2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....

hepsi ayrı telden çalıyorrr bizdede öyle :47::12::52:

neyse Allah izin veerirse hayırlıysa eylulde ayrılcam :32::27:

dayanılcak gibi değiller napiiimmmmm :1:

sende çok ihityacın yoksa canım bebekle biraz kafanı dinle :37:

Arcakcım Allah kolaylık versin işin zor :19:

hadi yaaa ikisini bir arada kutlarsınnn

bakın ben bunu alıcamm kocişe Eki Görüntüle 432442 :52::52:

her 2 versiyonuna da bayıldım güzel fikir ;)

sabah yine ağrıyla uyandım ama daha iyiyim canım yaaa... en azından ağlamıyorum ağrıdan... 2. minoset iyi geldi..birincisi kesmemişti.

esracım bir de parol dene, bana doktorum parol verdi, minosetle aynı ayarda bir ilaç, ben 1 kez kullandım direkt etki etti, bu kez parolu dene bakalım belki minosetten daha iyi sonuç verir.

canım sağol. yaa hep özenirdim doğumdan sonra kırmızı kurdale yada taç takarlar ya anneler, bende kesin öyle bişi alıp doğum çantama koyacam. bana onu hatırlattın :))) sende maviş maviş takarsın. bak maviş diyince ben kırmızıdan vazgeçtim pempiş takacam :))) zaten en sevdiğim renk. evimde pembe tonları hakim ama kızımın odasını düşünemiyorum. pespembe olacak :52: , anasının kızı inşallah bu rengi sever :)))

body nin bedeni hakkında düşünmedim değil. belki bebişler tombiş olur bide popolarında bez olacak 1 yaş alsak daha mı mantıklı olur acep :31:

evet canım taçları unutmayınn ben bir kaç tane plama alıcam hepsine uygunda taç :) oğlan anneleride kırmızı takıyor ama ilk doğumda maviii takarım , ay ne güzel pembişşş,
yaz için olabilir aslında 1 yaş ama doldurmazsa bazen çok büyük oluyor 9-12 alalım en iyisi :52:

ayy sorma, dünden beri iyice gösterdi kendini bebişimmm :9: ama şuanki halimi seviyorum ne göğüslrim çok büyüdü ne bacaklarım kalçam çok şişti, sadece karnım varr yupppiiiiii:46::46::46::46::46::46:

benim karnım iyice çıktı başka yerimde bişi yok, ilk zamanlarda karnımı sakllamak istiyordum şimdi hiç saklayasım gelmiyor benimde hoşuma gidiyorr :1:

ya bu abiler neden gıcıkkk :52::52::52: malzemeden mi çaldınız heeeee 2 gramm haklı çocuk :9::9::9::9: bir pipi eksik hahahah :52::52::52:

bende eşime öyle diyorum birdahakine Y ver aşkımda birde oğlumuz olsun diyeee :1::1::1:

:52: abisi bu lafları nerden buluyor böyleee :52:, olur inş. bir dahakine değişik olur 2. bebelerimiz Allah 2 duyguyuda tatmak nasip ederr

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım epeydir uğrayamadım buralara
ben dün doktordaydım yavrucumun cinsiyetini öğrendim birtanede oğluşum olacak hayırlısıyla
oğlum olacak diye sevinemedim bile doktorum bebişimin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi çok üzüldüm fakat korkulacak bişey olmadığını zamanla geçeceğini pek umursiycak bişey olmadığını söyledi insan ister istemez takıyo beşbuçuk aylık olduğunda detaylı ultrasona göndereceğini söyledi tabi ben endişeliyim yinede inşallah atlatır bunu benim meleğim böyle birşey sizler duydunuzmu daha önce arkadaşlar ben hiç duymadım çok tedirginim

amann bi daha demiyim ben ozamannnn

git uyu bizim yerimize de şekerimmmmm:31::31::31::31:

agrıyacagı varmıs esracım basımın :)))

yok benimki utanmaz oldu artık.. önceden önemli günlerde o almazdı ben alırdım utanırdı ama artık bi de utanmadan "artık bana hediye almıyosun" diyo :52::52::52::52::52:

kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm :43::43::43::43::43::43:

ay bende aglak oldum neye agladım sölıyım 2 gun önce esıme öglen dedımkı aksam dısarı cıkalım tamam dedı.18.40 oldu işten yenı gelmıstı hazırlanımmı dedım 10 dkka oturım gıderız dedı basladım aglamaya tamam gtmyelım yorgunsan dınlen ben sabhtan berı beklıyrum sen böle yapıon dıom.yaptıgı da 10 dkka snra gdelım demek:))
bulemsuuu nerdesinn

