2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
süper yaaa kırmızı gül takalımmm :52::52::52: ay süpersniz kızlar yaaa :1:

Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam :49::49:

kocalarıda bir yere oturtalım onlarda orda kaynaşşsın :)) yoksa bende bir yere atamam

aa süper fikir :46::46::46:

bence de yapsın canım bu ne ya?? ben bunun ima edilmesine bile sinir olurum sanane milletin şeyinden... benim çok zor oldu ırsi bizde darlık ve esneklilk var bir de benim vajinal kaslarım çok kuvvetliymiş geri itiyordum:) canım.4 doktor gezdim kremler vs verdiler doğal yolla olsun falan diye ama nafile artık dayanamedım sonuncu doktor istersen böyle bişey yapalım dedi şükrettim ama o günü yaşamak isterdim, içimde kalmadı değil:(((

bende canım bendeee sinir oluyorummm:47: kıyamam sana canım yaaa napıcaksın olsaydı olurdu zaten bosver :49:

kaynanam o gece karışmadı ama sonra bana eşimin kapaması olduğumu ortada kaldığımı bile söyledi oysa çarsafı görmüştü bile sonradan söylemedim dedi
eşim yüzüne bakmadı bana söylediği söz yüzünden gitmiş babannesine böyle böyle demiş diye anlatmış babannede ben onun çarsafını görmedim oğlum babana kendini yutdurdu demiş benim çarşafıda ondan görmek istemiş

yuhh ayy ne terbiyesiz kadın yarabbim yaa. ne kadar büyük günaha giriyorlar, yatacak yerleri yok bunların...

Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam :49::49:

:46: eminönünde koca bir hamiş topluluğuuu :1::1::1::1:

ben kesin diyemem kızlar, ben giderim konyaya, eşim gelir falan... ama müsait olursam kesin gelirim...

ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin :47:
ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm:47:

o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti :43:

valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkes bir gün cezasını çekecek.

kız eşim babannesinin yanında büyümüş bu yüzden beraber yatarlarmış kaynanamın ağzına bakıp canımı yakmadı ama babannesini yüzünden çok kapıştık birde kadını hastaneye götüren ben ev işini yapan ben
eşim şimdi evine bile gitmeme müsade etmiyor anladı neyin ne olduğunu ama en güzel günlerim olması gereken zaman onlar yüzünden heba oldu gitti
rabbim kızlarımı iyi insanlarla karşılaştırsın :31:
şeytan kayınvalidenle aranıza girmesin canım canım valla imrenerek okuyorum :31:

kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.

eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.

bence de yapsın canım bu ne ya?? ben bunun ima edilmesine bile sinir olurum sanane milletin şeyinden... benim çok zor oldu ırsi bizde darlık ve esneklilk var bir de benim vajinal kaslarım çok kuvvetliymiş geri itiyordum:) canım.4 doktor gezdim kremler vs verdiler doğal yolla olsun falan diye ama nafile artık dayanamedım sonuncu doktor istersen böyle bişey yapalım dedi şükrettim ama o günü yaşamak isterdim, içimde kalmadı değil:(((

ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.

bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın :52:

bu çok güzelmiş ya:)))))))

hıhhh kıskandım ben.

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))

Son düzenleme:
valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkez bir gün cezasını çekecek.

kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.

eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.

ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.

bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :))))) kız güler misin ağlar mısın :52:

hıhhh kıskandım ben.

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))

haklıısın canım Allah büyük unutuyorum zaten bunun gibi yüzlercesi var boşverdim:6:

evet ya hamileyiz biz koyudugun footoya bakkk ben güldüm yani Allah affetsinnnn:52:

biz deee gelin görümce buluşuruz dimi bulemsuu :9::9::9::9: bedestenin altını üstüne getiririzzz
evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmm:51::51:

valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkez bir gün cezasını çekecek.

bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın :52:

hıhhh kıskandım ben.

tabi izmirliler olaraktan sizde buluşun bakımmm:21::21::21:
eşim tv de bişey çıkıyor bulemsu bakma diyor bakmak istemesem bile o öyle deyince bakmak istiyorumm:23::23:

evet canım farklı hakkaten.. ay ne zordu hatırladıkça çıldırıyorum:(
ben de ben de :52::52:
ne kocada ne bende sorun yoktu sebeb bizi gereksiz yere sıkanlardaydı:41:

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))[/B][/COLOR]

Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46:
kızlar üçlü sonuçlarım geldi :52::52::52::52::52:
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım

osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
ohh çok şükür sorun falan yok gördün mü rabbim buna benzer bir sıkıntıyı yasatmasın inşş bir daha

evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmm:51::51:

eşim tv de bişey çıkıyor bulemsu bakma diyor bakmak istemesem bile o öyle deyince bakmak istiyorumm:23::23:

bakma canım ya :))) ben bakmıyorum içimden gelmiyor

osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

biliyordukk canımmmmm geçmiş olsun şükür hersey yolundaa bak bosuna üüzlmüşsünnn :16::16::16::16:

sen öp bizi yeterrrr :38::38::38::38:

ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin :47:

ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm:47:

o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti :43:

ay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.

hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz :9:

Back
X