- 3 Nisan 2012
- 4.329
- 701
- 123
bol bol dinlen sen şimdiden sonra hem ohh ne güzel eksikler tamam anne ile kavusacaksın zaten annen gelsin pamuklara sarar da ilgilenir senle canımallahtan hazırlıklar bıttıde agrılarım öyle basladı hastane cantalarımız felan hazır mevlut sekerlerı ıcın annem malzemelerı hazırladı o yanıma gelınce tamamlıcaz lohusa şerbetı bardagı suslerını de aynı sekılde yapacagız zaten gıdecegım hastanede bebısı ılk onlar gıydırıyormus hastane zıbınlarıyla:)
annemın yaptrdıgı pikeyı serdık bebegın yatagına evımın ıyı bır temızlıge ıhtıyacı var ekımın 15ı gıbı bı kadın bulmalıyım.bırde bebek mevlutu ıcın guzel bı hoca ıstıyorum ama bulamadım henuz ılahılı dualı guzel bı mevlut ıstıyorum.
oturup kalkarken agrılarım oluyor sol kalcam belım ağrıyo busefer yururken cok zorlanıyorum ıkı gundur dayak yemıs gıbıyım elım kolum kalkmıyor yınede bunada sukur dıyorum.
hazırlıklarımız böle sekerlerımm
sercun giriş yapmıyor bebişleri benimde aklıma takılıyor inşş iyilerdiruzan yat hayatım bende carsamba gıdıcem doktora ınsallah hersey yolundadır.bebısın de gule gule gıysın cıcılerını:))
sudemı merak edıyorum bırde hatırlarsanız erken doğum yapan bı arkadasımız vardı sercun olabılır ondan haber var mı hıc?
sudemden haberim yok benim inşş oda iyidir