2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
CANIM benim kiminin kız ister kiminin erkek ister canım bunlar böyle,
az önce öğle arası mağazacı arkdaşımdan portföy çanda almaya gittim, erkek çocuğu var, acayip kokoşş tur kendsi,
bana dedi ki, hep kız olacak gibi gelmiş o kdar alıştırmıştım ki kendi mi doktor erkek deyince, hastanenin merdivenlerinde ağla dım diyor :53::50:, çok zor alıştım diyor,
bebek doğdu diyor sanki hayatımda tek istediğim şey oymuşş dedi, nasıl seviyorum anneler erkek evlatlara daha düşkün oluyorlar dedi, Allahım ya sakat verseydi öyle dedim diye dedi, ne kdar safmışım dedi, öyle iyi anlaşıyoruz ki öyle seviyorm ki oğlumu diyooor ayy içiim tuhaf oldu.
sen merak etme tatlım olunca severler :34:

Severler elbet, ondan kuşkum yok....
İşte aslında kafaya takılacak bir konu da yok ama hamile psikolojisi işte, alıngan oluyoruz galiba biraz daha fazla...

canım benim doğum yapacağımız eğer doğruysa aynı cinsiyeti belli mi canım senin ben çok merak ediyorum pazartesi günü gideceğim dr. ve allahımın kısmet ederse öğreneceğim çook merak ediyorum :)

evet benim belli, pztesi günü gittim doktora, son adete göre 16+1 ama ultrasona göre 16+2 çıkıyor iki seferdir, doktor ultrasonu farklı açıdan tuttu ondan göstermedi gibi bir durum olmadı, direkt alttan gösterdi ve erkek gördüm zaten testislerini falan :) böyle işte inşallah sen de öğrenirsin pztesi günü, tarayıcımın kartuş sorunu var yoksa eklerdim ugs görüntüsünü :)

evet benim belli, pztesi günü gittim doktora, son adete göre 16+1 ama ultrasona göre 16+2 çıkıyor iki seferdir, doktor ultrasonu farklı açıdan tuttu ondan göstermedi gibi bir durum olmadı, direkt alttan gösterdi ve erkek gördüm zaten testislerini falan :) böyle işte inşallah sen de öğrenirsin pztesi günü, tarayıcımın kartuş sorunu var yoksa eklerdim ugs görüntüsünü :)

tarama fotosunu çek öyle koy ben öyle yapıyorum :49:

Selam hatunlar bakıyorum da yokluğumu kimse hissetmiyoooo:14:

Ben bugün sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım,sanırım böbrek gibi bi durum,inşallah öyle bi sorun yaşamam ilk defa karşılaşıyorum çünkü büyüdükçe velet olabiliyormuş...

Dün akşam o kadar hareketliydi ki oğluşum:16::16: eşim çok sırnaştı diyorum ki bak oğlun kızıyo bence o yüzden"annemi rahat bırak babaaaaaa":1:

Yürüyüşe çıkmam lazım 1-2 saat sonra çıkarım herhalde...

aa canım aşkollll:26::26::16::16::16::16:

doktora gittiğinde söyle iltihap falan olabilir canım.

ayy benimki de çok hareketliii.. hele yemekten sonra hiç durmuyo:9::9:

Sağol canım yaaa,valla bilmiyorum ki hamilelikle böbrek büyümesi falan filan oluyormuş,bebiş büyüdükçe üstüne yatıyormuş ya öyle bişeyseee:14:
Su içiyorum habire off bilmiyorum..Hafif bi ağrım var...

birşeycik yoktur inşAllah o yaramaz yatmasın böbreğin üstüne rahim sınırlarını aşmasın söylee yasaakkk :52::38:

ben 2012 martta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şubat 2012 de bebeğim düştü mart 2012 de tekrar hamile olduğumu öğrendim sende büyük ihtimalle mart annesi olman lazım canım doğrumu ?

Öyle amaa:17::14:

Evet canım yaa dr a soracağım bakalım,inşallah bi sorun yaşatmaz bana bebişim..

geçmiş olsun canım. endişelenme hemen, üzülme. belki bambaşka bir sebebi vardır, basit bir nedendir.

kızlar hamile pantolonu üzerinden düşen var mı? eşim dün bu pantolon üzerinden düşüyor kemerini sık dedi. baktım lastiği sonda. yenisini alamam valla. napcam ben?

birşeycik yoktur inşAllah o yaramaz yatmasın böbreğin üstüne rahim sınırlarını aşmasın söylee yasaakkk :52::38:

Ay evet yaa yerini hazırlayana kadar böyle ağrılar normalmiş,hele bi yatsın dürte dürte uyandırırım valla :1:
sor mutlaka...
inşallah canım... ne zamandır var ağrın?

valla sabah kalktığımda zorladı beni biraz bolca su içmeye çalışıyorum,yürüyüş yapıcam biraz işte...

bende kız cok ıstıyordum erkek oldugunu ögrenınce kocama dıom bı xi y yı tutturamadın dıe:) eve geldım baktım camasırımda bı damla leke ay oğlum dedım sana da sevındım ya neden böle yapıyosun:)) bebekler hıssedıyo valla bızımkı cahıllık ıste bıranlık gaflete dusuyoruz yoksa tabıkı en önemlı sey sağlıgı.

bu arada benım kaynana bebegın cınsıyetını ögrendıkten sınra daha bı yawrum kızım demeye basladı:)) zaten aramız kötu deıldı de yawrum kızımı pek duyamazdım:)) pazara gttık geldık beraber ordan bıkac parca bısı aldım bebıse parasını o verdı:))

neyse bugunlerı degerlendırmek lazım bebıs olduktan sonra ogullarının da gelınlerının de pabucu dama atılır zaten:))

geçmiş olsun canım. endişelenme hemen, üzülme. belki bambaşka bir sebebi vardır, basit bir nedendir.

kızlar hamile pantolonu üzerinden düşen var mı? eşim dün bu pantolon üzerinden düşüyor kemerini sık dedi. baktım lastiği sonda. yenisini alamam valla. napcam ben?

İnşallah öyledir canım yaa,önemsiz bişey olsun da yeter ki..

Bu arada benim hamile pantolonum da düşüyor üstümden :))

Back
X