2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar yanımda stajer vardı işleri öğretiyordum açamadım neti (:

teşekkür ederimmm tatşımm :16:

çok güzeller yerinn kızınıı :54:

sağol bitanemmm evett 2+1 olacağızz :1:

canım geçmiş olsun iyi haberlerle gel, telaşa kapılma hemen yorgunluk yapmıştırr

aminn tatlımmm çok sağulun kızlarrrrrrrrrrr :16:

canım kadınlar kulubunude öğretseydin :kkk::kkk::kkk::52::52::52:

ya kızlar ara ara depresif sıkıntılar sizlerde yaşıyormusunuz ya ben bazen çok durgunlaşıyorum saçma sapan düşüncelere boğuluyorum zorlanıyorum kendimi bu durumdan çıkarmaya enerjim bazen hiç yokmuş gibi tamamen depresif insan moduna dönüyorum üfffffffff:50::37: bu halime gıcık oluyorummmmmmmmm hormonlar alacağınız olsun sizinnnnnnnnn :47::27:

canım sürekli kendine bi uğraşı bul...

ben bu ara en çok hastane odası, eve gelen misafirler ve mevlüd için yapacaklarımı düşünüyorum programlıyorum :1: :1: toparlarsam sizle paylaşıcam inşallah :):)

esraaa anladık 4 kez paylaşma şu yazıyııııı :27::27::27::52:

kızlar benim karnım çok gerildi yaaa korkarım çatlıcammm :31::50::30::30::30::30::18::18:

ufff napıyım kuşum yaaaa mesaj gitmeyince 50 defa basıyorum cevap ver kısmına böyle bi sürü arka arkaya çıkıyo işte :D

sen doğuştan çatlaksın, vücudun çatlamış çok mu hihohoho :32: :118: :118:

oooo arkadaşım nice mutlu seneleree..
Umarım eşin çok güzel bir sürpriz hazırlamıştır 3 kişi kutlarsınız bu sene yıldönümünüzü :16::16::54::54:

teşekkürlerr bi tanemmm :16: evett 2+1 olucaz inş. :1:
haftaiçi bu ilçede pek etkinlik olmadığından beklentim pek yüksek değil :) haftasonu olsaydı bir yerlere götürüyordu genelde :)

bulemsu bugün gelecekti, belki annesinde kalmaya karar vermiştir.

sağol canım. evet dün burda çok yoruldum, çok terledim, akşam duş alıp koltukta uyuya kalmışım. :(( eşim yemek yapmayı seviyor, mutfağıda kirletmiyor :))

bugünde biraz yoğunluk var, idare etmeye çalışıyorum. eşim annesinin adını koymamızı istemiyor, kendi araştırıyor bakalım bulabilecek mi bişiler :31:

sizde şimdilik konu kapanmış gibi sanırım okudum canım. inşallah gönlüne göre olur.

beysal eşine maşallah diyim ne güzel düşünmüş, bu arada geçmiş olsun, yorgunluktan olmuştur, iyidir oğlun annesi.

esra hadi az kaldı, size çok iyi gelecek bu beraberlik, temelli kavuşursunuz inşallah.

arcak oğluna geçmiş olsun canım. dediğin gibi yazın hastalık daha zor oluyor.

applepay iyi tatiller canım, ben almıştım mayo, baya rahat ediyorum, karnımın görünmesini istemiyorum. inşallah bulursun gönlüne göre bişi.

merwecik canım gözün aydın bulmuşsun incilerini :)))

hayatbanagüzel şimdiden tebrik ederim yıldönümünüzü, bizimki bebişin doğumuna denk gelebilir :))

aysuncum günaydın, gitmek zorunda değilsin eşinin memleketine gerçekten uzak :((

teşekkürler hayatımmm 3 yıl doldu :53: senin ki tam süper olacakk :)

öyle yapmaya çalışıyorum tatlım örgü öğrendim işte çat pat onu yapıyorum :6::6::6: ne güzel uğraşlar bulmuşsun canım ben daha hiçbirini düşünmüyorum :9: paylaş mutlaka şeker bizede fikir olur enazından :54::34:

kız örgü deyince bende başladımmm :1: aynen senin gibi ilk önce bir söktümm sonra yine başladım şuan iyi bakalım :6:

ben bu ara en çok hastane odası, eve gelen misafirler ve mevlüd için yapacaklarımı düşünüyorum programlıyorum :1: :1: toparlarsam sizle paylaşıcam inşallah :):)

öyle yapmaya çalışıyorum tatlım örgü öğrendim işte çat pat onu yapıyorum :6::6::6: ne güzel uğraşlar bulmuşsun canım ben daha hiçbirini düşünmüyorum :9: paylaş mutlaka şeker bizede fikir olur enazından :54::34:

Canım ben hamileliğin basından beri degişik zamanlı olarak kullandıklarım :52:

1- badem yağı
2- kakao yağı
3- kayısı yağı
4- bebe yağı
5- zeytin yağı
6- nemlendirici krem
7- lierac çatlak önleyici krem :1::1::1::1: bunlara rağmen yanlarda çatlama devam ediyor :27:

Canım o zaman yapacak bişey kalmamış tatlım, yapından çatlamışsın sen..ama çok belli olmaz korkma belki bu aydan sonra bizimde başlaycak bakalım..

