• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bize gelmişti geçen haftalarda benim de üstüm müsait değildi çamaşırım falan yok minicik bi şortla evdeydim,geldi pat diye,"ay anne 1 dk.bekle dedim,sütyenimi falan taktım,keşke arasaydın bekletmezdim seni de dedim,bütün samimiyetimle...

Allaahhh başladı yabancı mıyız,niye böyle yapıyosun,bi daha gelmem tamam vs.
ya anne ne alaka dedim seni ev halimle,çamaşırsız karşılamak bana göre değil yani dedim.

Ne bi surat yapmışım,ne bi hakaret etmişliğim var olayın hepsi bundan ibaret,bi su içti kalktı gitti anneme uğriicaktım zaten dedi.

Yani güler yüzle keşke arasaydın dedim diye triplere girdi hanfendi,ama şükür düzeldik dün akşam itibariyle...:52:

iyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...

nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı:31:

hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedi :29:hediyeni resimle ve topiği aç merakla bekleyen kişi sayımız çok var :34:

bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canım :31:

baklava mı????? yuhhhh ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorum ama:47::47::47:

saolun canlarımmm hoşbudukk moral olmaz mııı hemen canımın çektiği bişi aldım yedimmmm:27::52::52:

2 kg normalmişşş sakın kafanıza takmayın :45:

yarenim sen 28 + 2 olmuşsun 28. haftadaki bildirimi 2 gun once yapmalıydın yaptın mıı ezeli rakibim :17::21::27::52:

bulemsum açıyorum birazdan :49:

cnm ben hep aylık kontrolume göre yapıyorum dr a gıttıgımde 7.ayım dolmuş olcak dr muz hafta hesabı değilde sata göre ay hesabı yapıyo ayda bı dr un baskulunde kg ne bakıyorum cnm evdekınde farklı sonuclar cıkıyo perşembe gıdıcem nasıpse

yabancımıyız heee:27:allahım yarabbim bu kaynanatörleri anlamak mümkün değil :47:alınacak bişeyciği hemen buluyorlar yapıyorlar yıkıyorlar sonra normale dönüyorlar:27:ama kendilerine ediyorlar haberleri yok içimizde olan kredilerini bitiriyorlar:41:

Ya evet deseydim ya keşke"anne nasıl ama bıngıl bıngıl olmuşlar mı diye :1:
tövbe yaa..Ne var bu dediğimde bütün samimiyetimle annemle nasılsam ona da öyle davranırım ama işte.Adımız el kızı yanii...

sende benim eşim gibi yufka yüreklisin demek ki ne güzel
ben biraz kinci ve kaprisliyimdir öle kolay kolay yumuşamam :63:
aynen canım yaa dayanamıyorum aslında kaprisli yönümde vardır ama yufkalığım ağır basar eşime göre taş kalpliyim ama nasıl oluyosa:1:

Son düzenleme:
inşallah dinlenirsin canım ama sen evde yine kendine bi iş bulursun die düşünüom:1:
aynen öyle valla:13:

iyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...

baklava mı????? yuhhhh ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorum ama:47::47::47:
baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar bana :56:babacığımın ruhuna deysin yenen içen değil mi şekerimmmm:29:

merhaba güzel anneler..:16: :16:

yaa bişey sorucam bebiş şekilmi değiştirdi bilmiyorum ama aşağıya baskı,arda tekme,böyle aşağılarda sürekli bi hareketlilik hissediyorum.
dünden beri öyle.hareketlerini aşağıda ve iç kısımlarımda(nasıl oluyosa iç kısım:))hissediyorum.
sizde de öyle mi?

bak yukarda ekledim betüşşş :3:

nie napıo kızçem :26:

ben bayılmadım yaaa böle mi olcazzzzz ben aşkıma sarılmadan uyuyamam kiiiiiiii :27:
ay evet teyzesi gördük dudaklarını net bi şekilde suyunu içiyordu herhalde ağzını açıp kapıyorud sende görürsün net inşallah kuzum

kızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn:16::16::16::16:

2 kg almışımmm:17: doktorr çok güzel normal artık ayda 2 kg dedi aferim dedi bana :9::9::9:

ee sizler nasılsınızzz:49:

hoşgeldin aysunum hayırlı olsun dikkat edince oluyor demekki kuzucum sevindim
hadi hemen aç topiği ekle resmi seni hain o kadar önce geldi ve sen bize sölemediiin :20::20:

hahah bılemıyorum artık ama benım kızım hıc yanımızda yatmadı hıc sevmez
5.5 yaşında hala sevmez cunku aramıza geldıgınde dayanamıyoruz eşimle onu sevmekten uyutmuyoruz eşim gece gec gelıyo özluyo alıyo yanımıza 5 dk sonra yatagım bana kuser dıye kaçıyo bızden mıskokulu kızım benım

