsa mutlu olucam. 2 ay önce kürtaj oldum bebeğimi 11 haftalıkken kaybetmiştim Allah inşallah bu bebeğime sağlıklı hayırlı uzun ömür verir. Eğer bebeğim benimle devam ederse doğum tarihi 16 Kasım..

Valla önce bir doktor bebk yerine yanlış şeyi gördü 7+4 günlük gibi bişey dedi kalp atışı alamadım dedi, tabi ben mahvoldum aynı gün başka doktora gittik onun gördüğü bebek olamaz reglin düzenli yol sac şurda biz bebeği burdan bekleriz bak burda bi oluşum var dedi kalp atışı mı damarmı anlayamadığı bir yanıp sönme vardı dedi. Benimde kafam tamamen karıştı canım. Desteğin için çok teşekkür ederim Ekim ayında bir düşük yaptım, bir daha dayanamam..

işte o yanıp sönen şey tatlım kalbiii :) oluşuyor işte, sen merak etmee acık daha sık dişinii.

ay-she cimm
girmiyordum bende iki gündür, olumsuz haberleden etkilendiğim için internete girmiycem diye söz vermiştim kendime ama dayanamadım girdim gene...
çok üzüldüm gerçekten... :14: ne diyeceğimi bilemiyorum, hala umut var gerçi, yarınki testter ne çıkacak bakalım...

ama, yarın negatif olsa bile bunda da bir hayır vardır diye düşün canım... belki de allah seni sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten koruyor... şimdi de diyeceksinki neden sağlıklı değil!! bunun cevabını ne sen ne ben bilebiliriz... 5 senedir etrafımdaki sevgi nedir bilmeyen, hamileyken fosur fosur sigara içen, bencil ve cahil hatunlar çatır çatır doğuruyorken ben neden tedaviler, aşılama ve tüp bebekle uğraşıyorum diyorum bazen... ama elbette allahın bir bildiği vardır... bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır... seni tandıdığıma çok sevindim, gidersen çok üzülücem :(( inşallah allah hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğini sana bağışlar... ve sakın unutma her ne olursa olsun hiçbirşey bu hayatta senden daha kıymetli olamaz :34:

canım çok çok tesekkur ederım güzel dileklerın ıcın bunalrın hepsi bi sınav biliyorum
Allah ım sevdiği kulunun günahını cezasını ahirete bırakmaz dünyada dökermış günahalrını
sevgilikuluzdur ınsallah ki dökülüyrodur gunahalrımzı ınsallahh
inşallah bızımde dolucak kucagımız bi gün ben de senı tanıdıgm ıcın cok memnunum ısnallah bebeıslerımızın
gelişimini konsutugumuz gunelrı de goruruz

heyy selam 2012 kasım anneleri. kadınlar hamamnıda kk güzellik kraliçesi seçecez. başvurular başladı. siz güzel kasım annelerinde bekliyom.

Son düzenleme:
Merhaba heyecanlı anne adayları. Galiba bende bu heyecanınıza ortak olucam. Ama netleşmeyi bekliyorum bugün kan testi verdim çarşamba alıcam inşallah gözükür. birde idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama tamamen kırmızı değildi geçen cuma yapmıştım o zaman daha silikti. kan testindede çıkarsa mutlu olucam. 2 ay önce kürtaj oldum bebeğimi 11 haftalıkken kaybetmiştim Allah inşallah bu bebeğime sağlıklı hayırlı uzun ömür verir. Eğer bebeğim benimle devam ederse doğum tarihi 16 Kasım..

canım hoşgeldin aramıza.. inş. sağlılı olur bu sefer uzun ömür verir amin.. canım..

canım çok çok tesekkur ederım güzel dileklerın ıcın bunalrın hepsi bi sınav biliyorum
Allah ım sevdiği kulunun günahını cezasını ahirete bırakmaz dünyada dökermış günahalrını
sevgilikuluzdur ınsallah ki dökülüyrodur gunahalrımzı ınsallahh
inşallah bızımde dolucak kucagımız bi gün ben de senı tanıdıgm ıcın cok memnunum ısnallah bebeıslerımızın
gelişimini konsutugumuz gunelrı de goruruz

aysecım kötü bi durum mu var ya gıremedım ama gecmsıe bakarım bırazdan :26:

canım yarın sabah ıse gelrken verıcem testı dunku 151 cıkmıstı doktor salı gene test ver en az 300
çıkması laızm daha az cıkarsa yapcak bişey yok demektır dedi...

bugun bir ayet okudum hergun mailime gelıo bı tane sankı tam bana hıtab edıyor

"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır.
Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde, “Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der.
Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49

ben dua ediyorum Allah ım takdirine razıyım hakkımızda hayırlısı olsun diye...yapacak başka bişey de yok zaten
alan da veren de büyüten de Allah...

