- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
günaydın sevgili son haftalarına girmiş hamile bayanlar :)
daha yeni gözlerimi açabildim.... gece hiç uyuyamıyorum, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bi güzel uyuyorum bu saaate kadartabii hala esnemekteyim :)
dün akşam elektriklerimiz gitti dışarda yürüyüş yaparken, bi daha da gelmedi... mum ışığında oturduk uzun bir zaman... bazen iyi oluyor tv yi açamamak :)
artık ev hanımıyım ya, ev işlerini programladım, dün evi derleyip toparladım, bugün de süpürüp silicem, yarın da banyo tuvalet :)
valla canım haklısın da işleri yetiştirmek istiyoruz, eksik kalınca takılıyo kafamıza.
kimse acımaz sana ailen dışında, dediğin gibi bi de "yapmasaydı" derler... o yüzden gerçekten dikkat etmek lazım...
geçmiş olsun canım. sen çok haklısın ama benim sinirlerim bozuluyor işlerim tamamlanmayınca. aferim almak için değilde kendimi rahatlatıyorum ben. sağolsun eşimde yardımcı oluyor. her dediğimi yapıyor. hamile olmam onu çok çalışkan yaptı. sırf ben yorulmayım yada üzülmeyim diye eskiden iki kere söylediğim işi şimdi tek seferde yapıyor. akşamları o yemek yaparken ben işlerimi yapıyorum. yemek hazır diyince yiyoruz sonra dinlenme moduna geçiyoruz.
Yok tatlım, ben kimse takdir etsin diye bişey yapıyoruz demiyorum, ama bakıyorum hepimiz kendimiz ihırpalıyoruz, yorulunca bırakalım demiyoruz, haldır huldur koşturuyoruz....
Sonra da kendimize kızıyoruz, niye böyle yıpranıyoruz diye....
En iyisi ufak ufak olduğu kadar yapmak, kendimizi yıpratmamak gerek....