2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım hoşgeldin neden doktora gitmiyorsun hareketleri hissetmeyebilirsin 20.haftadan sonra hissediliyor genelde de neden gitmiyorsun sen nerde yasıyorsun ki :26:

ya çok karişık aslında ikitane aşilamadan hamile kaldim ikiside kap atşi durdu biri 5 haftalık biri 9 buda rabimın hediyesi ben ist yaşiyorum aslında nasıl anlatılır bilmıyorum ama bundada dokdora gitmedim hocaya gitım bi akraba tavsiyesinyle ankarada oda yedi aylık olna kadar göndermıyo dokdora ben bişey hisetmıyorum pskolejım bozul szi takıp edıyorum sürekli karnımda yok hiç bilmıyorum üzülüyorum kılıyum belki karnım ondan yok çok tşk ederım cvp verdin için:))

ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.

Canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil :31:

çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.

En son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. Anlat bi tane tane ne oldu???????

gitmedımki dokdora hiç sadece kan testi evde tes yaptırdim altı haftalıkken hi çgörmedim daha bebegi

ya çok karişık aslında ikitane aşilamadan hamile kaldim ikiside kap atşi durdu biri 5 haftalık biri 9 buda rabimın hediyesi ben ist yaşiyorum aslında nasıl anlatılır bilmıyorum ama bundada dokdora gitmedim hocaya gitım bi akraba tavsiyesinyle ankarada oda yedi aylık olna kadar göndermıyo dokdora ben bişey hisetmıyorum pskolejım bozul szi takıp edıyorum sürekli karnımda yok hiç bilmıyorum üzülüyorum kılıyum belki karnım ondan yok çok tşk ederım cvp verdin için:))

canım kusura bakmada bu devirde hala hacı hocadan medet ummana şaşırıdm tamam dua et için rahat etmiyosa benım gıbı testlerı fılanda yaptırma ama hıc gıtmemek hocaya bel baglamak hıc mantıklı deil herşeyin doğrusunu Rabbim bilir sen ona sığın yeter ne demek 7 aylık olana kadar göndermiyo :20:

Hoca ?? Nasıl hoca yani, ben hala konuyu tam anlayabilmiş değilim. Hocalığını boşver insan olarak düünüyorum nasılgöndermez 7 aylık olana kadar doktora ? gerçekten anlamadığım için soruyorum canım

canım nasıl yani, hoca doktora gitme dediği için mi gitmiyorsun doktora? inanamıyorum sana... hem zor bir dönem geçirmişsin, hem zor hamile kalmışsın ve doktora sırf hoca dediği için gitmiyorsun :53:

ya ben hocaya gitmeye karşı değilim ama hocanın doktora gitme demesi çok saçma ve cahilce geldi bana... sonuçta dinlediğimiz sohbetlerde her zaman "hocalar burayı dinleyin ama doktorunuzdan, bilimsel ve tıbbi çarelerden sakın uzak durmayın" derler...

senin bir sürü aşıların var, kullanman gereken vitaminler var... Allah bilir folic asit te kullanmamışındır sen... ya o bebek sakat doğsa...? buna Allah'ın takdiri mi diyeceksin, benim hatam mı diyeceksin?

lütfen bir az önce doktora git ve kontrollerine başla...

tebrik eden herkese teşekkür ediyorumm:16:

Ah incitanem hayırlı olsun kuzucum benimki göstermedi sıpa bakalım cumartesi doktor amcamız kovmassa tekrar deniyecez şansımızı :)

canım teşekkür ederim hepimizin hayırlı olur inşallah
bende seni merak ediyrdum, benimkide göstermemişti 10 gün önce, sonra zorla bulşdu doktor pipiloşu
hatta bnde gördüm:49:
snein bebiş kız gibi geliyor bana canım, hayırlısı olsun:16:

öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm:1::1::1::1:

evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk:12::12::12::12:

evet meleklerimiz onlar bizim:emir_bebek:
allah olmayanlarada nasip etsininşallah...

canım nasıl yani, hoca doktora gitme dediği için mi gitmiyorsun doktora? inanamıyorum sana... hem zor bir dönem geçirmişsin, hem zor hamile kalmışsın ve doktora sırf hoca dediği için gitmiyorsun :53:

ya ben hocaya gitmeye karşı değilim ama hocanın doktora gitme demesi çok saçma ve cahilce geldi bana... sonuçta dinlediğimiz sohbetlerde her zaman "hocalar burayı dinleyin ama doktorunuzdan, bilimsel ve tıbbi çarelerden sakın uzak durmayın" derler...

senin bir sürü aşıların var, kullanman gereken vitaminler var... Allah bilir folic asit te kullanmamışındır sen... ya o bebek sakat doğsa...? buna Allah'ın takdiri mi diyeceksin, benim hatam mı diyeceksin?

lütfen bir an önce doktora git ve kontrollerine başla...

günaydın kızlar biz geldikkk :16::16:

Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:

dokdora gitmeme sebebım benım iki düşüm oldu aşilamadan sonra bi akraba tavsiyesıyle ankarada hoca geldim yedi ay sonra kendilimden gebe kaldim oda dokdora göndermıyo yedı ay olunca gitcen dıyo:(((

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız

dokdora gitmeme sebebım benım iki düşüm oldu aşilamadan sonra bi akraba tavsiyesıyle ankarada hoca geldim yedi ay sonra kendilimden gebe kaldim oda dokdora göndermıyo yedı ay olunca gitcen dıyo:(((

ya hoca sayesinde mi hamile kaldığına inanıyorsun sen? yok ben inanamıyorum... ya sen şaka yapıyorsun ya da bizi kafaya alıyorsun...

canım nasıl yani, hoca doktora gitme dediği için mi gitmiyorsun doktora? Inanamıyorum sana... Hem zor bir dönem geçirmişsin, hem zor hamile kalmışsın ve doktora sırf hoca dediği için gitmiyorsun :53:

Ya ben hocaya gitmeye karşı değilim ama hocanın doktora gitme demesi çok saçma ve cahilce geldi bana... Sonuçta dinlediğimiz sohbetlerde her zaman "hocalar burayı dinleyin ama doktorunuzdan, bilimsel ve tıbbi çarelerden sakın uzak durmayın" derler...

