eltim 6. ve 7. ayda yapalım dedi vardır bir bildiği kuzum onun:) o ne derse onu yapıyorum:)
farketmiyor o zaman :)
Geçmiş olsun canımm...
Esracım canım geçmiş olsunnn..dönersen hemen yazda merakta bırakma bizi..
sağol canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eltim 6. ve 7. ayda yapalım dedi vardır bir bildiği kuzum onun:) o ne derse onu yapıyorum:)
Geçmiş olsun canımm...
Esracım canım geçmiş olsunnn..dönersen hemen yazda merakta bırakma bizi..
benide ekle canım bende katılmak istiyorum
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
5.-6. aylarda yazıyor nettede baktım kuzum ama sorarım detayını neden 6. ayı tercih ettin diye...:)
aaaa o listemi ne çabukk erken değil mi
Sağol balım
hafif sızı var tabi ama olur o kadar :)
canım geç değil mi bir sonraki ay, bana temmuz başında tekrar yapacak 2 doz oluyormuş
geçmiş olsun canım..darısı bizim atlatmamızaa:26:
hoşgeldin canım...amanınnn vallah billahhh en kıymetli davetliller arasındasınnmoonsun'umuzz buyurr gel dediysee seninde başımız üstünde yeri var
oğluşunn hayırlı ugurlu olsun...sağlıklaa al kucagınaa inşallahh
![]()
benide ekle canım bende katılmak istiyorum
estağfurullah olur böyle gebelikte..evet ben bayağı hızlı çıkmışım:)))hemen bakıyorum
hıı yazmış mıydın onu. canım farketmemişim. hamilelik işte biraz aklım havada :))
aman iyi bebişte sorun yokmuş. maşallah bu yaşta 2. bebişhemide oğlan
heee toipikimizin dikenli gülüdür o :)))
5.-6. aylarda yazıyor nettede baktım kuzum ama sorarım detayını neden 6. ayı tercih ettin diye...:)
ben kendi doktorumu aradım sağlık ocağından aradılar aşım varmış diye, doktor yine mi geç kaldılar dedi ben geç mi dedim, kaçıncı haftadasın dedi 18 bitti dedim aa tam zamanı dedi, ondan ben öyle dedim :44:
estağfurullah olur böyle gebelikte..evet ben bayağı hızlı çıkmışım
ee genç yaşta evlenince böle uluyor sanırım..7 yılda 2 bebek iyidir değilmi![]()
geçmiş olsun canım..darısı bizim atlatmamızaa:26:
hoşgeldin canım...amanınnn vallah billahhh en kıymetli davetliller arasındasınnmoonsun'umuzz buyurr gel dediysee seninde başımız üstünde yeri var
oğluşunn hayırlı ugurlu olsun...sağlıklaa al kucagınaa inşallahh
![]()
bebişinin cinsiyeti belli miydi canım? belki yazdın önceden belki bende tebrik ettim ama unuttum valla kusura bakma :))))
rahat rahat hediyelerimizi seçelim dedik. hem eğlence oluyor ne güzel işte. bayramdan sonra göndeririz hediyeleri.
ben kendi doktorumu aradım sağlık ocağından aradılar aşım varmış diye, doktor yine mi geç kaldılar dedi ben geç mi dedim, kaçıncı haftadasın dedi 18 bitti dedim aa tam zamanı dedi, ondan ben öyle dedim :44:
doktorum bir şey söylemedi ikisi beraber halledeiyorlar zaten testlerimi canım.. her doktorun tercihi farklı sonuçta iyi olalımda önemli olan o :)
demkki davetli gelmeseydim almayacaktınız beni öyle mi
bu arada ben davet edildiğimde daha yeni gebeydim![]()
bebişinin cinsiyeti belli miydi canım? belki yazdın önceden belki bende tebrik ettim ama unuttum valla kusura bakma :))))
doktorum bir şey söylemedi ikisi beraber halledeiyorlar zaten testlerimi canım.. her doktorun tercihi farklı sonuçta iyi olalımda önemli olan o :)
bende fark edeceğini sanmıyorum zaten :)
birde bebişimin kalp sesini dinledik hızlı hızlı nasıl atıyooo![]()
valla ilgi alaka 10 numara ama ben çıkmalıyım artık...madem torpilliyim e artık buraya bidaha geldiğimde listede olurum değilmi...Hoşgeldin canım alınmaz mı alnırdı elbet ama moonsun devet edince daha bir el üstünde karşılamak lazım :))
valla ilgi alaka 10 numara ama ben çıkmalıyım artık...madem torpilliyim e artık buraya bidaha geldiğimde listede olurum değilmi...![]()
bende fark edeceğini sanmıyorum zaten :)
birde bebişimin kalp sesini dinledik hızlı hızlı nasıl atıyooo![]()
oyy teyzesi yesin onu maşallahhhhhhhhhhhhh :) pıtırcık:)