kasım ayı erkek ayı sanırım kız beklerken rabbim 3 tane gelin nasip edecek al kızın gibi sev diyecek sanırım :52: ay yer bunlar birbirlerini de beni de :54:

hımmmmm benimki pul pul dökülüyor yawsss :1: çok çatlamasak bari :52::52::52:

hadi ya sende başladımmı çatlak :18:

ben lieractan 3 tüp daha sipariş verdim :30::30::30: umarım işe yarar :19: bugünde kakao yağı bebe yağı alıcam :29:

ufff napıyım kuşum yaaaa mesaj gitmeyince 50 defa basıyorum cevap ver kısmına böyle bi sürü arka arkaya çıkıyo işte :D

sen doğuştan çatlaksın, vücudun çatlamış çok mu hihohoho :32: :118: :118:

ne basıon 50 nerye basıon öyleeee :52::52::52::37:

he yaaa çatlamayalım yinede bebişkommm :32::52:

:1::1: kız olsaydı öğretecektimm de erkek altemur muş adı da güzel isim aslnda ben bir düşüneyim :52:

ayy deme öyle demee çatlamıycazz oh ohh de :27:

altemur mu söylemesi bilem zorrrr:52::52::52:

kızlar hızlıal.com da bebek ana kucağına bakmıstınız değil mi baya ucuz ya 60 lira kafam karıştı:26:

inşallah canım çatlamıycaz yehuuuu :21::10::8:

hahaaa:9::9::9: olsun şeker yap sök öğrencez bu işi ben öyle bir süveter bitirdim şimdi sıra yelekte :32::52: ama güzel uğraş terapi gibiii aynııı :52::40:

vayy çözmüşsün olayı :52: ben yelek örüyorum bakalım bir sürü örgüsüde olacak ama napimm ben örmekk istedimm, çok güzel bir sıra örüyorum amanda aman yakışıklı oğlum diyip bir sıra daha örüyom eş,me gösteriyom felan :52: eşimde görmemişin oğlu olmuş tutmuşşş pipisini koparmışş diyo manyakk :52:

ben lieractan 3 tüp daha sipariş verdim :30::30::30: umarım işe yarar :19: bugünde kakao yağı bebe yağı alıcam :29:

ne basıon 50 nerye basıon öyleeee :52::52::52::37:

he yaaa çatlamayalım yinede bebişkommm :32::52:

altemur mu söylemesi bilem zorrrr:52::52::52:

kızlar hızlıal.com da bebek ana kucağına bakmıstınız değil mi baya ucuz ya 60 lira kafam karıştı:26:

karizmatik ama yaa, çocukta karizmatikkk bişiiii belkim ona benzer :52:

bencede iyi bende düşünmedim değil ama kullanan var mı ki ?

vayy çözmüşsün olayı :52: ben yelek örüyorum bakalım bir sürü örgüsüde olacak ama napimm ben örmekk istedimm, çok güzel bir sıra örüyorum amanda aman yakışıklı oğlum diyip bir sıra daha örüyom eş,me gösteriyom felan :52: eşimde görmemişin oğlu olmuş tutmuşşş pipisini koparmışş diyo manyakk :52:

Eskiden çok yapardım.. Unutmuşum şimdi :50::50:
Annem tutturdu mendillerini biz oyalayalım dışarda satılanlar çok sert diye bende mendil kenarı oyalıyorum.. Hırka, yelek kısmını annem yapıyor.. Ama mendilde olsa el işi yapmak iyi geliyor :1::1:

karizmatik ama yaa, çocukta karizmatikkk bişiiii belkim ona benzer :52:

bencede iyi bende düşünmedim değil ama kullanan var mı ki ?

anlamı ne acaba :26: değişik bir isim senin begenmen daha önemli tabi:48:

kızlar yaa şimdi benim doguma 5 ay mı var 4 ay mı var kafam karıstı 20 haftalıgım ya 40 haftada tamamlanıyorsa 5 ay oluyor dımı:49::49::49::44:

anlamı ne acaba :26: değişik bir isim senin begenmen daha önemli tabi:48:

kızlar yaa şimdi benim doguma 5 ay mı var 4 ay mı var kafam karıstı 20 haftalıgım ya 40 haftada tamamlanıyorsa 5 ay oluyor dımı:49::49::49::44:

4.5 ay var tatlım..20 haftalıkken tam 5 aylık olmuyorsun 4.5 aylık oluyorsun ay hesabıyla:49::49:

yok canım henüz çatlamadım sadece derim dökülüyor :44::44::44:

sorma sorma ben de ilk başladım örgüye diyorum ki "hımmmmmmmm sanki annesi örgü bilmiyor diye süveteri olmayacakmıymış kızımın annesii napar eder yinede yaparrr" :9::9::9: eşim kopuyor danasına varda kocasına yok örgü şimdiden atıldı papuç dama :52::52::52:

ay ben örgü bilmiyorum kii amaaa işten ayrılınca öğrenirim artık :27::27::27:

şekerim sen cildine ne kullanıyorsun çatlak olusmaması için :49:

benimde yuzum soyuluyor pul pul :34::31:

[/B]

yok canım henüz çatlamadım sadece derim dökülüyor :44::44::44:

sorma sorma ben de ilk başladım örgüye diyorum ki "hımmmmmmmm sanki annesi örgü bilmiyor diye süveteri olmayacakmıymış kızımın annesii napar eder yinede yaparrr" :9::9::9: eşim kopuyor danasına varda kocasına yok örgü şimdiden atıldı papuç dama :52::52::52:

kızalr hayırlı gunler nasılsınız bakalım bebişlerınızle oca göbeklerrıınızle
ya beysalımında ufak bı kanaması olmuş cok guzel gecen bı tatılın arkasından moral bozuklugu olmuş gecen bı arkadaşımız daha tatılden döndugu gun aynısını yaşamıştı slcn mıydı tam hatırlamıyorum acaba gebelık haftalarımızla ılgılı bı durummu benım dr umda önermemiştı
inşalla arkadaşlarımız hayırlı hbrlerle gelır

Back
X