Senin bir sürü aşıların var, kullanman gereken vitaminler var... Allah bilir folic asit te kullanmamışındır sen... Ya o bebek sakat doğsa...? Buna allah'ın takdiri mi diyeceksin, benim hatam mı diyeceksin?

Lütfen bir an önce doktora git ve kontrollerine başla...

hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan

öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm:1::1::1::1:

evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk:12::12::12::12:

Anca şekerim... İşler biraz yoğun.... Sabahları da sıkıntılı oluyor buraya pek uğrayamıyorum bir kaç gündür o nedenle işimizin ve paşamızın izin verdiği zamanda merhaba demek zorunda kalıyorum :26::26:

hi çgitmedim dokdora cnm sadece teslerde gitım izin vermıyo çogu bege var hoca gelen onlarda gitmemış ama benım karnımda ölüyo düşmüyo iki aşiilamada öle oldu bende ne pskoleji ne morel hiç bişey yok hep sizi takıp ettım bügüne kadar hocaya dedim dokdora gitcem hayır dedi hi çbişey olmucak dedi korkuyorum hocam dedim gitmicen dıyo gidersen düşer dıyo dokdora dıyo iki yandan tutukluyum anlıcan

ya Allah aşkına saçmalama, ne demek doktora gidersen düşer? sen asıl bu hocayı dinlersen çocuğuna bişey olursa o zaman ne yapıcaksın?? ay yok ben sana cevap yazmıcam artık, ben inanmıyorum çünkü senin yazdıklarına...

arkadaşım senin gebeliğin riskli ve kesin takip gerektiriyor
bebeğin ve öncesinde kendin için güvendiğin bir doktora muhakkak gitmelisin
önce tedbirini alıp sonra tevekkül etmek gerekir
hoca işine gelince,ihlaslı kimselerden dua istemek anlamında normaldir tabi
ama en önemli kısım olan ilk aylarını doktora gitme diyen hocanın mantığını anlamak ve bu mantıkla hareket etmek ne kadar doğru olabilirki...
sen kimseyi dinleme doktora git bebeğini gör yapılacak her şeyi yap ve dua et
sonradan pişman olma, tedbirini al tevekkül et...

Son düzenleme:
ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.

çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.

en son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. anlat bi tane tane ne oldu???????

saol canımmmm :42: :52:

:52: :52:

eminim kocan çok duygulanmıştır kaktüsü görünceeee :52: :52:

neden gitmiyorsun tatlım doktora?

baya espiri yaptı gııcık :52::52::52: sözü okuyunca duygulandı tabbiiii:27:

imdaaat diye çığlık atmak istiyorum ay çok yoğun başım çatlıo ooff offf:36::36::36::36:

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-incitanem kız

kızlarr sollamışşşş :52::52::52::52:

Anca şekerim... İşler biraz yoğun.... Sabahları da sıkıntılı oluyor buraya pek uğrayamıyorum bir kaç gündür o nedenle işimizin ve paşamızın izin verdiği zamanda merhaba demek zorunda kalıyorum :26::26:

ayyyy canım benimmm..kolay gelsinn ozamann.. geçen yedim ben sendennn, heheee bide kaju80i yiyorum diyorummm :52::52::52:

Sen o hocanına dresini versene bana savcılığa şikayet edeyim ben onu.. Hoca dediğin böyle telkin vermez insana... Dünya dua üzerine kurulu derler evet, ama bunu diyenler bile Tıbba karşı saygılıdır. Sen nasıl inanırsın buna, nasıl o bebeği mahkum edersin cahiliyete... Senin caresizliğini anlıyorum ama karnındaki bebek daha çaresiz. İçmen gereken ilaçlar alman gereken vitaminler var. Belki kanında bir virüs var bunun belirlenmesi için yapılması gereken testler var. Ve sen aşılama gibi bir tedavi olduysan bunları zaten biliyorsun !! Yazık etme o bebeğe daha fazla git de kontrol ettir kendini

hoca ?? Nasıl hoca yani, ben hala konuyu tam anlayabilmiş değilim. Hocalığını boşver insan olarak düünüyorum nasılgöndermez 7 aylık olana kadar doktora ? Gerçekten anlamadığım için soruyorum canım

ben iki aşilma ile hamıle kaldim onlarda kalbi durdu karnımda sonra bi akraba tacvsiyesıye ankarada bu hocaya geldim yedi ay içinde hamile kaldim kendilimden hocada ankarada bi hoca yedi ay olnakadar göndermıyo benım gibi hamılerlerde dogum yapanlarda var bindık bi alamete gidıyorum kıyamete içim rahat degıl ama bide böle deneyelim gitmicen dıyo dokuz yılık evlıyım kendilimden hamıle ilk defa kaldim bilmıyorum hissetmıyorum daha merak edıyorum sanki hamıle degılmışimki ne bilim böle işte

Back
X