hayatbanagüzel
sağol canım hemen incelemeya başlıyorum kara listeyi...
ayy neler neler varmışşş şok oldumm

fiskobirlik fındık ezmesi, tamek salça yuhhhh yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatbanagüzel
sağol canım hemen incelemeya başlıyorum kara listeyi...
Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....
sabah yine ağrıyla uyandım ama daha iyiyim canım yaaa... en azından ağlamıyorum ağrıdan... 2. minoset iyi geldi..birincisi kesmemişti.
canım sağol. yaa hep özenirdim doğumdan sonra kırmızı kurdale yada taç takarlar ya anneler, bende kesin öyle bişi alıp doğum çantama koyacam. bana onu hatırlattın :))) sende maviş maviş takarsın. bak maviş diyince ben kırmızıdan vazgeçtim pempiş takacam :))) zaten en sevdiğim renk. evimde pembe tonları hakim ama kızımın odasını düşünemiyorum. pespembe olacak, anasının kızı inşallah bu rengi sever :)))
body nin bedeni hakkında düşünmedim değil. belki bebişler tombiş olur bide popolarında bez olacak 1 yaş alsak daha mı mantıklı olur acep![]()
ayy sorma, dünden beri iyice gösterdi kendini bebişimmmama şuanki halimi seviyorum ne göğüslrim çok büyüdü ne bacaklarım kalçam çok şişti, sadece karnım varr yupppiiiiii
![]()
benim karnım iyice çıktı başka yerimde bişi yok, ilk zamanlarda karnımı sakllamak istiyordum şimdi hiç saklayasım gelmiyor benimde hoşuma gidiyorr
ya bu abiler neden gıcıkkkmalzemeden mi çaldınız heeeee 2 gramm haklı çocuk
bir pipi eksik hahahah
bende eşime öyle diyorum birdahakine Y ver aşkımda birde oğlumuz olsun diyeee![]()
abisi bu lafları nerden buluyor böyleee
, olur inş. bir dahakine değişik olur 2. bebelerimiz Allah 2 duyguyuda tatmak nasip ederr
amann bi daha demiyim ben ozamannnn
git uyu bizim yerimize de şekerimmmmm
agrıyacagı varmıs esracım basımın :)))
yok benimki utanmaz oldu artık.. önceden önemli günlerde o almazdı ben alırdım utanırdı ama artık bi de utanmadan "artık bana hediye almıyosun" diyo![]()
kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm
ay bende aglak oldum neye agladım sölıyım 2 gun önce esıme öglen dedımkı aksam dısarı cıkalım tamam dedı.18.40 oldu işten yenı gelmıstı hazırlanımmı dedım 10 dkka oturım gıderız dedı basladım aglamaya tamam gtmyelım yorgunsan dınlen ben sabhtan berı beklıyrum sen böle yapıon dıom.yaptıgı da 10 dkka snra gdelım demek:))
bulemsuuu nerdesinn
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvv aşk dolu geceeler başlıyor deseneeee![]()
![]()
oscarda güzel o hediyelr nerede satılıyor web adresi var mı yavyum
ah ya ben oscarı nısanlıyken yollamıstım sevgılıler gununde yılın sevgılısı oscarı sırkete yollamıstım şişmişti bızımkı baya.sonra bıkerede sırkete kaktüs yollamıstım çok komıktı ya
aynen öyle canım dıger arkadaslar bı odada 4-5 kişi ben tek dedıgın gbıı yerınden ayrılamıyosun ıletısımın azalıyor bende zaten sessız sakın bırıyım ıyıce kendı halımdeyım burda bırde yanına bırı gels ekonussa ters ters bakıyo ınsanlar hemen dıkkat cekıyo![]()
Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....
her 2 versiyonuna da bayıldım güzel fikir![]()
esracım bir de parol dene, bana doktorum parol verdi, minosetle aynı ayarda bir ilaç, ben 1 kez kullandım direkt etki etti, bu kez parolu dene bakalım belki minosetten daha iyi sonuç verir.
