Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında internette haber okudum kadının biri arkadaşlarıyla kampa gidiyor orada tekneyle gezerken kaza geçiriyor ayağı kesiliyor ve kadına et yiyen bakteri bulaşıyyor kadının bacağının bir kısmını yiyor kesmek zorunda kalıyorlar Allah korusun var aslında böyle birşey :26:
gez anacım gez bizde hayırlısıyla bir araba alrsak gönlumuzce bende kocişi kaçırıcam sağa sola![]()
günaydnnn günaydınnn günaydınn sizeee![]()
![]()
günaydın canımmm nasılsınız kuzunlaaaa![]()
gunaydın cnmm![]()
günaydnnn günaydınnn günaydınn sizeee![]()
![]()
anam okadr tehlıkelı ha aman bıcak kullanmayın:) o kestıgın yer mıkrop kaparsa olabılıyomus bakterı.
alırsınız ınsallah cnm bızımde sırket saolsun:)) sırketın arabası
evet Allah korusun etle uğraştıktan sonra elleri iiyice sabunlamak lazım
oo iyiymişş maşAllah
sen çalıstın mı hiç evlendikten sonra mı bıraktınn![]()
çok şükür 2-3 gündür o kadar iyiyim ki kendimi nazarlamaktan korkuyorum resmen inş. bebeşimde iyidir
sizler nasılsınız ?
çok şükür 2-3 gündür o kadar iyiyim ki kendimi nazarlamaktan korkuyorum resmen inş. bebeşimde iyidir
sizler nasılsınız ?
kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))
teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...hemşom gelmiş sonundaa ama çıkıcaksın dimii kandirik yapacaksnnnn icikkk yapıp kaçıcaksın biliyorummm:100::100:
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadarcanımmm nerelerdesin sennnn kızımın arkadaşının annesiiiiiiii![]()
zihnen yoruldum kuzucum...canım sen gene bugün çok çalıştın. inşallah yormamışsındır kendini.
canım bir tahminin varsa bulemsu için anket yapıyorum. kız erkek?
oleyyy oleyyyyyyyyoğun ısrarlar sonucu cumartesi saat 10:40 a aldım randevumu ama aileden kimseye sölemicem süpriz olsun die :)
kızlar 17 haziran babalar günüüüübabalara hediyeri unutmayınnn
merve sen bildiğim kadarıyla evde değilmisin kuzum sabahın bu saatinde neden uyanıksın aah ahh evde olsam uyusam uyusam uyusam ne güzel olur![]()
evdeyım canım ya bebıs bana enerjı verıyo sanırım.sabahın 7.30unda dıkılıyorum esım gıderken bende uyanıyrum sonra gun boyu bı uyuyup bı uyanıyorum özledım valla 11lere kadar delıksız uyumayı
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...
ondan size yazamadımm
zihnen yoruldum kuzucum...
ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm
oleyyy oleyyyyyyy
Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü
bide buraya bakın derimmm
Eki Görüntüle 432687 Eki Görüntüle 432686 Eki Görüntüle 432685
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
ilk kupa güzel tatlım :)dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...
ondan size yazamadımm
zihnen yoruldum kuzucum...
ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm
oleyyy oleyyyyyyy
Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü
bide buraya bakın derimmm
Eki Görüntüle 432687 Eki Görüntüle 432686 Eki Görüntüle 432685
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
ah güzelim ah ne güzel evde olmak şu dönemde bebiş gelince uyku düzenimiz alt üst olacak sanırım :)