canım annemde bebekleri ölmüş ölenler için sütüm zehirli diyo..ama ne kadar gerçek çünkü evde doğum yapmış hep...öyle hastane felanda görmemiş kadın..inş.senin duanı edeyim sütlerimiz bol bereketli olsun bebeklerimiz doya doya içsin...sağlıklı olsunlar...alerjileri felan olmasın...
esraa86......ve banyo kuveti vs. soran kızlar....geldi az önce dün sabah sipariş etmiştim..izmirden geliyo ürünler...
mirayım...............sezeryan mı olucan?epidural mi?
amin canım... herkes -yani yaşlılar- hep dedi, kızım sütün zehirlidir, kes diye.. kız da tam tersi çocuk anne sütünden alacağı vitamini besini başka şeyden almaz diye devam etti... kaldı ki ben de öyle düşünüyodum. o kadar araştırmada bişi çıkmadı, sütten olduğu anlaşıldı... Rabbim kimsenin başına vermesin.
ne çabuk gelmiş ürünler..
Benim doktorum bebeğim doğduktan sonra alerji olmasın astımdan falan korunsun diye her gün kefir içmemi istemişti
kefiri az önce bende araştırdım... pek bi bilgi yok aslında. ama makalelerde hamilelikte ve doğumdan sonra içilmesi öneriliyor genel olarak...
![]()
Bu arada giyinme öyle dolaşş mı dedinnn, kuzumm hiç mi acımıyorsun esrama, hasta masta olur mazallahh
Has oda bizim de kapalı puff, hele bir de bebiş erken gelecek diye korktu kocacık, kardeş kardeş uyuyoruz![]()
miray, hiloş heralde yazık kız aylardır kocasından ayrı, çıplak gezse anca paklar onu diye düşünüyo heralde
benim eşim de 4-5 aylıkken kem küm ediyodu ama böyle uzun ayrılıklar olunca tekrar açıldı hasoda sezonu :):):):)
Son düzenleme: