• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..

iyiyiz canım lafladık bütün gün:49:
sen nasılsın ?

esram hoşgeldinnnn ne güzel haberlerle geldinnnn:16:
bebişine maşallah:nazar:
eşinin tayini cıkmasına ve kavuşmanıza en cok sevinenlerdenimm
ben hiç dayanamam sevenlerin ayrı olmasına
Ne güzel, ne mutlu sizeee :16:

evet cok heyecanlı ama bunları normal dogumda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek:49:

o ayrı bir güzellik kesinlikle..... :)

normal sezeryan derken genel anesteziyle uyuşanlar mı canım?

benim diğeri genel anesteziydi..

bu sefer epidural düşünüyorum sezeryanı dr. la konuşayım...o anları yaşamak isityorum kalbim dayanırsa....o ilk anını görmek isityorum ilk ağlamasını duymak istiyorum...o ilk göz göze geliş....ayyy çok heycanlı

evet genel anestezi canım evet... epudural'in hem sezeryanından hemde normalinden çok memnunlar.. benimde kafam karıştı.. sezeryanda epudural için iyi demiyorlar çünkü.. Sistemi geliştirdiler sanırım :44::44::44:

sen nasılsın ?

evet cok heyecanlı ama bunları normal dogumda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek:49:

puff merak ettım sımdı okurum artık gecmışı neler olmuş artık tatıl pek kımsede olmaz

evet genel anestezi canım evet... epudural'in hem sezeryanından hemde normalinden çok memnunlar.. benimde kafam karıştı.. sezeryanda epudural için iyi demiyorlar çünkü.. Sistemi geliştirdiler sanırım :44::44::44:

tatlım ben kızımda aynı hıslerı yaşadı ılk anı görmek adına ama benım dr um önermedı o yuzdden caydım kadın hasteneın ortagı ve tam 6 sene önce 300 tl fark alcak olmasına ragmen epıduralı önermedı bende dr uu dınledım genel anestesı altında sezeryan oldum cok ta rahat guzel dı ayılmam falanda kolaydı dr um yıne aynı ben yıne genel anestesı altında olucam

selam kızlar, sözde çok işim vardı ama arkadaşlar rahat vermedi, topluca kaytardık bugün. patron bile oralı olmadı :52:

esra canım iki haber içinde çok sevindim. bebeiş iyi eşin geliyor. çok şükür. hep mutlu huzurlu olun inşallah canım :16:

Canlarım ben evime gidiorum ve an itibariyle tatilime başlamış bulunuyorum:8:
Allah nasip ederse çarşamba günü işimin başındayım
Şimdiden hepinize iyi bayramlar !!!
Ailenizle ve bütün sevdiklerinizle huzur dolu, mutlu mesut bi bayram geçirirsiniz inşallah:16:

Kızım ve ben hepinizi çok sevioruzzzzzz:16::16::16:
Allaha emanet olun :54::54::54:

Ailenizle ve bütün sevdiklerinizle huzur dolu, mutlu mesut bi bayram geçirirsiniz inşallah:16:

iyi bayramlar canım... İyi tatiller ayrıca.. 9 gün sonra görüşürüzz :46::46:

geçmiştir 1 kiloyu :)
verdi ama pek bişi anlaşılmıyo... baya büyüdüğü için eskisi gibi tam boy resmi olmuyo:)
valla bambaşka bişeye dönüştü bu ayrılıkta aramızdaki bağ... yaşamamız gerekiyomuş, yaşaık bitti çok şükür. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın yine de... çok zor çok...

sağol canım. evet dönmüş, normal olur inşalah doğumum....

hoşbulduk bebeğimmmm.... Allah razı olsun canım.. inan tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini.... :31: hasret bitti artık çok şükür.

doğru cnm ya sığmıyo fotoya gecen yaz yuzunu görduk bakalım nwee yapcak bızımkı gecen ay 800 grdı dr ıkıye katlar dedı ama bılemıyorum artık
cnm sıze tam cıfte bayram oldu bayramda tatıl de evını taşırsın artık sen su anda ıstanbuldasın değilmı

selam kızlar, sözde çok işim vardı ama arkadaşlar rahat vermedi, topluca kaytardık bugün. patron bile oralı olmadı :52:

esra canım iki haber içinde çok sevindim. bebeiş iyi eşin geliyor. çok şükür. hep mutlu huzurlu olun inşallah canım :16:

hah tatıl moduna gırdınız tabı ış sarmadı patrondan ses yoksa tadını cıkar tatlım

sen işten kaytardınn inanamıyorummmm :9::9::9::9::9::9:

sağol canım yaa. Aminnnn, hep beraber hepimiz mutlu olalım inşallahhh :16:

iyiy bayramlar canımmmmmmmm :16::16::16::16::16::16:
biz de seni seviyoruzzz :54:

doğru cnm ya sığmıyo fotoya gecen yaz yuzunu görduk bakalım nwee yapcak bızımkı gecen ay 800 grdı dr ıkıye katlar dedı ama bılemıyorum artık
cnm sıze tam cıfte bayram oldu bayramda tatıl de evını taşırsın artık sen su anda ıstanbuldasın değilmı

bizimkide geçen ay 835 gramdı...
evet tam çifte bayram oldu dediğin gibi... ben istanbuldayım, bugün gittik tertemiz yaptık evi annem ve kardeşimle. bayramda bebeğin eksiklerini tamamlıcaz, çarşamba veya perşembe eşyalarım gelicek :16:

kızlar herkese iyi bayramlar.... öpüyorum hepinizi... özlicem sizlerle muhabbet edip dertleşmeyi... Allaha emanet olun :16::16::16::16::16::16:

canım arkidişlerim... Biz 9 günlük tatilimize başlamak üzre işyerimizden çıkıyoruz... Kendinize iyi bakın bu süre zarfında...

Arada girerim topiğe ama o kadar aktif olmaz sanırım :)

Hepinizi çok öptükkk.... İyi Tatiller, iyi bayramlarrr :54::54::54:

sen işten kaytardınn inanamıyorummmm :9::9::9::9::9::9:

sağol canım yaa. Aminnnn, hep beraber hepimiz mutlu olalım inşallahhh :16:

iyiy bayramlar canımmmmmmmm :16::16::16::16::16::16:
biz de seni seviyoruzzz :54:

bizimkide geçen ay 835 gramdı...
evet tam çifte bayram oldu dediğin gibi... ben istanbuldayım, bugün gittik tertemiz yaptık evi annem ve kardeşimle. bayramda bebeğin eksiklerini tamamlıcaz, çarşamba veya perşembe eşyalarım gelicek :16:

kızlar herkese iyi bayramlar.... öpüyorum hepinizi... özlicem sizlerle muhabbet edip dertleşmeyi... Allaha emanet olun :16::16::16::16::16::16:

oo super cnm benım ALLAH gule gule oturmayı nasıp etsın cekırdek ailenle
sanada ıyı bayramlar cnm

sen nasılsın ?

sizin normal yapma şansınız var ne güzel inş. normal olur..

soruyum dr. a en ıyısı

tatlım ben kızımda aynı hıslerı yaşadı ılk anı görmek adına ama benım dr um önermedı o yuzdden caydım kadın hasteneın ortagı ve tam 6 sene önce 300 tl fark alcak olmasına ragmen epıduralı önermedı bende dr uu dınledım genel anestesı altında sezeryan oldum cok ta rahat guzel dı ayılmam falanda kolaydı dr um yıne aynı ben yıne genel anestesı altında olucam

bi arkadaşım 10 yıl önce ayuptırmış çok memnun o anını kaçırmak istemem diyo

bebeğime dinlettiğim ilk hatim bitti inş. kuran ahlaklı olur inşallah hepimizin bebekleri..

herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun

bende normal epidural diyorum bakalım neyi göstrecek durum...

sen doğum iznine kadar çalışmayacak mısın?

yok canım anlaştık işyerimle çalışmayacağım belki arada gelir giderim ama 26 eylülde doğum raporumu alıp işyerime vereceğim... beni burda baya huzursuz ettiler çalışmamı istemiyolar ama çıkartamadılarda bizde böyle uzlaştık bakalımm hayırlısı....

arkadaslar dundenberı bebegımden dogru duzgun bı hareket yok hergun cılgınlar gıbı tepınen cocuktan ses seda yok korkmaya basladım yatıp bakıorum cok zayıf bıseler hısedeıyorum hareket oldugundan emın bıle olamıyorum pınpırıklenmek ıstemıorum ama hastaneyemı gıtsem bu haftada bu normalmı sızce

arkadaslar dundenberı bebegımden dogru duzgun bı hareket yok hergun cılgınlar gıbı tepınen cocuktan ses seda yok korkmaya basladım yatıp bakıorum cok zayıf bıseler hısedeıyorum hareket oldugundan emın bıle olamıyorum pınpırıklenmek ıstemıorum ama hastaneyemı gıtsem bu haftada bu normalmı sızce

Bugun yorulduysan eger ondan da olabilir sakinligi,benim kide oyle dun cok hareketliydi bugun sakin bi kac kere anca hissettim.sıkma bence canini kanaman agrin yoksa takilma.uzan dinlen yarin baslar yine kiprasmaya

Back
X