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvv aşk dolu geceeler başlıyor deseneeee :23::23::23: :9::9::9::9: :52::52::52:

oscarda güzel o hediyelr nerede satılıyor web adresi var mı yavyum :12:

ah ya ben oscarı nısanlıyken yollamıstım sevgılıler gununde yılın sevgılısı oscarı sırkete yollamıstım şişmişti bızımkı baya.sonra bıkerede sırkete kaktüs yollamıstım çok komıktı ya

aynen öyle canım dıger arkadaslar bı odada 4-5 kişi ben tek dedıgın gbıı yerınden ayrılamıyosun ıletısımın azalıyor bende zaten sessız sakın bırıyım ıyıce kendı halımdeyım burda bırde yanına bırı gels ekonussa ters ters bakıyo ınsanlar hemen dıkkat cekıyo :5:

bilmem mi yaa... senle konuşunca sekretere daha sıcak davranmaya başladım biliyo musun... :17:

Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....

günaydınn canım.
ben de doğumdan sonra başka daireye tayin isticem... evime en yakın daire 10dakikalık mesafede... ama şuan 1-1,5 saat yol gidiyorum sabahları... bebeişime yakın olucam inşallahh..

esracım bir de parol dene, bana doktorum parol verdi, minosetle aynı ayarda bir ilaç, ben 1 kez kullandım direkt etki etti, bu kez parolu dene bakalım belki minosetten daha iyi sonuç verir.

tamam canım yine ağrırsa bi de onu deniyim... inşallah gerek kalmaz.

ayy sorma, dünden beri iyice gösterdi kendini bebişimmm :9: ama şuanki halimi seviyorum ne göğüslrim çok büyüdü ne bacaklarım kalçam çok şişti, sadece karnım varr yupppiiiiii:46::46::46::46::46::46:
offf benim göğüslerim şişti iki beden kadar sabah işe gelirken bi baktım hop hop yapıyo adım attıkça ayy çk utandım yaa :17: bi de göbüşüm var zaten inş hep böyle gider:16:

ya bu abiler neden gıcıkkk :52::52::52: malzemeden mi çaldınız heeeee 2 gramm haklı çocuk :9::9::9::9: bir pipi eksik hahahah :52::52::52:

bende eşime öyle diyorum birdahakine Y ver aşkımda birde oğlumuz olsun diyeee :1::1::1:

sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor :59:

offf benim göğüslerim şişti iki beden kadar sabah işe gelirken bi baktım hop hop yapıyo adım attıkça ayy çk utandım yaa :17: bi de göbüşüm var zaten inş hep böyle gider:16:

sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor :59:

yaa hep etraf yüzündennn :47: benim aşkım da abisinin filan oğlu var onların havasını gördüğünden sanki başta üzülmüş gibi geldi ama yok öyle birşey diyor yemin ediyor başlarda aşkım inşAllah kız olur diyip duruyordu bence etraf yuzunden kafaları karısıyr canımmm :47:

kızı olacaklar daha mı uykucu oluyor
oğlan anneleri daha enerjik oluyor galiba i
cinsiyeti bilenler fikir beyan edebilirmi

ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm:1:
meğer biizmki kızmışş hemde %100:9:
en baştan beri uykucuyum:17: hatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr':30::9:

:52::52:

bende muhasebeci derken bir şirketin Mali İşler departmanında çalışıyorum ithalat muhasebesi uzmanıyım :1: olsun her ikisinde de muhasebecik var :34:
evet muhasebecikkk:1: haklısınnn canım:9:
benim de dünden beri koca göbişim olduuu:49::49::49::49:

günaydınnn şirinemmmmmmm:16::16::16::16::16:
hehe eksik kalır mıyım hiççç.. yada oskar alıcam dünyanın en mükemmel babası diye :34:

valla ağladım canım, ağlayacak şey bitti şimdi de buna ağlıyorum :1::1::1::1:

yarın kociş geliyoooorrrrrrrrr :32::32::32::32::32::32:

günaydın tatlımmm, git uyu napıcan uyanık kalıp :34:

