k
aaaaaaaa...ben senın kızın odasını kaynanan aldı sanıyodum...sadece o ahşap beşiği mi alacak senın begendiğin ?
kaynananın aldığını kendı yatak odana mı sercen?kız sen çok uyanıksın haaaaa..
kokoşa bak ya..bebek kapı süüs bile kırmızı...benim beyaz olacak karra değiştirmezsem...
YOK ŞEKERİM KENDİ ANNEMLER ALDI...bizim burda ilk torunda anneanne yapar...sepet beşiğimi alacak kayınvalidem...bebeğimin odasında mobilyası yerleştirkten sonraa yer kalıyorr canım..oraya bi masa atıcam üstüne bi örtüü..iştee burasıdaa babanne hala köşesii diyecemmm:)
hilal bencede kurabiyeyi diş bugdayında yap...
2 tane şeker fazla zaten...
evet yaaa bencedeee...
ay ben çok acıktım yaa.... kahvaltı yaptım halbuki... az meyve yedim o da yatıştırmadı açlığımı :18: midem kazınıyo resmen
bu arada bu dönemde kabızlık normalmiş, çizelgemde öyle yazıyo... yarın doktora da söylicem belki bi ilaç hap bişi verir...
benim vucudumda çizelgeme uygun ilerliyor...kabızlık bendede var...iş yerindeki alaturka wc beni öldürüyorr çok afedersinizzz
buarada bebeğimin odasının avizesini aldım...dün gösterdiğim ucunda metal sallananı aldım...kargoda satıcıdann pek iyi oldu...kendi odamı 20sinden sonra alıcam..yeni üyee hediye çeki yüklemişler 25 tl.20 eylülde aktif hale gelecekmiş...