offf benim göğüslerim şişti iki beden kadar sabah işe gelirken bi baktım hop hop yapıyo adım attıkça ayy çk utandım yaaayy sorma, dünden beri iyice gösterdi kendini bebişimmmama şuanki halimi seviyorum ne göğüslrim çok büyüdü ne bacaklarım kalçam çok şişti, sadece karnım varr yupppiiiiii
![]()
bi de göbüşüm var zaten inş hep böyle gider
ya bu abiler neden gıcıkkkmalzemeden mi çaldınız heeeee 2 gramm haklı çocuk
bir pipi eksik hahahah
bende eşime öyle diyorum birdahakine Y ver aşkımda birde oğlumuz olsun diyeee![]()
sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor![]()
offf benim göğüslerim şişti iki beden kadar sabah işe gelirken bi baktım hop hop yapıyo adım attıkça ayy çk utandım yaabi de göbüşüm var zaten inş hep böyle gider
sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor![]()
yaa hep etraf yüzündennnbenim aşkım da abisinin filan oğlu var onların havasını gördüğünden sanki başta üzülmüş gibi geldi ama yok öyle birşey diyor yemin ediyor başlarda aşkım inşAllah kız olur diyip duruyordu bence etraf yuzunden kafaları karısıyr canımmm
![]()
kızı olacaklar daha mı uykucu oluyor
oğlan anneleri daha enerjik oluyor galiba i
cinsiyeti bilenler fikir beyan edebilirmi
evet muhasebecikkk
bende muhasebeci derken bir şirketin Mali İşler departmanında çalışıyorum ithalat muhasebesi uzmanıyımolsun her ikisinde de muhasebecik var
![]()
benim de dünden beri koca göbişim olduuu
günaydınnn şirinemmmmmmm![]()
hehe eksik kalır mıyım hiççç.. yada oskar alıcam dünyanın en mükemmel babası diye
valla ağladım canım, ağlayacak şey bitti şimdi de buna ağlıyorum
yarın kociş geliyoooorrrrrrrrr
günaydın tatlımmm, git uyu napıcan uyanık kalıp![]()
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorrcanımmm hayırlı haberlerle gel inşAllahoğluşun var kızın da olur hayırlısıyla
kızı olanlarında oğlu olsun hayırlısıyla bizimkilerde ikinciye oğlan olur belkim diimi esram hilalim burcum milanom![]()
![]()
![]()
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınıııcanım sağol. yaa hep özenirdim doğumdan sonra kırmızı kurdale yada taç takarlar ya anneler, bende kesin öyle bişi alıp doğum çantama koyacam. bana onu hatırlattın :))) sende maviş maviş takarsın. bak maviş diyince ben kırmızıdan vazgeçtim pempiş takacam :))) zaten en sevdiğim renk. evimde pembe tonları hakim ama kızımın odasını düşünemiyorum. pespembe olacak, anasının kızı inşallah bu rengi sever :)))
body nin bedeni hakkında düşünmedim değil. belki bebişler tombiş olur bide popolarında bez olacak 1 yaş alsak daha mı mantıklı olur acep![]()
Ayyy ikinciyi yaparsam neden olmaın kuzummofff zaten abim sinir etti beni, dalga geçiyor malzemeden çalmışsınız 2 gr.ı mı esirgediniz diye, pis gıcıkkk
ben de kocacığı teselli ediyorum, bak diyorum ikinciye "y" kromozomu verirsin oğluşumuz olur bakma sen abime diyorum,, ne yapayım yaaa
![]()
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorrQUOTE]
canımm bende oğluş istiyordum hayırlısı böyleymişş Allahıım onuda hayırlısıyla nasip eder inşAllah![]()
sırtıma falan öyle vuruyor k çıldırıyorum ya.. akşamları oturamaz oldum direk yatış:)
bide mdürümüz kurumdan ayrılma kararı aldı giderken rapor hazırlamka istemiş kendi müsveddeye yazdı ben worde geçiriyorum işte yarın son iş günüydü ama gelemıycekmıs aksam mac yaparken tendomları yırtılmıs amelıyat olcakmıs kendimi zorladım bende gıdecek yetişsin diye hala başım ağrıyor hiç ağrımazdı
aynen öyle canım dıger arkadaslar bı odada 4-5 kişi ben tek dedıgın gbıı yerınden ayrılamıyosun ıletısımın azalıyor bende zaten sessız sakın bırıyım ıyıce kendı halımdeyım burda bırde yanına bırı gels ekonussa ters ters bakıyo ınsanlar hemen dıkkat cekıyo![]()
Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
evet canım taçları unutmayınn ben bir kaç tane plama alıcam hepsine uygunda taç :) oğlan anneleride kırmızı takıyor ama ilk doğumda maviii takarım , ay ne güzel pembişşş,
yaz için olabilir aslında 1 yaş ama doldurmazsa bazen çok büyük oluyor 9-12 alalım en iyisi....
