2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimkide sürekli solda yatıyor uyurken sola döndüğümde ağrı yapıyor kerataa:27::27::27:

maşallah banada herkes bakıyor karnımaa demekki kocaman geliyor milleteee:52: halbuki onlar mama yağ su :27:

200 gramı bebiş.. unutmayalım :9::9::9:

o düğmeleri alırken farketmiştim canım ya. o yüzden ayarladım üzerimde öyle satın aldım. işte o düğmeler sonda olduğu için popomun üstü kırış kırış, dikersem iyice pot olacak. en iyisi hep uzun body giymek en azından bir parça tutar. :31:

yok arkadan değil de yandan dikmen mantıklı.. ama dediğin gibi uzun tişörtle idare de edebilirsin...
canım senin boyun kilon kaç? çok mu düşük merak ettim..

yani dışarıya karsı alısverişte tutum iyidir pazarlık filan ama bu torun yahuuu bana takılan küçük altınlardan torununa takmıştı düşün o derece düşkündür torunlarınaa :52::52::52:

enemmmm ben olsam rezil ederdim vallahi :9:

bi gün kayınvalidem akrabalarına diyoki "babaları onlara araba alıcak "... (halbuki alacağı yok zaten ben de istemem) ben de dedim "ay bizim paramız mı yok, ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor, biz kendimiz alıcaz tabiki,kimseye muhtaç değiliz " diye.. bozuldu kadın oracıkta :34:

Kuzumm güle güle giyy, yakışmazmııı kasım annelerinin hepiciği çok güzelllll :16:

Aaaa tatlımmm ben de senin hemşerinim amaaa neden sadece aysuna hemşom diyorsunnn? kıskanırım baaaak :31: Anne tarafım kayserili benimmmm :23: Babam da ankaralı ama anne tarafını daha çok sevdiğim için kayseriye daha yakın hissederdim hep kendimi :9:

Ne güzell kayınvaliden ciciler almış torununa, bizimkinde daha tık yok, bir şey alacaklarını da sanmıyorum.. Benim annemse şimdiden bir hurç dolusu zıbınından bornoz takımına, beşik uyku setine varana kadar almış... Geçen gün kayınpeder soruyo baban neler almış diye, ben de söyledim aldıklarını, cevabı aynen şöyle oldu: İyi iyi alsın ben YOK dedeyim, bir şey alamam durumum yok :53: Kayınvalide de bu lafın üzerine ayy çok erken başlamış sizinkiler, bizde 7. aydan sonra alınır dedi sonra da ne hikmetse çevirdi bebek doğduktan sonra alınır dedi :53:
Eee ben ne yapayım ki bebek doğduktan sonra alınacak şeyleri. Zaten hepsi tamamlanmış olacak ki... Elden ne farkları kalacak benim için hiç heyecan yok içlerinde :50:
Bir de bana laf sokuyorlardı başka bebekleri severken, sen yap da kendi çocuğunu sev, bizim de torun hasretimiz bitsin diye... Ne de çok hasretmişler :47:

hilalcim bir hemşo dhaa var burdaa kayseriiiiili hemşolar çoğalıyor :1:

200 gramı bebiş.. unutmayalım :9::9::9:

yok arkadan değil de yandan dikmen mantıklı.. ama dediğin gibi uzun tişörtle idare de edebilirsin...
canım senin boyun kilon kaç? çok mu düşük merak ettim..

enemmmm ben olsam rezil ederdim vallahi :9:

bi gün kayınvalidem akrabalarına diyoki "babaları onlara araba alıcak "... (halbuki alacağı yok zaten ben de istemem) ben de dedim "ay bizim paramız mı yok, ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor, biz kendimiz alıcaz tabiki,kimseye muhtaç değiliz " diye.. bozuldu kadın oracıkta :34:

fena gelin esraaa:27::27::27: kızım git beğen onlarda alsın heveslenmiş yazıkk :52: biizmki bir iğne almaz daha çok bizi sömüürür sende alanı bozuyorsunn :27::27::27:

oğlu yanımdaydı sesiini çıkarmadı ben ne diyeyim ki valla Allah biliyor helal etmiyorum düğün zamanı çekmecelerin altından altınlar çıktı görmesek buhar olucaktı zar zor çıkardılar ceplerinden çekmeeceden unutmuşuzzz oğlummmm dediler haram olsun:49:

Son düzenleme:
quote_icon.png
Milona kullanıcısından alıntı
Kuzumm güle güle giyy, yakışmazmııı kasım annelerinin hepiciği çok güzelllll :16:

Aaaa tatlımmm ben de senin hemşerinim amaaa neden sadece aysuna hemşom diyorsunnn? kıskanırım baaaak :31: anne tarafım kayserili benimmmm :23: Babam da ankaralı ama anne tarafını daha çok sevdiğim için kayseriye daha yakın hissederdim hep kendimi :9:

Ne güzell kayınvaliden ciciler almış torununa, bizimkinde daha tık yok, bir şey alacaklarını da sanmıyorum.. Benim annemse şimdiden bir hurç dolusu zıbınından bornoz takımına, beşik uyku setine varana kadar almış... Geçen gün kayınpeder soruyo baban neler almış diye, ben de söyledim aldıklarını, cevabı aynen şöyle oldu: İyi iyi alsın ben YOK dedeyim, bir şey alamam durumum yok :53: Kayınvalide de bu lafın üzerine ayy çok erken başlamış sizinkiler, bizde 7. aydan sonra alınır dedi sonra da ne hikmetse çevirdi bebek doğduktan sonra alınır dedi :53:
Eee ben ne yapayım ki bebek doğduktan sonra alınacak şeyleri. Zaten hepsi tamamlanmış olacak ki... Elden ne farkları kalacak benim için hiç heyecan yok içlerinde :50:
Bir de bana laf sokuyorlardı başka bebekleri severken, sen yap da kendi çocuğunu sev, bizim de torun hasretimiz bitsin diye... Ne de çok hasretmişler :47:

:19: hayret bişi yaa bakam bizim kayınvalideler aldı bir iki bişi ama arakası gelecek mii,
bebek gelmeden alınması lazım en azından son aylar alsınn yanii

canım iyi değil gibisinnn.. noldu canım? anlat bize yaa için rahatlar hem.

canım ne oldu? bari azıcık dursaydın. :14:

eltisi gelmiştir ondandır yani umarım daha kötü bişeyi yoktur

bulemsummm gitmeseydinn be canımmm:50: kalsaydın bari biraz olsunn...

özlerizz biz senii:43:
burcuxxx esra86 başım çok ağrıyor canlarım beni merak etmeyin diye yazıp çıktım kızı okula bıraktım geldim bir yattım yeni kalktım ama hala var baş ağrım
sahinus ne eltim ne kayınvalidem gelmedi kaynanamın annesi gelmiş bugun eltilerde pazar günü gelecekler dün aradılar haber verdiler
annesininbirtanesi bende özlerim canım sizleri

burcuxxx esra86 başım çok ağrıyor canlarım beni merak etmeyin diye yazıp çıktım kızı okula bıraktım geldim bir yattım yeni kalktım ama hala var baş ağrım
sahinus ne eltim ne kayınvalidem gelmedi kaynanamın annesi gelmiş bugun eltilerde pazar günü gelecekler dün aradılar haber verdiler

geçmiş olsun canımm dinlen bol bol :38: umarım herşey hepimiz için çok güel olur Rabbim sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip eder:16:

bulemsum kız sen kaç kilo aldın şimdiye kadar :44:

:9::9::9: ilahi yaaa... canım sen çalışmıyosun dimi?

ayy ben olsam hiç pantolon giymezdim çekerdim eşorfmanları üzerime hep...

Zaten yarım şortlarla takılıyorum şu an,ayaklarım havada:1:

ben lcwnın hamıle pantolonlarına bıle sıgamıyorum.ama hala öncekı pantolonlarım oluyo 48 bedenler.dusuk bel oldugu ıcın sıkmıyo hala oluyolar.
bıde bebıse zıbın aldıgımız kadın dedıkı senınmı bebegın dıo evet dıom evlımısın dıo kaynanamda gelınım benım dıo oda kız gıbı duruyo dıo kucuk gösterırım göbek garıc sonrada göbege baktı dıokı 7 aylıkmı:))

yok 15 aylıkta ben cıkartmıyorum tövbe tövbe:))
[B]Ahahhaha bu kadınlar manyak hee,bi de meraklı meraklı soruyolar.Bende minyon sayılanlardanım ama o kadar da ufak tefek değilim standartım yani geçen kapıya bi satıcı geldi ne dese beğenirsiniz"merhaba canım annen evde mi"çüşşşşşşşşş afedersiniz ben böyle oldum aynennn:53::53::53: :1:
karnımda tam şiş değil ya şaşırdı,sonra da"evin hanımıyla görüşecektim diyo ısrarla hee..İmalıca bakarak "buyur canım benimmm" dedim.Diş macunu satıyordu almadım kapıyı da tak kapattım:1:napiim gıcık oldum yaaa

[/B]
doğunca poposunu ısırırsın ödeşirsinizz :52: ben öyle yapıcam bizimki leke yaptı ya yüzümde doğsun ısıırıcaaammmm :1::1::1:

ayyy inşallah yaaa hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhhhhhh..

Son düzenleme:
fena gelin esraaa:27::27::27: kızım git beğen onlarda alsın heveslenmiş yazıkk :52: biizmki bir iğne almaz daha çok bizi sömüürür sende alanı bozuyorsunn :27::27::27:

oğlu yanımdaydı sesiini çıkarmadı ben ne diyeyim ki valla Allah biliyor helal etmiyorum düğün zamanı çekmecelerin altından altınlar çıktı görmesek buhar olucaktı zar zor çıkardılar ceplerinden çekmeeceden unutmuşuzzz oğlummmm dediler haram olsun:49:

kız yok alacak falan değillerdi zaten... laf olsun hava olsun diye öyle diyolardı... kayınbabanın eli sıkıdır benim.. cebine girer bi daha da zor çıkar... hele bi de ben çalışıyorum,maaşımı biliyor, hayyat vermez bize bişey. anlayacağın bize yararları dokunmaz onların.dokunmasın da Allah muhtaç etmesin.

eşim diyoki bebek arabasını babamlar alır... biliyo bebek odasını almıcaklarını :34: o da belki tabii...

aay inanmıyorum yaaa ne ayıp.. bu dünyada çıkmazsa ahirette çıkar acısı zaten.

ayy canım sana da mı vurdu başağrısı... geçmiş olsun.
hap aldın mı? çok ağrırsa boşuna çekme o eziyeti canım.

geçmiş olsun canımm dinlen bol bol :38: umarım herşey hepimiz için çok güel olur Rabbim sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip eder:16:

bulemsum kız sen kaç kilo aldın şimdiye kadar :44:
aminnnn canım benimmm .....ayrıca teşekkür ederim tatlım dinleniyorum ama geçmiyor bu ağrı:26:
ben 71 deyim suan ama yüzüm çok şiş benim akşam misafir vardı yüzün çok şiş senin dediler bana

ayy canım sana da mı vurdu başağrısı... geçmiş olsun.
hap aldın mı? çok ağrırsa boşuna çekme o eziyeti canım.
sağolasın tatlım benim ağrı kendime aşırı yüklenmeden oldu canım son günlerde baya kafam doldu böyle patlak verdi hapla falanda geçmez

kız yok alacak falan değillerdi zaten... laf olsun hava olsun diye öyle diyolardı... kayınbabanın eli sıkıdır benim.. cebine girer bi daha da zor çıkar... hele bi de ben çalışıyorum,maaşımı biliyor, hayyat vermez bize bişey. anlayacağın bize yararları dokunmaz onların.dokunmasın da Allah muhtaç etmesin.

eşim diyoki bebek arabasını babamlar alır... biliyo bebek odasını almıcaklarını :34: o da belki tabii...

aay inanmıyorum yaaa ne ayıp.. bu dünyada çıkmazsa ahirette çıkar acısı zaten.

bide biizm takılardan küçük altında alıp 3 gun sonraki düğüne göturup taktılar benim ailem Allah biliyor bir kurusuna dokunmadı torbasıyla açmadan bize getirdi ah ah anacım babacım hakkınız ödenmezz:5: onlar böyle yappınca nakit tüm paraları aldılar sadece almadıkları dısında altınları aldık biz onlarda kaldı 6 ay takı bileziğimide süper luks evlerinin tapusu için bozdurmuslar eşime söyledim takı bilez,iği yok diye
eşşim " anne bileizik yok"
bunlar telaşlandı gittiler geldiler odadann odaya anası geldi " biz bozdurduk yedik dedii" bende " nasıl yedik " kvalide" tapuya para yetmedi ondan"

bu kadar nankörlerr haram olsun Allah çıkarsınn:47:

Amin canımm Alllah ne onları bize nede bizleri onlara muhtaç etmeisnn aminnnnnn :31:

sağolasın tatlım benim ağrı kendime aşırı yüklenmeden oldu canım son günlerde baya kafam doldu böyle patlak verdi hapla falanda geçmez

hmm anladım canım.. dikkat et. dinlen bol bol. uzat ayaklarını yukarı doğru. saçını toplama o da ağrıtır başını.

bide biizm takılardan küçük altında alıp 3 gun sonraki düğüne göturup taktılar benim ailem Allah biliyor bir kurusuna dokunmadı torbasıyla açmadan bize getirdi ah ah anacım babacım hakkınız ödenmezz:5: onlar böyle yappınca nakit tüm paraları aldılar sadece almadıkları dısında altınları aldık biz onlarda kaldı 6 ay takı bileziğimide süper luks evlerinin tapusu için bozdurmuslar eşime söyledim takı bilez,iği yok diye
eşşim " anne bileizik yok"
bunlar telaşlandı gittiler geldiler odadann odaya anası geldi " biz bozdurduk yedik dedii" bende " nasıl yedik " kvalide" tapuya para yetmedi ondan"

bu kadar nankörlerr haram olsun Allah çıkarsınn:47:

Amin canımm Alllah ne onları bize nede bizleri onlara muhtaç etmeisnn aminnnnnn :31:

nası yaa... ayy bunlar ne fenalarmış... bunlarınki cimrilik değil çingenelik olmuş artık.. iyice çirkefe çevirmişler kendilerini...
size söylemeden nasıl böyle bişey yaparlar yaaa... onlar senin bi kere.. sen istemedikçe kocan bile dokunamaz.kaldıki bunlar da kim oluyor. ay yok aysun geldiklerinde iyi davranma bunlara, konuşma surat as... istenmediklerini farketsinler.

böyle kaynana kayınpedere hizmeti bırak yüzlerine bakmamak lazım ama işte ben çok merhametliyim eşime çok aşığım napıcaksın unuttum sanıyorsun ama unutmuyorsun aslındaa:31:

kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...

nası yaa... ayy bunlar ne fenalarmış... bunlarınki cimrilik değil çingenelik olmuş artık.. iyice çirkefe çevirmişler kendilerini...
size söylemeden nasıl böyle bişey yaparlar yaaa... onlar senin bi kere.. sen istemedikçe kocan bile dokunamaz.kaldıki bunlar da kim oluyor. ay yok aysun geldiklerinde iyi davranma bunlara, konuşma surat as... istenmediklerini farketsinler.

vallahi canım Allah biliyor ben yalan söylemiyorum yazık ama çok ahımı aldı maşAllah taş gibiler benim babamda kalp beyin yuksek tansiyon annemde şeker reflu var ama bunlarda ne şeker ne tansiyon nede baska birsey var sapasağlam geziyorlar yaa sanıyorlar kii hep kalıcaklar dunyada yapsınlar bakalımmm :31:

böyle kaynana kayınpedere hizmeti bırak yüzlerine bakmamak lazım ama işte ben çok merhametliyim eşime çok aşığım napıcaksın unuttum sanıyorsun ama unutmuyorsun aslındaa:31:

valla canım eşine ne kadar aşık olursan ol... ben olsam dayanamazdım, içime de atamazdım. sana hayret ettim nasıl susabildin bu kadar.

benim de düğünümde bi sürü şey içimde ukde kaldı... geçen eşime anlatım, olmuyo diyorum,unutamıyorum bunların hiçbirini... 20 yıl da geçse kramp gibi saplanıyor her düşündüğümde..

kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...

canımm doğum günün kutlu olsun bitanem bebeğinle ailenle eşinle ve bizlereleeeee ( :52: ) nice mutlu yıllaraaa :16::16::16::38::119:

bari istemiyorsun alma birşye alayım mı gibisine sorulur mmu yaaaaa :47: benimkiler hiç kutlamazlar hadi kayınvalideler eski toprak ya görumcem ben her yıl onunkini kutlarım bir telefonda mı açılamaz yok yaa benim babamda eşimin doğum günü için pikniğe göturdu mangal yaptı insan sinir oluyorrr :47:

Back
X