nilciğim geçmiş olsun canımmm...oğluşşş uslu dur bakemmmm üzmee anneyiii
wayyy yavrummm milonamm..kız ben senin hemşom oldugunu bilmiyordum...en başta konusmusuzdur belki ama inanki unutmuşummmm canımmm HEMŞOMMMMM:44:
gelinn hemşolarım gelinnn hiloş'unuzda hepinizee sevgii varr
evettt hemşomlar çoğaldı
yuhhh yaaa..seninkilerde zırıl zırıl kayserili haaaa

ayy bizdede noldu: hani gelin bohçası hazırlanır yaa kayınvalideye kayınpedere görümceye babaanneye falan...iştee annem emek zahmet Adan Z'ye inanılmaz detaylı bohça hazırladı bunlara tek tek...ben 3-4 günlük evliydim..kayınvalidem yemege cagırdı bizi.bizde hemde bohçaları aldık gittik...bana yarım altın taktı el sağlıgı hediyesi olarak:44:
sonracıgımaa 2-3 aylık evliyim ben..görümceme diyorkii...senin bohça (kaynata hediyeside deniyor) hediyen çok güzeldi...kocaman bilezik takmışşş kayınvalidesi ona....
bende dedimkiii sanki bilmiyormuşum gibi "aaaaa anne o demek bohça hediyesi"
"eee dedi iştee çamaşır geldiği zaman takılan bilezik"
"haaaa dedim öylemi sen bana minnacık bi altın taktındaa"

bi bozuld..hiç lafının oraya gideceğini düşünmemişti...
canımm bacım dikkat et kendine...:26:
iştee bizdede biraz o durumlar var biliyorsunuz yaa..nasılssaaa çalışıyor gelinde alırlar ne isterlerse diyorlar...allaha şükür kimseye muhtaç değilizz ama büyüklerin açık açık böylee düşünmesi canımı sıkıyor yinede..annemden babamdan öylee görmediğimiz için belkide...
biz nişanlıyken 'ORAN' ın sınavına girmiştim..sınavı kazandım mülakatı bekliyoruz..maaşlarıda süper ötesi...ben ankarada çalışıyorum o zamanlar kayınpederimde toplantı için gelmiş ankaraya benide aldı kayseriye geliyoruz birlikte...
bana dediki kızım hayırlısıylaa şu sınavı bi kazansaydın...bende saf saf inşallah baba dedim...
evinizi ona göre tutarız dedi...
benim jeton düştü o zaman

ne alakası var baba benim sınavı kazanmamla tutacagımız ev arasında dedim...
eeeee kirasını ona göre ödersinizz

dedi.
bizim burdaa ayıp sayılırr bu dediği...nişanlı bi kıza denirmi...

al oğluna evini o zaman...yada oğlun kendine güvenmiyorsaydı evlenıyorum diyee ortaya düşmeyecekti (biz görücü usulu evlendikyaa)
şimdi eşimee canım fedaa...tabiki herşeyimiz ortak...benim maaşıma karışmaz allah var...ama katkıyaa ihtiyacı oldugunda elbette önce ben varım kimseye ihtiyacımız yokkk:26: ama o zaman bunu açık açık söylemesi çok canımı sıkmıştı...babamdan bunu görmediğim içinn muhtemelen
sonraa yine bı gün...sizin maaşınız 2..ohh ne güzel falan diyordu..bende gıcıklıgınaa dedimki " baba ben istersem çalışmamda, evi geçindirmek zorunda olan erkektir." o zaman " tabi kızımm doğru diyorsun, istersen çalışmazsında" dedi