inşallah canım pek umudum yok doğrusu ama yıne de testı yaptırıcam

canım cok üzüldüm ama sen ınanclı ve güçlü bi insansın RAbbım kımseye dayanamayacagı yükü vermezmıs ne kadar zor olsada erken zamanda olması daha az yaralar senı ama Allahım sabır versın hakkında hayırlısı olsun hayırlı zamanda saglıklı bı bebegın olur ınsallah :14::14:pekı bısey sorcam neden acaba yanı ıgne felan vurunuyordun dıkkat edıyordun tabı olacaksa olur ama bı sebep soylemdıler mı:26:

kızlar topikle ilgilenen kişi kazen e msj atmalı bana değil kazenın profil linki http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5

canım cok üzüldüm ama sen ınanclı ve güçlü bi insansın RAbbım kımseye dayanamayacagı yükü vermezmıs ne kadar zor olsada erken zamanda olması daha az yaralar senı ama Allahım sabır versın hakkında hayırlısı olsun hayırlı zamanda saglıklı bı bebegın olur ınsallah :14::14:pekı bısey sorcam neden acaba yanı ıgne felan vurunuyordun dıkkat edıyordun tabı olacaksa olur ama bı sebep soylemdıler mı:26:

canım sağol evet erken olması daha az yaraladı ama işte hayal kırıklıgı yasadım bıraz onu da ataltıyorum az az
kanamam devam edıyor agrım arttı sanırım düşüyor hakkımızda hayırlısı iğne kullanıyoum ama pıhtılaşmadan değil
sanırırm genetık bazı bozukluk oldu ondna oluyor cidden sebep sormaktan da tıbbi terimler duyup
arastırmaktan da yoruldum ama denemeey devam canım daha yııym sımdı ara ara ağlıyorum
dayanamıyorum hep böle mi olucak diye ama Rabbim hedıyesını de gönderrii bi gün buna inanıyorumm...

kızlar merhaba nasılsınız bugun ay ben ilk defa bu sabah öğurdum ay aradan 6 yıl gecti hiç özlememişim sizde durumlar nasıl

kızlar topikle ilgilenen kişi kazen e msj atmalı bana değil kazenın profil linki http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5

canım sağol evet erken olması daha az yaraladı ama işte hayal kırıklıgı yasadım bıraz onu da ataltıyorum az az
kanamam devam edıyor agrım arttı sanırım düşüyor hakkımızda hayırlısı iğne kullanıyoum ama pıhtılaşmadan değil
sanırırm genetık bazı bozukluk oldu ondna oluyor cidden sebep sormaktan da tıbbi terimler duyup
arastırmaktan da yoruldum ama denemeey devam canım daha yııym sımdı ara ara ağlıyorum
dayanamıyorum hep böle mi olucak diye ama Rabbim hedıyesını de gönderrii bi gün buna inanıyorumm...

ah cnm benim bende aralıkta yaşadığımda dunya başıma yıkıldı sanki aağlamaktan telef oldum ama sonra sukur ettim kurtaj olmadıma korunma sureci olmadına bak simdi 1 ay gecti yine ham,leyim çok sukur rabbim herişeyin hayırlısını versin en yakın zamanda sağlıklısının

ah cnm benim bende aralıkta yaşadığımda dunya başıma yıkıldı sanki aağlamaktan telef oldum ama sonra sukur ettim kurtaj olmadıma korunma sureci olmadına bak simdi 1 ay gecti yine ham,leyim çok sukur rabbim herişeyin hayırlısını versin en yakın zamanda sağlıklısının

inşallah canım ben de çok beklemek zorunda kalmam sen de sağlıkla doğururusun bebegını

kürtaj çok zor bi olay ben de kendı kendıne dussun ıstıyorumm

anladım canım zor tabı buyuk bı ımtıhan gercekten ıns sende bırgun bebısıne kavusursun saglıcakla dualarım senınle :5::34:

valla ben çok kötüyüm bu saat oldu hala hiç birşey yiyemedim midemin bulantısından birde almam gereken ilaçlarım var ne yapıcam bakalım:37:
bende perşembeye randevumu aldım 6+5 olucam o zaman aceba bebişimi görüp kalp atışlarını duyabilirmiyim :44::44:

Kizlar merhaba bende 5+5 günlüğüm kesemi bugün gördüm Perşembe Günü'de kalp atışı için cagirdiLar umarım duyulur :46:

inşallah canım ben de çok beklemek zorunda kalmam sen de sağlıkla doğururusun bebegını

kürtaj çok zor bi olay ben de kendı kendıne dussun ıstıyorumm

kıyamam sana ben benim ilk düşüğümde kürtaj olmuştum çok zor ikinciside doktor bekledi kendiliğinden gider diye kendiliğindende gitti inşalllah seninde kendiliğinden gider

dayanamıyorum hep böle mi olucak diye ama rabbim hedıyesını de gönderrii bi gün buna inanıyorumm...

:( :( :( :::::::::( ağlama aşkım yaa valla bende ağlıyom şuan

hadi ben kaçıyorum kızlar çok işim var güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin :16:

kıyamam sana ben benim ilk düşüğümde kürtaj olmuştum çok zor ikinciside doktor bekledi kendiliğinden gider diye kendiliğindende gitti inşalllah seninde kendiliğinden gider

ınsallah canım ınsallah kürtaj cidden doğum yapmaktan zor

anladım canım zor tabı buyuk bı ımtıhan gercekten ıns sende bırgun bebısıne kavusursun saglıcakla dualarım senınle :5::34:

amın canım ınsallah dua et bana

Kizlar merhaba bende 5+5 günlüğüm kesemi bugün gördüm Perşembe Günü'de kalp atışı için cagirdiLar umarım duyulur :46:

merhaba canım hoşgeldim ne mutlu sana bende perşembe günü gidicem inşallah bende duyarım kalbini o pıt pıt atışlarını

Back
X