Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nill kuzum aradınmı doktoru
nill kuzum aradınmı doktoru
kızlar bende çıkıyorum..sizlere iyi tatiller bebişlere ve kendinize iyi bakın....![]()
Canlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...
Ayy şimdi arıyorum yeminle ellerim titriyo dua ediinn....
geçmşiş olsun kuzucum dikkat ett lütfen iyice dinlenCanlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...
kızlar bende çıkıyorum..sizlere iyi tatiller bebişlere ve kendinize iyi bakın....![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimmm 4 günlük tatil ayarlamışşşşşşşşşşş, inanmıyorum yaaaaa... çok sevdiğimiz bi evli çiftle gidicez, kız da hamileee ... ay inanmıyorum yaaaaaa şok şokkk oldummmmmm
beysalll neresi olduğunu sen tahmin etttttttttt
başşbaşşşşşş
nolsu canım? hayırdır?
geçmşiş olsun kuzucum dikkat ett lütfen iyice dinlen
görüşürüz fıstığım sende kendine iyi bak
dualarımız seninle nilcim Allahın izniyle sorunsuz çıkacak merak etme
Evet canım yaa bende öyle düşünüyorum..Her gün her öğün yesem bıkmam gibime geliyor..
hadi ya kuzucum yoksa benim dediğim otelmi ayy bende tekrar gitmeyi çok isterdim
ben sevdiklerimeeee söylerim amaaaa hayatım ortalığı karıstırmasana yavyummm:89::89::89::94::94::94:
sabah bende görmüştüm bunları unnado'da...çok cicilerr yaaaa...güle güle kullansın oğluşş
abooo valla billa dayanamazz hemşomm..kız atlarr konyaya gider biizm çılgın hamiş....bulemsuuuunun bebeğini cinsiyetini öğrenmek içinn
wayy kıyamammmmbenim ağlamam evden çıkmadan babam kırmızı kuşağımı bağlarken başladı:2:
kuşağı bağlarken dua etti babam..sonra bana nasihatta bulunuyordu...kızım yolun açık olsun falan diyorduu...o sıradaaaa 'hhhhhhhhhhhh' dedi bi iç çekti ve bende koptumm zatenn...bembeyaz oldu adamcagızz...bi sarıldı bana..bırakmıyor...bi ara foto atayım sizede bakınn:2:
düğün bitip 'hadi allahısmarladık' derkenn bi kopuş daha yasandı...kardeşlerim annem babam dedem herkes ağladı..o an gıcık olmuştum eşimeeeeve gidincee unuttummm tabi
senin mesajını okurken elimde elma vardıı lavinyammm
anammmm demek bana içinden kız geçiyordu hemşomm...bak kızz doğruu çıktı...bi U dönüşleeee hopp aysun teyzemizin hislerini doğruladıkk
amann doktorr biliyormu bakalım pipiloşuu16sında gidicen demi tekrar? o zaman kesinleşirr seninkii allahın izniyleee
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimmm 4 günlük tatil ayarlamışşşşşşşşşşş, inanmıyorum yaaaaa... çok sevdiğimiz bi evli çiftle gidicez, kız da hamileee ... ay inanmıyorum yaaaaaa şok şokkk oldummmmmm
Ayy şimdi arıyorum yeminle ellerim titriyo dua ediinn....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...
Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....
Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...
Ohhhhhhhhhhhhh.............
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
Gözünaydın canımm...Allah hep müjdeli haberler nasip etsin, sağlıkla gelsin kuzucun...
gözün aydın canım:)
ayy canım çok sevindimm bak kocişş sana kıyamamışş![]()
sana demiştim o güzel bir süpriz yapar diye:) hadi bakalım :) yerim seni mutlu ol işte:)