benim karnım iyice çıktı başka yerimde bişi yok, ilk zamanlarda karnımı sakllamak istiyordum şimdi hiç saklayasım gelmiyor benimde hoşuma gidiyorr
abisi bu lafları nerden buluyor böyleee
, olur inş. bir dahakine değişik olur 2. bebelerimiz Allah 2 duyguyuda tatmak nasip ederr
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım epeydir uğrayamadım buralara
ben dün doktordaydım yavrucumun cinsiyetini öğrendim birtanede oğluşum olacak hayırlısıyla
oğlum olacak diye sevinemedim bile doktorum bebişimin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi çok üzüldüm fakat korkulacak bişey olmadığını zamanla geçeceğini pek umursiycak bişey olmadığını söyledi insan ister istemez takıyo beşbuçuk aylık olduğunda detaylı ultrasona göndereceğini söyledi tabi ben endişeliyim yinede inşallah atlatır bunu benim meleğim böyle birşey sizler duydunuzmu daha önce arkadaşlar ben hiç duymadım çok tedirginim
canım benim gözlerde mi problem var okuyamıyorum daha yakını yok mu :44:
ah ya ben oscarı nısanlıyken yollamıstım sevgılıler gununde yılın sevgılısı oscarı sırkete yollamıstım şişmişti bızımkı baya.sonra bıkerede sırkete kaktüs yollamıstım çok komıktı ya
aynen yaa cogu ısım yapmıs markalar ben de hamılelıkten önce aç bitir salamı cok yerdım tostla fılan![]()
offf benim göğüslerim şişti iki beden kadar sabah işe gelirken bi baktım hop hop yapıyo adım attıkça ayy çk utandım yaabi de göbüşüm var zaten inş hep böyle gider
sevsinler senin koca göbüşünüüühani foto hııı? hanii?
amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatununohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm
benim düşündüklerim şöylee:
Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844
her 2 versiyonuna da bayıldım güzel fikir![]()
esracım bir de parol dene, bana doktorum parol verdi, minosetle aynı ayarda bir ilaç, ben 1 kez kullandım direkt etki etti, bu kez parolu dene bakalım belki minosetten daha iyi sonuç verir.
ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm
meğer biizmki kızmışş hemde %100
en baştan beri uykucuyumhatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr'
evet muhasebecikkkhaklısınnn canım
sevsinler senin koca göbüşünüüühani foto hııı? hanii?
amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatununohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınıııpembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn
Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844
abidne çok matrakmışş haaaa
çok komikk...
ben dün doktordaydım yavrucumun cinsiyetini öğrendim birtanede oğluşum olacak hayırlısıyla
oğlum olacak diye sevinemedim bile doktorum bebişimin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi çok üzüldüm fakat korkulacak bişey olmadığını zamanla geçeceğini pek umursiycak bişey olmadığını söyledi insan ister istemez takıyo beşbuçuk aylık olduğunda detaylı ultrasona göndereceğini söyledi tabi ben endişeliyim yinede inşallah atlatır bunu benim meleğim böyle birşey sizler duydunuzmu daha önce arkadaşlar ben hiç duymadım çok tedirginim
olsun o güzel oluyor:):) gerçi hamilelikten sonra balon misali pıslıyorlar da:)
ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm
meğer biizmki kızmışş hemde %100
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınıııpembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn
çok şıklar dediğin gibi beyaz aksesurlarla renklendirmek güzel:) bende doğal ahşap rengi aksesurlar mavi şeklinde yapacağım oğluşuma:)
canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum((
ağrılar mahvetti beniaman kuzum neyse bu işle derdimiz bende öyle hebire bişey yapıyorum cumartesi mutfak dolaplarının üstündeydim, kadına da evi temizlettim ona rağmen durmuyom...