sevsinler senin koca göbüşünüüü:21::49: hani foto hııı? hanii?:19:

amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatunun:21::16: ohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm:34:
canımmm hayırlı haberlerle gel inşAllah :16: oğluşun var kızın da olur hayırlısıyla :49:

kızı olanlarında oğlu olsun hayırlısıyla bizimkilerde ikinciye oğlan olur belkim diimi esram hilalim burcum milanom :27: :27: :27:
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr:16:
canım sağol. yaa hep özenirdim doğumdan sonra kırmızı kurdale yada taç takarlar ya anneler, bende kesin öyle bişi alıp doğum çantama koyacam. bana onu hatırlattın :))) sende maviş maviş takarsın. bak maviş diyince ben kırmızıdan vazgeçtim pempiş takacam :))) zaten en sevdiğim renk. evimde pembe tonları hakim ama kızımın odasını düşünemiyorum. pespembe olacak :52: , anasının kızı inşallah bu rengi sever :)))

body nin bedeni hakkında düşünmedim değil. belki bebişler tombiş olur bide popolarında bez olacak 1 yaş alsak daha mı mantıklı olur acep :31:
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınııı:21: pembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn:9:

benim düşündüklerim şöylee:

$64-114-thickbox.webp $15-55-thickbox.webp $99-159-thickbox.webp $26-66-thickbox.webp
Ayyy ikinciyi yaparsam neden olmaın kuzumm :23: offf zaten abim sinir etti beni, dalga geçiyor malzemeden çalmışsınız 2 gr.ı mı esirgediniz diye, pis gıcıkkk :42: ben de kocacığı teselli ediyorum, bak diyorum ikinciye "y" kromozomu verirsin oğluşumuz olur bakma sen abime diyorum,, ne yapayım yaaa :9:

:1::9: abidne çok matrakmışş haaaa:9: çok komikk...

sırtıma falan öyle vuruyor k çıldırıyorum ya.. akşamları oturamaz oldum direk yatış:)

canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum :(((

bide mdürümüz kurumdan ayrılma kararı aldı giderken rapor hazırlamka istemiş kendi müsveddeye yazdı ben worde geçiriyorum işte yarın son iş günüydü ama gelemıycekmıs aksam mac yaparken tendomları yırtılmıs amelıyat olcakmıs kendimi zorladım bende gıdecek yetişsin diye hala başım ağrıyor hiç ağrımazdı:19:

aynen öyle canım dıger arkadaslar bı odada 4-5 kişi ben tek dedıgın gbıı yerınden ayrılamıyosun ıletısımın azalıyor bende zaten sessız sakın bırıyım ıyıce kendı halımdeyım burda bırde yanına bırı gels ekonussa ters ters bakıyo ınsanlar hemen dıkkat cekıyo :5:

ayy yaa, oturup yazsaymış ya, giderken sana bela olmuş. üffff Allah kolaylık versin.

Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....

onun bunun için iş değiştirilir mi? eğer sorun patron değilse ve memnunsam düşünmem böyle bişi. geçmişte olmuştu, anlaşamadığım tipler valla hepsini teker teker gönderdim, meydan bana kaldı :))) hatta müdürümü bile başka bölüme aldırıp yerine geçmiştim. :)

evet canım taçları unutmayınn ben bir kaç tane plama alıcam hepsine uygunda taç :) oğlan anneleride kırmızı takıyor ama ilk doğumda maviii takarım , ay ne güzel pembişşş,
yaz için olabilir aslında 1 yaş ama doldurmazsa bazen çok büyük oluyor 9-12 alalım en iyisi :52:....

evet canım mantıklı, bende öyle alayım :))

benim karnım iyice çıktı başka yerimde bişi yok, ilk zamanlarda karnımı sakllamak istiyordum şimdi hiç saklayasım gelmiyor benimde hoşuma gidiyorr :1:

:52: abisi bu lafları nerden buluyor böyleee :52:, olur inş. bir dahakine değişik olur 2. bebelerimiz Allah 2 duyguyuda tatmak nasip ederr

benimde birkaç günde çıktı canım. çok enteresan gerçekten kayınvalidem birkaç gün görmemişti, şok oldu kadın :)))

o ara eşimde yoktu yanımda, yanına gidince şaşırmıştı :))

ben dün doktordaydım yavrucumun cinsiyetini öğrendim birtanede oğluşum olacak hayırlısıyla
oğlum olacak diye sevinemedim bile doktorum bebişimin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi çok üzüldüm fakat korkulacak bişey olmadığını zamanla geçeceğini pek umursiycak bişey olmadığını söyledi insan ister istemez takıyo beşbuçuk aylık olduğunda detaylı ultrasona göndereceğini söyledi tabi ben endişeliyim yinede inşallah atlatır bunu benim meleğim böyle birşey sizler duydunuzmu daha önce arkadaşlar ben hiç duymadım çok tedirginim

canım üzülme, doktor herşeyi söylemeli zaten, bak önemli değilmiş. duymamıştım evvelden, belkide oluyordur da önemli değil diye söylemiyor doktorlar. sakın kendini bebişini yıpratma. çok sevindim canım oğluşun olacağına. Allah bağışlasın.

canım benim gözlerde mi problem var okuyamıyorum daha yakını yok mu :44:

canım üzerine tıkla ayrı bir sayfa olarak açılacak. bir daha tıklarsan büyür.

liste korkunç gerçekten. çok bilinmiş firmalar var. Allaha emanetiz.

gözlük verelim sana

:103: :103:

:ssz::ssz::ssz: :33::33:

ben de fotokopi makinesinde büyütüp okudum, burdakilere de dağıttım...

ah ya ben oscarı nısanlıyken yollamıstım sevgılıler gununde yılın sevgılısı oscarı sırkete yollamıstım şişmişti bızımkı baya.sonra bıkerede sırkete kaktüs yollamıstım çok komıktı ya

oscarın ardından kaktüsssss :52::52::52::52::52:

aynen yaa cogu ısım yapmıs markalar ben de hamılelıkten önce aç bitir salamı cok yerdım tostla fılan:17:

ben hiç yemiyodum yemem de zaten... sadece kaşarlı tost, oda normal ekmeğe yapılandan. tost ekmeği de değil:34:

benim göğüslerim büyüdü ama çok hoşuma gidiyor, sarkmasın da büyüsün :34:

amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatunun:21::16: ohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm:34:

Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844

foto makinemiz yok canım yaa yükleyemedim bi... :17::17::17:

kocişim geliyooooo sevgilim geliyoooooo aşıkım ben onaa çokk aşıkkkıımmm :31::31::31::31::31:

ayy ne güzel şeyler bunlar böyleeeee, ayy hilal seni gördükçe alışveriş sitelerine giresim geliyorrrr:52::52::52: yoldan çıkartıyosun beniii:52::52::52:

ayy neler neler varmışşş şok oldumm :53:

fiskobirlik fındık ezmesi, tamek salça yuhhhh yaaaa

evet cnm yaa pınara ait şeylerde var nasıl güvenicez biz bunlara :25:

evet canımm çok hoşlar demii

tatlım kaydet sonra büyüt öyle okunmuyor mu ? atarken kendi küçültüyor bunu

ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm:1:
en baştan beri uykucuyum:17: hatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr':30::9:

evet muhasebecikkk:1: haklısınnn canım:9:

ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr:16:

sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınııı:21: pembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn:9:

Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844

:1::9: abidne çok matrakmışş haaaa:9: çok komikk...

ay muhasebecik yazmımışımmm :1::1:

canım beyaz mobilyalara bende hayranım bende öyle alacağım, maviş dekor kullanıcam,
yy uğur böceğide pek tatlımışş çok güzeller canımm :16:

bir oğluş daha maşallah:)

olsun o güzel oluyor:):) gerçi hamilelikten sonra balon misali pıslıyorlar da:)

çok şıklar dediğin gibi beyaz aksesurlarla renklendirmek güzel:) bende doğal ahşap rengi aksesurlar mavi şeklinde yapacağım oğluşuma:)

canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum :(((

ağrılar mahvetti beni:( aman kuzum neyse bu işle derdimiz bende öyle hebire bişey yapıyorum cumartesi mutfak dolaplarının üstündeydim, kadına da evi temizlettim ona rağmen durmuyom...

canımm tebrik edeerrimmm bir oğluş pipiloş anası daha :49: kaynanalar artıyor topikteee :27::27::27:

geçmiş olsun tatlım doktor önemli değil dediyse öyledir zamanla geçicekmiş inşAllah sende üzülme tamam mııııı :34:

Back
X