ben annemle babamın arasına girip yatmayı çok severdim babama masallar analtırdım sarı masal mavi masal kırmızı masal diye uyumadan geçerdim yatağıma ama :)

canlar bana müsade misafirime hazırlık yapmaya başlıyayaım ben ancak yetişir hepsi tek başıma:31:allaha emanet olun görüşürüz:5::54:
aysun sen başlığı aç resimi ekle ben bir ara bakarım hediyene:29:

ay evet teyzesi gördük dudaklarını net bi şekilde suyunu içiyordu herhalde ağzını açıp kapıyorud sende görürsün net inşallah kuzum

hoşgeldin aysunum hayırlı olsun dikkat edince oluyor demekki kuzucum sevindim
hadi hemen aç topiği ekle resmi seni hain o kadar önce geldi ve sen bize sölemediiin :20::20:

ben annemle babamın arasına girip yatmayı çok severdim babama masallar analtırdım sarı masal mavi masal kırmızı masal diye uyumadan geçerdim yatağıma ama :)

haha bızımkıde tam aksı yatagına cagırıyo bızı masal falan derken dua faslına gecıyoruz sonra kıbarca odadan uzaklaştırılıyoruz yaren hanım tarafından

aynen öyle valla:13:

baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar bana :56:babacığımın ruhuna deysin yenen içen değil mi şekerimmmm:29:

kuzum eminim güzel olacağına hiç şüphem yok ama durumun ortada bu kadar kendini yormaya değer mi?

nilt şekerim hiç tasalanma en normalinden doğum yapacaz inşşş:29:
evet kaynana gösterseydin benim rahimde yara yakılmıştı kaynanam aç da bakıyım demişti:9: bir tuhaf bunlar ya:27:

merhaba güzel anneler..:16: :16:

yaa bişey sorucam bebiş şekilmi değiştirdi bilmiyorum ama aşağıya baskı,arda tekme,böyle aşağılarda sürekli bi hareketlilik hissediyorum.
dünden beri öyle.hareketlerini aşağıda ve iç kısımlarımda(nasıl oluyosa iç kısım:))hissediyorum.
sizde de öyle mi?

cnm benım ben oğlumda baş ustu dururken AYNILARINI BENDE HISSEDIYODUM SANKI MALUM BÖLGEME VURUYODU HAHA ORDAN CIKACAK GIBI

haha bızımkıde tam aksı yatagına cagırıyo bızı masal falan derken dua faslına gecıyoruz sonra kıbarca odadan uzaklaştırılıyoruz yaren hanım tarafından

ay bizim bir komşu vardı bebeği daha yeni konuşmaya başlamıştı her gece yatarken dua ederdi böle yarım yarım Allahım annemi babamı beni koru diye başlayıp ama öyle tatlı sölerdiki ayy koca kız oldu şimdiiii

nilt şekerim hiç tasalanma en normalinden doğum yapacaz inşşş:29:
evet kaynana gösterseydin benim rahimde yara yakılmıştı kaynanam aç da bakıyım demişti:9: bir tuhaf bunlar ya:27:

İnşallah hayatım yaa..

yuh yaa vajinaya mı bakacaktı yani,ay şaşırmış bunlar yaa :1:

kuzum eminim güzel olacağına hiç şüphem yok ama durumun ortada bu kadar kendini yormaya değer mi?
bayram gezmeyi düşünmüyorum tatlım gelenede 4*4 görgümü becerimi göstereyim diye düşünüyorum :32:
kaynanam beni her fırsatta kötüler ya bende bu sekilde cevap veriyorum ona:21:
geçen sene baklavası olmamış fatma yapamadı demiş millet benim evde yedi baklava o baklava senin elinden çıkmamış belli dediler:51:

İnşallah hayatım yaa..

yuh yaa vajinaya mı bakacaktı yani,ay şaşırmış bunlar yaa :1:
bakar bakar valla düşünce ona göre:9:
ben aynı evdeyim kaynanmla eşim yağmurdan ıslanmış ama nasıl üzerini değiştiriyor kapının yanında gelmiş bakıyor bende eşime odaya gir bari dedim oğlumu benden mi kıskanıyorsun ben onun heryerini senden iyi bilirim çok çıplak gördüm oğlumu demez mi:53::9:böyle işte ne yaparsın kardeşşşş:29:

bayram gezmeyi düşünmüyorum tatlım gelenede 4*4 görgümü becerimi göstereyim diye düşünüyorum :32:
kaynanam beni her fırsatta kötüler ya bende bu sekilde cevap veriyorum ona:21:
geçen sene baklavası olmamış fatma yapamadı demiş millet benim evde yedi baklava o baklava senin elinden çıkmamış belli dediler:51:

maşallah sanaaaa:nazar::nazar::nazar:

cok becerekli, maharetli hatunsun boşver sen o kaynananı :47:

Back
X