Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
Biz dinlendik ama hala yorgun gibiyiz

(
Günaydın canım, geçmiş olsun. afiyet olsun. benimde masama 3 tane domates bırakmışlar, bir işçimiz köyünden getirmiş. "köyden organik aplacığım" diye yazmış üzerine. :)))
günaydın canım, bende burnumdan nefes alamıyorum

( ağzım kupkuru oluyor, hatta akşam horladığımı hissettim , uyku sersemi doğumdan sonra uyursam böyle horlarsam ayıp olur napcam ben diye düşündüğümü hatırlıyorum
bebekler çok sert hareketlere başladılar. akşam eşimle uzanıyoruz, karnımı okşuyor, bebek çok sert tekmelere başladı, bizimki : burcu kalk otur biraz, çocuğun kafası altında kaldı galiba çırpınıyor dedi, yatırmadı beni

Ah bu eşler neler kuruyorlar kafalarında, "çocuğun kafası altında kaldı" lafına çok güldüm hi hihhh

Bu arada günaydın tatlımm, nasıl oldu ödemlerin, uyuşmaların? Benim ellerimde ağrım oldukça sen geliyorsun aklıma, Allahım yardımcımız ol diyorum..
bebettoda çok kaliteli..abim aldı bana..
bebettonun var bı tane hastane çıkışı da turuncu o yuzden 2. bi hastane çıkışı olsun istedim...bambuların içindeki bebk pek sevimsiz geldi o yüzden almadım...
eksiklerim...
1.ateşölçer
2.poposu ayılı don
3.tavşan kostümü
4.kendıme emzirme sütyen ,atlet,hastane için terlik,çorap,
5.lohusa pijamaları yedek..
6 bebeğin battaniyeleri gözüme az geliyo..1 örgü 1 peluş 1 kadife 2 penye var 1 de disneyın içinde 6 battaniye yeter mi ?
Poposu ayılı don nasıl oluyor canım? 6 battaniye çok bile, benim annem 3 tane almış(birini getirdim), sonra kaynanam 2 tane almış sormadan, evde de 2 tane vardı çok geldi...anneme getirme dedim kendiminkileri de kullanmıycam 3-4 tane yeter bence.
slm kızlarrrrrrrrr nasılsınızz biz geldikk
izne ayrılacağım içim çok vakit bulup giremiyorum işleri yeiştirmem lazımm
havadisler var mı :) doğurannn yok demi daha
Kuzummm nabersinn?? Bayram şekerin ne yapıyor bakiimm??? Bizim hatun da erken gelmeye karar vermiş tam bayram günü çıkıyor doğum tarihi,, ne aceleci fırlama bebişler olacaklar bunlar be yaa
mesaj çektim :)
günaydın mervemmm... iyiyiz sen nasılsınn??
ben hurmanın erken doğuma neden olduğunun sağlıklı bir bilgi olmadığını düşünüyorum... kaldı ki Hz. Meryeme Allah tarafaından hamileyken hurma yemesi söyleniyor. Hiç bi yerde de okumadım erken doğuma neden olur diye bişey... Bir çok arkadaşım esra bol bol ye, çok faydasını görürsün dedi... Tabii karar yine de senin...
günaydın...
inşallahh... gün hemen bitse de olur aslında :)
yaseeee nerdesin canım senn? dün nerelerdeydin bakıyımm??
çok şükür herkesin bebeği hala göbüşünde :)
Esrammm, nasılsın tatlımm? Kayganan gelmekten vazgeçmiş dün okudum çok sevindimm

Artıkın kocacınla rahatça kalabilirsin başbaşa
Kızlaaar herkese günaydınlarr

Dün akşam doktora gittik bebişi gördük, 2200 gr olmuş tosunum, doktor biraz korkuttu beni, tuz alımını azalt, çok meyve yeme, vitamini bırak bebek 10 gün ilerde gidiyor bu iyi bişiy değil dedi, 25 ekimde gözüküyor beklenen doğum tarihi(tam bayram günü). Tansiyonum da 13e 9 çıktı, yükselmiş, günde iki kez ölçüp 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora.
Ama aklıma takılan zaten tuzu hiç sevmem, nerdeyse tuzsuz yerim yemekleri, meyve de abartmıyorum öyle, vitamini zaten bırakmıştım :44: şimdi nasıl beslenicem? Öğlenleri sebze,et, yumurta ye daha çok dedi e zaten yaptığım şeyler bunlar....
Ve kötü haber bu ay 4 kilo almış gözüküyorum

Ne ara aldım ki yaa

( 69 olmuşum. Ama akşam tartıldım, ayakkabılarla filan, bi de ödemler... Kendimi kandırmıyorumdur değil mi